Kıvanç DOĞAN
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 13.531
- 0
- 1.361
Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı
Ünal bey kurtarın bizi bu adnanların elinde lütfen.
Ünal bey kurtarın bizi bu adnanların elinde lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysal' ın bizlere kazandıracağı en önemli şey G.Saray değerleridir. Unutmayalım ki; UEFA Kupası ve Süper Kupayı müzesine kaldırmış, 4 sene üst üste şampiyonluk tacı takmış bir camianın taraftarlarıyız biz..G.Saray ayrıcalıklı bir camiadır ve hedefleri her zaman büyük olmalıdır. G.Saray' ın hedefi "Türkiye kupasını almak, Ligde 4. ü olup Uefa' ya katılmak" olamaz, olmamalıdır..Bizi büyük hedeflere götürecek felsefe; F.Bahçenin kovduğu Kazım' ı havada kapmak, bedava diye 6 ay oynamamış Zapata' yı almak, Bank Asya' dan büyük golcü diye Mehmet Battal' ı almak olamaz...Bu felsefe ile hedef ancak Lig' de ilk 10' a girmek ve avrupayı TV' den izlemek olur...Biz büyük zaferlerin taraftarıyız ve zaferlerle yaşamak zorundayız..
aysal ve öztürk birlesirse alamayacagi futbolcu yoktur
Ekşi Sözlükten, alıntı!
kendisiyle ilgili bir hikayemi anlatayım.
üniversiteye yeni girmiş bir yeni yetme olarak köyden indim şehre mod: on istanbul'da gözlerimi açmıştım. o sıralar galatasaray adasının hakları ünal aysal'ın elinde bulunuyordu ve klübe adayı bağışlamıştı. hem tüm galatasaraylılar adına teşekkür etmek hem de böylesine güçlü bir iş adamıyla görüşmek istedim ve internette kısa bir araştırma yaptıktan sonra kendisinin mail adresini buldum. güzel bir kariyer mod: on olacak şekilde kendisine ulaştım. evet bu adama ulaşabildim çok enteresan. neyse efendim kendisinin yanındaki asistanı şaşırdı hatta küçük bir ön görüşme bile yaptı ünal aysal'ın beni kabul ediyor olmasından. yeni bir üniversite öğrencisini o kadar işlerinin arasında vakit ayırmış ve randevu vermişti. ak merkezdeki ofisine gittiğimde kendisi benimle birebir görüştü ve çay kahve bisküvili pasta ikramından sonra kendisinin hayata bakışını, fikirlerini anlattı. 20-30 dk'lık sohbetten sonra toplantısı başlayacaktı. hatta benimle konuştuğu sırada toplantıya teker teker diğer çalışanları hazırlanıyordu.
benim gözümde o yüzden hep ayrı bir yeri olmuştur.
Pff. Abartmayın.
Aynen arkadaş
Çok abartılıyor.Alınabilitesi olan futbolcular bellidir zaten.
Ve onları her başkan istediği takdirde alabilir.
Yahu durun bir gelsin görelim ondan sonra konuşalım.Kulübü dolandırmayacağı ne malum?
Örn. Kazım Kazım, Serdar Özkan, Gökhan Zan, Mehmet Battal, Zapata, Musa, Ali Turan gibi..
Yanliz bu takima Keita, Baros, Elano, Kewell, Gio, Jo felan gibi isimlerde kimin döneminde geldi biliyoruz.
Adnan Polati savunmak icin demiyorum ama, bir üsteki yorumda arkadasin dedigi gibi. Alinabilitesi futbolcular bellidir, her baskan isterse alabilir.
Son 1 yildir Polat baya bi sasirdi, ayri konu.