Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Başımızda polat varken kimseyi beğenmeme lüksümüz yok.Olay kümeye doğru gidiyor şaka maka.

Daha iyisi çıkmadığı sürece "yeni ve güçlü bir yönetimle" A.Polat bu dinazorlardan 100 kat iyidir. Gelen gideni aratır derler. Daha kötüsü bundan kötüsü olur.

Yaş olayına takılmamak lazım bence. Çünkü Ünal Aysal sanırım sadece temsili olarak o koltukta duracak. Sporla uzman kişiler ilgilenecek. Açıkçası Ünal Aysal ı da pek tanımıyorum. Ama Ünal Aysal bu kulüpte en fazla gelse de 2-3 sene başkanlık yapar. Yerine ise Adnan Öztürk geçecektir. Bu sırada da tecrübe kazanacaktır A.Öztürk. Bunlar olmasa dahi sırf Adnan Polatın art niyetleri için Hayır

Daha iyisi çıkmadığı sürece "yeni ve güçlü bir yönetimle" A.Polat bu dinazorlardan 100 kat iyidir. Gelen gideni aratır derler. Daha kötüsü bundan kötüsü olur.

Adnan Polat ''Dinazor'' sözüyle kastettiğin İnan Kıraçtan icazet almadan mı başkan olabildi zannediyorsun?...Saf mısın?

yahu bu Adnan Polat değil mi, Uefa da ilerleyen takımın stoperini satan, koskoca GS nin ikinci forveti olarak M.Battalla sezona başlayan.

orta sıra takımlarda bile 3-4 forvet var, biz sadece Milan Baros la sezona başlıyoruz. ortasaha desen giren çıkanı aratıyor.

sene başında kafasına göre 5 tane yerli oyuncu aldı, 4 tanesi (ali turan, battal,s.özkan,musa)devre bitmeden yollandı, 1 tanesi (çağlar) sezon yarısı sakat. gökhan zan ı aldı, adam toplasak anca 10 maç oynadı 2 sezonda.

edit: 4 senedir takıma bir kaleci bulamamış olmasını unutmuşum. GS nin kalesi 4 senedir sezondan sezona ve sezon içinde sürekli değişiyor

bu kafayla başarı mı gelir

Usenmeden 74. sayfadaki Unal Aysal'in dediklerini okuyunuz. Burdan bile anlarsiniz Unal Aysal'in herhangi kotu bir niyeti olmadigini, kendini dusunmedigini tam aksine Galatasaray'imizi duzluge cikaracagini kaldi ki adam diyor ila baskan olmama gerek yok tam tersi olmasi gerekenleri yapabilecek birini desteklemeyi tercih ederim boylece bende yipranmamis olurum (hakli olarak malum millet kendisinden cok parasini konusacak sorun edecek bunu). Ustelik bu aciklamayi yaparken kimseyi inciltmiyor, kimseye laf sokmuyor vs vs tam tersi adam bu camia'nin birlemsesini istiyor dillendiriyor.

Bu habere şampiyon olmuş kadar sevindim doğrusu.İşte şimdi gelecek için ümitlenmeye başladım.Ünal aysal bizim için bir şanstır.Bazı arkadaşların paralı başkan bu,bize futboldan anlayacak yönetici lazım sözleri pekte mantıklı gözükmüyor çünkü şuan başımızda parasız başkan var ve futboldanda nekadar iyi anladığını durumumuza bakarsak daha iyi anlayabiliriz.

Bundan sonraki süreç artık kaçınılmaz olarak Polatın gidişini Ünal Aysalında gelişini hazırlayacaktır.Galatasarayımızın başarısını istemeyen rakiplerin ve bazı fenermedya gruplarının işine gelmediği için Ünal Aysal aleyhine olumsuz kampanyalar başlayacaktır.Aziz Yıldırım kankasını kaybedip karşısına bu denli güçlü birinin çıktığını görünce kıl olacaktır.

secim olmasa polat hagiyi kovardi birini getirirdi

bakti kacari yok secim aciklayacak

secimden bir ay once td alipta kufur yemek istemiyor tabi:)

Polattan bir an önce kurtulmalıyız, bir fenerliyi getirsek başımıza emin olun klubu ancak bu kadar kötü yönetirdi üstü yook!! futboldan anlamıyorsun ,artık bunu kabul et!!

Özhan Canaydin´in projelerine konup ben basariliyim demek komiktir. Bana Adnan Polat´in bir tek projesini gösterin. Proje gelistiremedigi gibi, takimi da rezil rüsva etti. Burasi Galatasaray. Evet ben hata yaptim, seneye bu hatalari yapmayacagim demekle olmaz bu isler. Sen hakkini kaybettin Adnan Polat. Bize layik olamadin. Cekilmesini bileceksin.

Özhan Canaydin´in projelerine konup ben basariliyim demek komiktir. Bana Adnan Polat´in bir tek projesini gösterin. Proje gelistiremedigi gibi, takimi da rezil rüsva etti. Burasi Galatasaray. Evet ben hata yaptim, seneye bu hatalari yapmayacagim demekle olmaz bu isler. Sen hakkini kaybettin Adnan Polat. Bize layik olamadin. Cekilmesini bileceksin.

The Project of 2012 :)

GSbilyoner var o proje değilmi yani :D

Dikkatimi çeken doğan medyası bu adamı millete para babası olarak lanse etmeye devam ediyor.Belliki Adnan POLAT ın icraatlarından çok memnunlar.Sanki olası seçimde üyelerin tepki oylarını A.Polata çekmek istiyorlar gibi.

Dikkatimi çeken doğan medyası bu adamı millete para babası olarak lanse etmeye devam ediyor.Belliki Adnan POLAT ın icraatlarından çok memnunlar.Sanki olası seçimde üyelerin tepki oylarını A.Polata çekmek istiyorlar gibi.

Fb medyasi Adnan Polat gibi birini bulmus, tabiki onu savunacaklar.

adnan polat: saat kac ??

taraftar: 2012

A.Polatı şamar oğlanı etmişler tabi savunucaklar. adam ne takımı koruyo ne futbolcuyu (bkz:arda turan) nede kendini :D gelen vuruyo giden vuruyor..

Ünal Aysal yerlerde gezen itibarımızı tekrar eski yerine çıkartacaktır

son yıllarda ezilen ikinci plana atılmaya çalışılan takımımızın önemini tekrar hatırlatacaktır

en önemlisi de ekonomik kaygılarımız daha da azalacaktır

futbola akıllı mantıklı hamlelerle artık sıradan anadolu takımlarının bile kurabildiği güçlü bir takım

Galatasarayımıza da kurulacaktır...

Adnan Öztürkün kurumsallaşma planı inşallah işleyecektir

-Ahmet Çakar mode on-

Bakın ! açık konuşuyorum beyler , bir insan ne kadar zengin olursa o kadar güçlü olur

sözü geçer...

eeeööööyyy fenerasyon artık federasyon olmanızın zamanı geldi

-Ahmet Çakar mode off-

A.Polatı şamar oğlanı etmişler tabi savunucaklar. adam ne takımı koruyo ne futbolcuyu (bkz:arda turan) nede kendini :D gelen vuruyo giden vuruyor..

insan bir yandan da aciyor...adam baskan olali cöktü yaa...ah adnan polat...üstüneli yollaman bitirdi seni...adamin yönetiminde futbolun fsinden anlayan yok

insan bir yandan da aciyor...adam baskan olali cöktü yaa...ah adnan polat...üstüneli yollaman bitirdi seni...adamin yönetiminde futbolun fsinden anlayan yok

Ben ozamana kadar hiç suçlamazdım yönetimi. haldun üstünel gittikten sonra gözü açıldı herkesin..

:D

376120503410.jpg

11500 hit e ulaşmış sayfa.Ünal aysal ı bayağı destekleyen var demekki

Geri
Üst Alt