Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Alınabilesi futbolcular :p

Öpülesi başkanlar :cool:

Ünal Aysal ve Adnan Öztürk'ün, Fransa lobileri oldukça güçlüdür. Oralardan getirebilecekleri oyuncular, küçümsenmeyecek kadar çoktur. Adnan Polat döneminde bizi reddedenler, çok daha kolay ikna edilebilir durumda olur.

Adnan Polat'ın getirdiği oyuncuların hepsi düşüşte olan oyunculardı.Bu oyuncuları getirmek marifet değil yani...

Ozaman Haldun Üstüneli transfer sihirbazi felan ilan etmesinler. 3-4 hafta bir gidiyordu gelmek bilmiyordu bir adam getircem diye.

Burda oturupta konusmak kolay.

herkez sportif durumdan bakiyor ne yazikki yok ünal aysal a a.öztürk gelirse alamiyacagi futbolcu yoktur diyor tabi sen gider bir futbolcuya yillik 4 5 milyon € verirsen gelir mesela drogba ama surasini düsünülmüyor bu paraya gelen bir futbolcu ne kadar basariya acc gelir bilinmez bence basariya giden yol genc ve basariya acc futbolcu alinmasi lazim artik ben sahsen büyük yildizlar alinmasini istemiyorum cünkü agzimiz yeterince yandi bence genc ve yildiz adayi alinmasi lazim

Ozaman Haldun Üstüneli transfer sihirbazi felan ilan etmesinler. 3-4 hafta bir gidiyordu gelmek bilmiyordu bir adam getircem diye.

Burda oturupta konusmak kolay.

Haldun Üstünel çok daha iyilerini getirir buna eminim.Ama Adnan Polat'la yapabilecekleri sınırlıydı.

Neden biri bırakıp biri geliyo ki Adnan Polat la Ünal Aysal birleşsin hatta Faruk Süren de gelsin hepsi güçlü insanlar güçlerini birleştirsinler takımı eski günlerine döndürsünler olamazmı böyle birşey ?

herkez sportif durumdan bakiyor ne yazikki yok ünal aysal a a.öztürk gelirse alamiyacagi futbolcu yoktur diyor tabi sen gider bir futbolcuya yillik 4 5 milyon € verirsen gelir mesela drogba ama surasini düsünülmüyor bu paraya gelen bir futbolcu ne kadar basariya acc gelir bilinmez bence basariya giden yol genc ve basariya acc futbolcu alinmasi lazim artik ben sahsen büyük yildizlar alinmasini istemiyorum cünkü agzimiz yeterince yandi bence genc ve yildiz adayi alinmasi lazim

Ya kaç tane büyük yıldız aldıkta ağzımız yandı.Büyük yıldızdan bahsettiğin Neill, Elano, Gio, Jo, Keita ise bunlar büyük yıldız değildi.

Kim gelirse gelsin ama çok umutluyum seneye Güzel şeyler olacak

Ben Ünal Aysal'a karşı değilim hatta gelirse sevinirim fakat bu kadar ön yargılı olmak iyi değil.

Haklısın. Haklısın da , Başkan olmasam benim için daha iyi olur diyen, 5 milyar dolar serveti olan adama klübü dolndırmıyacağı ne malum demek ayrı bir zeka pırıltısı geektirir o da ayrı konu. Sende o pırıltıyı görüyorum yavuz.

Adnan Öztürk bu yönetimde olursa ki öyle görünüyor finansal yapıda da sorun çekmeyiz.Profesyonel olarak da Peter Kenyon gibi bir isimle anlaşılsa değmeyiz keyfime.

Haklısın. Haklısın da , Başkan olmasam benim için daha iyi olur diyen, 5 milyar dolar serveti olan adama klübü dolndırmıyacağı ne malum demek ayrı bir zeka pırıltısı geektirir o da ayrı konu. Sende o pırıltıyı görüyorum yavuz.

Ne belli belki Galatasaray üzerinden para aklayacak veya ticari ilişkişlerini yürütecek.Ama öylede olsaydı başkan olmak için yırtınırdı değilmi? Sende haklısın.

Adnan Öztürk Fransa pazarina cok hakim. Fransa´da cok güclü baglantilari olan bir is adami. Ribery´yi kendisi getirmisti mesela. Özhan Canaydin, Hagi filan ne tanir ki Ribery´yi? Bizzat Adnan Öztürk gitti getirdi. Vizyonlu adamdir. Bunun disinda Ünal Aysal´in aciklamasinda vardi.

"Marifet 20 Milyon degerindeki futbolcuyu getirmek degil, marifet o degere gelecek bir futbolcuyu önceden bulup getirmek."

Kim gelirse gelsin ama çok umutluyum seneye Güzel şeyler olacak

İşin kötü tarafı bu güzel şeyler sadece anamızın liginde olacak. En son ön eleme dahi oynamadan avrupaya gidemediğimiz sene kaç yıl önceydi acaba?

Bu stada, bu taraftara yazık.

Yazıklar olsun!

Adnan Öztürk Fransa pazarina cok hakim. Fransa´da cok güclü baglantilari olan bir is adami. Ribery´yi kendisi getirmisti mesela. Özhan Canaydin, Hagi filan ne tanir ki Ribery´yi? Bizzat Adnan Öztürk gitti getirdi. Vizyonlu adamdir. Bunun disinda Ünal Aysal´in aciklamasinda vardi.

"Marifet 20 Milyon degerindeki futbolcuyu getirmek degil, marifet o degere gelecek bir futbolcuyu önceden bulup getirmek."

Takımı hep çaylaklarla dolduramazsın en az 3 tane 20 milyonluk oyuncuya ihtiyacın var.

Takımı hep çaylaklarla dolduramazsın en az 3 tane 20 milyonluk oyuncuya ihtiyacın var.

Yok daha neler. Kim ne zaman almis ki 20 Milyonluk futbolcu da biz alalim? Onlar bize gelmez zaten. Kaliteli futbolcu tabiki sart. Onlar da olmali. Orda hemfikiriz. Ama Besiktas gibi olmamali. 34 yasinda "cürümüs" yildizlar olmamali.

Ünay Aysal başkan seçilipte o koltuğun cazibesine kapılıp yanlış işler yapmasa eğer belkide efsane olabilir.Gerçi şuan ki rezillikten kim kurtarsa efsane olur.

Yok daha neler. Kim ne zaman almis ki 20 Milyonluk futbolcu da biz alalim? Onlar bize gelmez zaten. Kaliteli futbolcu tabiki sart. Onlar da olmali. Orda hemfikiriz. Ama Besiktas gibi olmamali. 34 yasinda "cürümüs" yildizlar olmamali.
34 yaşındaki adama kim 20 milyon veriyormuşki zaten.

1.sınıf takımlarda en az 4-5 yıl oynamışsa büyük yıldız diyebiliriz.

oda 30 gelmis futbolcular olur yanlis anlasilmasin yildiz futbolcuya karsi degilim simdi hazard imi tercih edersin yoksa guti yimi guti yildiz futbolcu hazard da yildiz adayi

Geri
Üst Alt