Aras Uğursoy
Sarı Üye
- 19 Ekim 2010
- 772
- 0
- 976
Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı
Alınabilesi futbolcular
Öpülesi başkanlar :cool:
Alınabilesi futbolcular
Öpülesi başkanlar :cool:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polat'ın getirdiği oyuncuların hepsi düşüşte olan oyunculardı.Bu oyuncuları getirmek marifet değil yani...
Ozaman Haldun Üstüneli transfer sihirbazi felan ilan etmesinler. 3-4 hafta bir gidiyordu gelmek bilmiyordu bir adam getircem diye.
Burda oturupta konusmak kolay.
herkez sportif durumdan bakiyor ne yazikki yok ünal aysal a a.öztürk gelirse alamiyacagi futbolcu yoktur diyor tabi sen gider bir futbolcuya yillik 4 5 milyon € verirsen gelir mesela drogba ama surasini düsünülmüyor bu paraya gelen bir futbolcu ne kadar basariya acc gelir bilinmez bence basariya giden yol genc ve basariya acc futbolcu alinmasi lazim artik ben sahsen büyük yildizlar alinmasini istemiyorum cünkü agzimiz yeterince yandi bence genc ve yildiz adayi alinmasi lazim
Ben Ünal Aysal'a karşı değilim hatta gelirse sevinirim fakat bu kadar ön yargılı olmak iyi değil.
Haklısın. Haklısın da , Başkan olmasam benim için daha iyi olur diyen, 5 milyar dolar serveti olan adama klübü dolndırmıyacağı ne malum demek ayrı bir zeka pırıltısı geektirir o da ayrı konu. Sende o pırıltıyı görüyorum yavuz.
herkez sportif durumdan bakiyor ne yazikki yok ünal aysal a a.öztürk gelirse alamiyacagi futbolcu yoktur diyor tabi sen gider bir futbolcuya yillik 4 5 milyon € verirsen gelir mesela drogba ama surasini düsünülmüyor bu paraya gelen bir futbolcu ne kadar basariya acc gelir bilinmez bence basariya giden yol genc ve basariya acc futbolcu alinmasi lazim artik ben sahsen büyük yildizlar alinmasini istemiyorum cünkü agzimiz yeterince yandi bence genc ve yildiz adayi alinmasi lazim
Ya kaç tane büyük yıldız aldıkta ağzımız yandı.Büyük yıldızdan bahsettiğin Neill, Elano, Gio, Jo, Keita ise bunlar büyük yıldız değildi.
Kim gelirse gelsin ama çok umutluyum seneye Güzel şeyler olacak
Adnan Öztürk Fransa pazarina cok hakim. Fransa´da cok güclü baglantilari olan bir is adami. Ribery´yi kendisi getirmisti mesela. Özhan Canaydin, Hagi filan ne tanir ki Ribery´yi? Bizzat Adnan Öztürk gitti getirdi. Vizyonlu adamdir. Bunun disinda Ünal Aysal´in aciklamasinda vardi.
"Marifet 20 Milyon degerindeki futbolcuyu getirmek degil, marifet o degere gelecek bir futbolcuyu önceden bulup getirmek."
Takımı hep çaylaklarla dolduramazsın en az 3 tane 20 milyonluk oyuncuya ihtiyacın var.
1.sınıf takımlarda en az 4-5 yıl oynamışsa büyük yıldız diyebiliriz.misimovic,lincoln büyük yildiz degilmiydi
34 yaşındaki adama kim 20 milyon veriyormuşki zaten.Yok daha neler. Kim ne zaman almis ki 20 Milyonluk futbolcu da biz alalim? Onlar bize gelmez zaten. Kaliteli futbolcu tabiki sart. Onlar da olmali. Orda hemfikiriz. Ama Besiktas gibi olmamali. 34 yasinda "cürümüs" yildizlar olmamali.
1.sınıf takımlarda en az 4-5 yıl oynamışsa büyük yıldız diyebiliriz.