Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cümleleri çok düşünerek mi en b.ktan yere çekiyorsunuz. ( artık bu kadar açık olmak zorundayım ) paraya ihtiyacımz yok derken onuda açin anlamayan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla :

1- kulübün değerlerini satın alıcak misal abromoviç gibi insanlar gelmemesi lazım

2- Ünal aysal en zengin türkler listesinde değil 51. isterse 1. olsn galatasaraya özhan canaydın gibi kendi cebinden para vericeğini hiç sanmıyorum..

- Geçmiş, geleceğin ayağını bağlamaktadır. Onun için geçmiş ve geleceğin ayrı ayrı planlanıp, ayrı ekipler tarafından yönetilmesi, sistemi rahatlatacaktır.

Iste vizyon

Bende demin soru sordum sanirim gözden kacti yine sorayim :)

Ü.Aysal'i hic tanimam, kendisi Azize gibi ezikler ile basa cikabilirmi yoksa Polat gibi seyrederek ben aslanimmi der ?

Cümleleri çok düşünerek mi en b.ktan yere çekiyorsunuz. ( artık bu kadar açık olmak zorundayım ) paraya ihtiyacımz yok derken onuda açin anlamayan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla :

1- kulübün değerlerini satın alıcak misal abromoviç gibi insanlar gelmemesi lazım

2- Ünal aysal en zengin türkler listesinde değil 51. isterse 1. olsn galatasaraya özhan canaydın gibi kendi cebinden para vericeğini hiç sanmıyorum..

Bu adam kulübü almak istese borç verip zamanında ödemediğimiz halde kulübü almazmıydı??

parayla saadet olmaz ditenlere şaşıyorum yıllarca parasız kaldıkta iyimi olduk futbol artık bir endüstri bunun en güzel örneği shaktar donetsk düne kadar burun kıvırdığımız beğenmediğmiz adamlar şampiyonlar ligi ceyrek finali oynuyor ne sayesinde bana göre iyi yönetim ve para sayesinde

Fazla güveniyorsun hacı sonra yemezsin umarım bu laflarını. :) Hayırlısı olsun ama şahsen benim isteğim bir sistemi uygulayabilecek, Galatasaray adını taşıyabilecek ve o adı koruyabilecek bir başkanın gelmesi. Bunların hepsini yapabileceğine inandığım biride yok çünkü tanımıyorum başkan olabilecek kişileri belki Adnan Öztürk geçmiş seçimde dediklerini yaparsa bunları uygulayabilir.

Gerçekçi düşünüyorum reis bizi bitiren kadronun korunmamasıydı,ciddi diyorum Arda--Misimoviç--Keita önlerinde Baros bile şampiyonlukta tutunmamızı sağlardı...

Bu adam kulübü almak istese borç verip zamanında ödemediğimiz halde kulübü almazmıydı??

bunların hepsi olasılık hepsi birer varsayım kimse kimseyi tanımıyor kimse ünal aysalı tanımıyorum kimse inan kıraçı tanımıyorum sadece yapabileceğinzi tek şey TEMENNİ'dir..

Bende demin soru sordum sanirim gözden kacti yine sorayim :)

Ü.Aysal'i hic tanimam, kendisi Azize gibi ezikler ile basa cikabilirmi yoksa Polat gibi seyrederek ben aslanimmi der ?

Buna kimse cevap veremez. Ünal Aysalın resmini simasını kaç kişi biliyor ki daha

Görkem kardeşim Ünal Aysal Fenerbahçeli değil dikkatini çekerim,senin gibi oda bir taraftar özünde...Para vermez diyorsun onu gelipte katkı yapmadığında görürüz,sence böyle bir makama ulaştığında yapmaz mı?

Aleni olarak olmasada çok büyük katkılarını görürüz...

denklemimiz su

|X| > Adnan polat

|x| - Adnan Polat ? 0

? yerine hangi isaret gelmelidir

>

<

=

>=

<=

Para yoksa Futbol YOK.... Bunun aksini nasil tartisiyorsunuzki daha renktaslar ?

Sevgiyle, askla veya cabayla artik biryere varilmiyor...

1. sirada para geliyor artik

En iyisi kulüpte devrim yapıp Sarp Barış tarzı adamları toplayıp borç bitene kadar bunlarla idare etmek. Nasılsa düşmeyiz. Bunu diyecek birisi bekliyorum

Forum benim değil. Tek seslilik konusunda bişey diyemem.

Ben sana 93 futbolcu ve 6 teknik direktör değiştirerek futbolda başarılı için yatırım yapılmış, altyapıya falan yönelmemişiz kulüp olarak diyorum. Sen bana sportif açıdan başarısız olduğunu kabul ediyor zaten diyorsun. yok bir de kabul etmeseydi ya lütuf yapmış. Benim dediğim yatırım yapılmamış mı oluyor ayrıca?

Tek sesli bir forum değil ama ilk mantıklı cevap verildiği bir ortam isterim.

altyapı bundan önce de olmayan bir kaynaktı sanki Canaydın döneminde olup da bozulan bir düzen varmış gibi konuşmayın.Futbolla ilgilenemedim sözünü ,yatırım yapmadım gibi algılarsanız yorumum mantıksız görünür haliyle.

Gerçekçi düşünüyorum reis bizi bitiren kadronun korunmamasıydı,ciddi diyorum Arda--Misimoviç--Keita önlerinde Baros bile şampiyonlukta tutunmamızı sağlardı...

İşte o yönden konuşuyorum ben de. Direktörlük anlamında profesyonel adamları getirebilecek başkan lazım bize. Yine yeni gelen başkan yönlendirecekse işleri vay halimize derim. Aziz Yıldırım gibi bir adam lazım değil yani bize, onun futbolu yönetmeyi bilmemesi yüzünden Fener çok kaybetti mesela. Ünal Aysal bu konuda bu düşündüklerimi yapar mı ? Açıkçası ben inanmıyorum.

Görkem kardeşim Ünal Aysal Fenerbahçeli değil dikkatini çekerim,senin gibi oda bir taraftar özünde...Para vermez diyorsun onu gelipte katkı yapmadığında görürüz,sence böyle bir makama ulaştığında yapmaz mı?

Aleni olarak olmasada çok büyük katkılarını görürüz...

orası doğrudur kardeşim. bişey diyemem.. ama dediğim gibi önce tanımak lazım. şans verilmeye değermi olabilir bence seçilmeli.. hayırlısı

Ünal Aysal gelecek, profesyonelleşmeye gitmeyecek, 100 milyon borç verip 100 milyon daha borca sokacak kulübü. O yüzden Adnan Polat kalsın başımızda 5 yıldır acaip başarılıyız. Avrupa 'da prestijimiz katlandı. Kulüp rekor borç altında değil.

Kimse kulübün başına hayır işi için gelmez. Menfaatleri olmayan adam aday olmaz. Chelsea, Abramovic için şımarık zengin çocuğun pahalı oyuncağı değil. Kulübü satın aldıktan sonra ismini kutuptaki penguenler bile ezberledi. Faruk Süren de, Adnan Polat da bu işten kar etmedim derse yalan söyler.

Kendi şirketleri zor durumda Faruk Süren varken endüstriyel futbol yok da, her bakımdan güçlü Ünal Aysal aday olunca neden var? Peki Adnan Polat'ın hep söylediği, şirket birleşmesiyle çözülmüş olan geçmişteki inanılmaz yanlış halka açılmanın perde arkasında ne tip bir yönetici profili vardı?

O dönemlerde bu faaliyet, ileride birileri nasılsa bu yanlışı farkeder ve düzeltir diye mi yapılmıştı? Kim bilir bilmediğimiz neler var neler...

Adaylığını açıklamışmı yani bu açıklamayla. bende inanadım ilk baştada millet karıştırdı iyice

Geri
Üst Alt