Kişisel menfaatler ve iktidar kavgasının arasında, olan GALATASARAYA oluyor, bizde itin köpeğin maskarası oluyoruz.Adnan POLAT benim sevdiğim bir GALATASAYLI dır bu günkü başarısızlığına rağmen ben yinede severim (20:45 i hiç unutamam

).Ama Adnan başkanla buraya kadar.İlerisi artık hiç ışık vermiyor ve çok yıprandı.Yaptığı manevralar ve politik hareketler GALATASARAY'a zarar veme pahasına, koltukta da biraz daha kalmasına yarayacaktır.
Camiadaki bu bölünmüşlükle beklenen başarılar yakalanamayacak ve ekonomimiz dahada dibe vuracaktır.Adnan POLAT eğer gerçekten GALATASARAY'ın menfaatlerini düşünüyorsa seçime gider, camiadaki bölünmüşlüğü toparlayacak bir liderin etrafında yeniden yapılanmaya gidilir.Şu durumda Ünal Aysal bu dağınıklı toparlayacak lider olabilir.
Ben Ünal Aysalın açıklamasını olumlu ve yapıcı buldum, gerçekten olması gerekeni çok iyi gözlemlemiş kavgadan uzak ve birleştirici.İnşallah Adnan Polat, Ünal Aysalın açıklamalarını gerçek manada anlar ve seçime gider.Zira bu yapılması gereken bir kaç oyuncu ve teknik adamın gelmesinden çok öte, kulübün etik değerlerinin korunmasından tutun idari yapısının yeniden şekilllenmesine bir sürü düzelmesi gereken şeyler var.Geldiğimiz şu noktada, bir kaç yıldız transferi ile taraftarı kandırmaya çalışmak bir yerde ihanettir.