Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Yalnız para değil anlayın artık ! bi yerde m.city bi yerde unt. bi yerde madrid bi yerde barça

İşte o yönden konuşuyorum ben de. Direktörlük anlamında profesyonel adamları getirebilecek başkan lazım bize. Yine yeni gelen başkan yönlendirecekse işleri vay halimize derim. Aziz Yıldırım gibi bir adam lazım değil yani bize, onun futbolu yönetmeyi bilmemesi yüzünden Fener çok kaybetti mesela. Ünal Aysal bu konuda bu düşündüklerimi yapar mı ? Açıkçası ben inanmıyorum.

Neden yapmasın ki bir kere böyle kişiler genelde plansız hareket etmezler diye düşünüyorum,şans verilmesi taraftarıyım bazı şeylerin değişmesi gerek artık...

altyapı bundan önce de olmayan bir kaynaktı sanki Canaydın döneminde olup da bozulan bir düzen varmış gibi konuşmayın.Futbolla ilgilenemedim sözünü ,yatırım yapmadım gibi algılarsanız yorumum mantıksız görünür haliyle.

Altyapıyı bozdu demedim. Alt yapıya mı yöneldi dedim 93 futbolcu 6 TD alırken? Baya baya istedi futbolda başarıyı. Futbolla ilgilenmedim 'i nasıl algılayalım? Maçları izlemedim yada taktik vermedim olarak mı algılayalım?

Gözünü seveyim cevap verme çünkü Adnan Polat 'ı savunmak için son derece boş konuşuyorsun maşallah.

Adaylığını açıklamışmı yani bu açıklamayla. bende inanadım ilk baştada millet karıştırdı iyice

Pazar günü duruma göre kesin aciklamasini yapar. Politik aciklama bu. Ben varim, burdayim demis oldu. Polat secim karari alir veya zorla (insallah) indirilirse, adayligini kesin olarak aciklar.

strip1.jpg

Arda--Misimoviç--Keita önlerinde Baros bile şampiyonlukta tutunmamızı sağlardı...

Dünya Kupası'nı bile alırdık lan bu kadroyla.

Ünal Aysal'ı tanımam da şöyle bir ön yargım var.

Bu adamın yaşı 70.Vizyonunun bizim için kötü olacağını düşünüyorum.

Ve duruşu pek güven vermiyor bana.İkinci Özhan Canaydın vakası olabilir.

Cebinden çıkartıp da para vereceğini falan düşünmüyorum.

pino bugunde izinliymis 3 gun yetmemis:)

adam haginin gitmesini bekliyor antremana cikmak icin

he adnan polat he

buyuk baskan:)

Dünya Kupası'nı bile alırdık lan bu kadroyla.

Ama bize çok gördüler bunu işte,yanyana izlemeyi bırak Misimoviç gibi Dünya'nın en iyi pasörlerinden birini sakız çiğniyor diye b.ktan sebepten yolladılar asla affetmeyeceğim o pis planlarda kim varsa,Keita gibi bir top cambazını Kaka'ya kırmızı kart gördü bize yakışmıyor diye yollayıp,sonrada Serdar Özkan gibi halı saha topçusunu getiren yönetim,yemezler yav,Ferrari'den indirip ata bindirdiler resmen..

Futbol subesine bunu getirelim, Adnan Sezgin´den iyi olur...

basri.png

Altyapıyı bozdu demedim. Alt yapıya mı yöneldi dedim 93 futbolcu 6 TD alırken? Baya baya istedi futbolda başarıyı. Futbolla ilgilenmedim 'i nasıl algılayalım? Maçları izlemedim yada taktik vermedim olarak mı algılayalım?

Gözünü seveyim cevap verme çünkü Adnan Polat 'ı savunmak için son derece boş konuşuyorsun maşallah.

meraklısı değilim 1 cevabı 3 mesajda anlayamadın

Ünal Aysal'ı tanımam da şöyle bir ön yargım var.

Bu adamın yaşı 70.Vizyonunun bizim için kötü olacağını düşünüyorum.

Ve duruşu pek güven vermiyor bana.İkinci Özhan Canaydın vakası olabilir.

Cebinden çıkartıp da para vereceğini falan düşünmüyorum.

Vizyonun yasla ne alakasi var? Adam vizyonsuz o yuzden en az bir kac milyar serveti var oyle degilmi. Durusunda ne varmis adamin? Canaydinla yakindan uzaktan alakasi yok bu adamin, bunu tipinden bile anlarsin. Cebinden para falan da vermez, sanki bu adam Galatasaray'imizin geleneklerini (!) bilmiyor.

Sizlere Polat lazim, bi Polat'i savunmadiginiz kalmis. Tanimadiginiz adamlar hakkinda on yargili olmaya ne kadar da meraklisiniz. Bu arada Polat vakasi olmaktansa 2. Ozhan Canaydin vakasini tercih ederim en azindan bize yakisan bi durusu vs vs olur ...

Birde bazi renktaslar Unal Aysal'in bu kulupten 10 milyon dolar aldigini kar ettigini IDDAA ediyor. Adam bunun aciklamasini bile yapti ayrica Unal Aysal degil, Helvaci denen brutus para aldi Unal Aysal'dan bunu da bizzat kendisi acikladi. Bilip bilmeden konusmayin, biraz arastirin oyle konusun.

Adnan Polatı sevmeye biliriz ama sırf ondan kurtulalım diye ilk gördüğümüz dala tutunmak nekadar doğru hiç düşündünüz mü? Tıpkı zamanında Adnan Polata tutunduğumuz gibi olmasın. Taraftar aklını kaybetmiş durumda çoğu kişi gerek İnan Kıraç ı Gerek Ünal Aysal ı daha 2 3 ay oldu tanıyalı ama bu insanların 5 10 15 sene içinde klübe neler kattığını klüpten neler aldığını klüple ilgili nerede nasıl konuştuğunu kimse araştırmıyor düşünmüyor.İnan Kıraç Ünal Aysal 100 milyon dolarla geliyor diyince insanlarımız taraftarımız aman Yarabbi Chelsea olucaz Abramovich imizi bulduk para yağacak yıldızlar gelecek klüp Realleri Barçaları 3liycek 5liycek diye heycana kapılıyor.

YOK ÖYE BİR DÜNYA

Bir hatadan yanlıştan kurtulalım diye başka bir hataya yanlış bir heycana kapılmayalım beyler.Kimse sevabına cebinden para vermez veremez . Zamanında bu isimlerden yardımlar istenmişti açık açık istenmişti zor durumdayız diye yardımın 2 misli bir karşılık istemişlerdi bu isimler ve daha bunun gibi çok şey var.

Bir olay olduğunda iyi düşünelim gereksizce heycanlara yapılacak büyük bir hataya daha tahamülüz ve o lüksümüz yok.

Not : Adnan Polatcı değilim

Vizyonun yasla ne alakasi var? Adam vizyonsuz o yuzden en az bir kac milyar serveti var oyle degilmi. Durusunda ne varmis adamin? Canaydinla yakindan uzaktan alakasi yok bu adamin, bunu tipinden bile anlarsin. Cebinden para falan da vermez, sanki bu adam Galatasaray'imizin geleneklerini (!) bilmiyor.

Sizlere Polat lazim, bi Polat'i savunmadiginiz kalmis. Tanimadiginiz adamlar hakkinda on yargili olmaya ne kadar da meraklisiniz. Bu arada Polat vakasi olmaktansa 2. Ozhan Canaydin vakasini tercih ederim en azindan bize yakisan bi durusu vs vs olur ...

Birde bazi renktaslar Unal Aysal'in bu kulupten 10 milyon dolar aldigini kar ettigini IDDAA ediyor. Adam bunun aciklamasini bile yapti ayrica Unal Aysal degil, Helvaci denen brutus para aldi Unal Aysal'dan bunu da bizzat kendisi acikladi. Bilip bilmeden konusmayin, biraz arastirin oyle konusun.

Para konusunda birşey dememişim bana cevap verirken onu yazıyorsun. :)

Ne saçma bir durum.Ben zaten ön yargı dedim.Ayrıca bu beni bağlar.

İlk anda Adnan'dan kurtulalım diye tanımadığım adama sarılacak değilim ben.

Projelerini falan bir görelim.

Adnan Polatı savunan varsa Galatasaraylı felan değildir...Daha ne kadar rezil olacaz 3 senedir? Şampiyonlar Ligi neydi hatırlayanlar varmı?

Acikcasi ben böyle efendi takilan, güzel konusan ama hicbir gücü olmayan adamlardan biktim arkadas. Biktim ya. Ben artik basimizda gercek bir lider görmek istiyorum. Gücüyle Galatasaray´i layikiyle yöneten, birlestiren, küstürmeyen güclü bir Baskan görmek istiyorum. Adnan Polat daha kendi adamlarini yönetemiyor, camiayi nasil birlestirecek? Secim yapmadan yarim yamalak yönetimiyle 1 seneyi nasil atlatacak? Böyle Galatasaray sevgisi mi olur?

Inan Kirac'lardan kurtulmalidir bu camia fakat 100 milyon dolar ile geliyor deyince tam olarak ne demek istedigini kimse bilmiyor. Cebinden mi verecek yoksa PROJE uzerinden mi bu kaynak yaratilacak vs vs. ON YARGILI olmayalim iste, birakin da,EGER aday olursa, Unal Aysal konussun aciklasin hedeflerini projelerini vs vs.

Zamaninda Unal Aysal'dan yardim istendi ve adam bize yardim etti, gecmisteki bizim adimiza lehimize icraatlarini ogrenmek icin google'dan arastirmak yeterlidr. Adam Canaydin'a ASY'yi buyutmek ve modernlesmek icin teklifte bile bulundu, karsiliginda da hic birsey istemedi adam en azindan oyle bizi zarara sokacak sekilde. Ama tabi bunlar Anti Aysal'cilarin isine gelmiyor, adami sirf kotulemek adina olmayan teoriler uretiyorlar.

yeri değil ama hafta sonu arenada konser olacakmış biz kar etceğizmi bu işten ve de ne kadar bilgisi olan ?

Para konusunda birşey dememişim bana cevap verirken onu yazıyorsun. :)

Ne saçma bir durum.Ben zaten ön yargı dedim.Ayrıca bu beni bağlar.

İlk anda Adnan'dan kurtulalım diye tanımadığım adama sarılacak değilim ben.

Projelerini falan bir görelim.

Para konusunu zaten sizden icin soylemedim, bazi renktaslar dedim. Dogrudur tanimadiginiz bir insan'a sarilacak degilsiniz fakat yasi 70 olmus vizyonu bizim icin kotu olur vs demeniz de dogru degil tanimadiginiz biri hakkinda.

Adnan Polatı sevmeye biliriz ama sırf ondan kurtulalım diye ilk gördüğümüz dala tutunmak nekadar doğru hiç düşündünüz mü? Tıpkı zamanında Adnan Polata tutunduğumuz gibi olmasın. Taraftar aklını kaybetmiş durumda çoğu kişi gerek İnan Kıraç ı Gerek Ünal Aysal ı daha 2 3 ay oldu tanıyalı ama bu insanların 5 10 15 sene içinde klübe neler kattığını klüpten neler aldığını klüple ilgili nerede nasıl konuştuğunu kimse araştırmıyor düşünmüyor.İnan Kıraç Ünal Aysal 100 milyon dolarla geliyor diyince insanlarımız taraftarımız aman Yarabbi Chelsea olucaz Abramovich imizi bulduk para yağacak yıldızlar gelecek klüp Realleri Barçaları 3liycek 5liycek diye heycana kapılıyor.

Adnan Polatı çok iyi tanıyorduk geldiğinde.. ama işte gördüğünüz gibi :) taraftarımız fişlemedi,yalanlarmı söylemedi, daha neler vardırda kim bilir işte helvacı onlarıda söyler yakında. birbirlerini yiye yiye 3 kişi kaldılar zaten böyle yönetimmi olur ? kendilerini yönetemeyen adamların başımıza ne işi var ? :) Emin ol ünal aysal daha iyi olur. şu durumdan daha kötüsünü kimse yapamaz ya iddaa ediyorum.

Geri
Üst Alt