Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Ünay Aysal başkan seçilipte o koltuğun cazibesine kapılıp yanlış işler yapmasa eğer belkide efsane olabilir.Gerçi şuan ki rezillikten kim kurtarsa efsane olur.

Ben futboldan Adnan Öztürk´ün sorumlu olacagini düsünüyorum. Adnan Öztürk de gecen seferki gibi profesyonelleri getirecektir yine. Yöneticiler futboldan anlamaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. Hele Türk yöneticileri hic anlamaz. Kim gelirse gelsin. Adnan Öztürk modeli en ideali.

adnan-ozturk-ekibi.jpg

Yok daha neler. Kim ne zaman almis ki 20 Milyonluk futbolcu da biz alalim? Onlar bize gelmez zaten. Kaliteli futbolcu tabiki sart. Onlar da olmali. Orda hemfikiriz. Ama Besiktas gibi olmamali. 34 yasinda "cürümüs" yildizlar olmamali.

Bir Arda kalitesinde bir oyuncu almak için kaç para vermen gerekiyor?

1.sınıf takımlarda en az 4-5 yıl oynamışsa büyük yıldız diyebiliriz.
Türkiyede sadce guti örneği var buna onunda yaşı ilerledi.Mesele guti,nin genç olanını alabilmek.Guti dışında büyük yıldız yok Türkiye,de.

oda 30 gelmis futbolcular olur yanlis anlasilmasin yildiz futbolcuya karsi degilim simdi hazard imi tercih edersin yoksa guti yimi guti yildiz futbolcu hazard da yildiz adayi

Hazard 25 milyon avro.Ben her sene 1 veya 2 böyle futbolcuların alınmasından yanayım.Her yıl 3 milyona 10 tane futbolcu alacağına 1-2 tane 15-20 milyon avroluk futbolcu al benim mantalitem bu!

Baktım tarihçeye. Avrupa ya en son gidemediimiz sene 1980-81.

30 yıl sonra ilk defa avrupa da yokuz. Forumun üyelerinin yaşının %95 inden daha eski.

adnan-ozturk-ekibi.jpg

Bu arada Hayri Reis daha o zamanlar Adnan Polat´in ne oldugunu biliyormus, Öztürk´e destek vermis :) Cok seviyorum Hayri Baskan´i ya :)

Yanlız forumda da görüldüğü kadar Adnan Polat'a kızgınlık veya antipatiklikten ziyade inanılmaz bir nefret var.Bu çok kötü birşey.

O anlamda demedim. 20 Milyonu 1 futbolcuya vermeyiz, vermemeliyiz, versek de alamayiz diyorum :)
Vermemeliyizmi?Cl,de her sene ilk 4,de en azından ilk 8,e kalan takımlar şak diye 30 milyona adam alıyorlar.Şimdi bu adamlar sportif başarı olarak karşılığını alıyorsa bizlerde vay be nasıl oynuyor adamlar diyorsak akıllılık etmişmi oluyoruz 20 milyon bir adama vermemekle yoksa alanlar enayimi olmuş oluyorlar 20 verip almakla?

ilk onbirin oyuncusunu almalilar gidipte yedek kalmis oyunculari degil formda olan oyunculari almalari lazim gerce önümüzdeki sene iyi bir futbolcuyu istanbula getirmek zor sonucta avrupada yokuz

Vermemeliyizmi?Cl,de her sene ilk 4,de en azından ilk 8,e kalan takımlar şak diye 30 milyona adam alıyorlar.Şimdi bu adamlar sportif başarı olarak karşılığını alıyorsa bizlerde vay be nasıl oynuyor adamlar diyorsak akıllılık etmişmi oluyoruz 20 milyon bir adama vermemekle yoksa alanlar enayimi olmuş oluyorlar 20 verip almakla?

Tamam da kardesim ama o durumda degiliz ki su anda. O finansal yapi daha oturmadi simdilik. Seneye bi sampiyonluga oynayalim, taraftar stadi doldursun 1 sezon boyunca, paralar gelsin, o zaman baslayabiliriz böyle büyük oynamaya. 4.000 kisi gitmiyor stada :) Biz bu sene hic para kazanmadik ki.

Evet bende seninle aynı mantıktayım.3-5 milyonluk oyuncularla hiçbir yere varamayız.Ancak 2000'deki gibi çok iyi bir yerli jenerasyon yakalarsak bu olabalir.Oda işte 20 yılda bir olur.

Yanılıyorsun. Al bak Onurcum : link

Yanlislik var Ugur. Eminim. Fatih Terim´le 6. olmustuk, Hagi Avrupa´ya götüremedi dogal olarak. Conceicao filan gelmisti, Avrupa´da yoktuk o sene. Hatta Hagi 2. geldiginde demisti ya, ilk geldigimde de Avrupa´da oynayamamistik, umarim bundan sonra oynarim demisti.

Tamam da kardesim ama o durumda degiliz ki su anda. O finansal yapi daha oturmadi simdilik. Seneye bi sampiyonluga oynayalim, taraftar stadi doldursun 1 sezon boyunca, paralar gelsin, o zaman baslayabiliriz böyle büyük oynamaya. 4.000 kisi gitmiyor stada :) Biz bu sene hic para kazanmadik ki.
Demek istediğim ne kadar para o kadar köfte.Arada istisnadır düşük bütçeyle cl,de veya kendi liglerinde fark yaratanlar.

Evet Galatasaray,da çok kötü durumda olduğu için olabilir belki.

Bir insan 2-3 yılda bu kadar nefret edilecek hale geliyorsa acı bir durum demektir.Açıkcası ne yalan söyliyim gerçekten duygusallıkmı bilmiyorum ama arada acıyor Adnan Polat'a.Keşke hiç başkan olmasaydı da iyi anılsaydı.

Demek istediğim ne kadar para o kadar köfte.Arada istisnadır düşük bütçeyle cl,de veya kendi liglerinde fark yaratanlar.

Fikrine katiliyorum. Bende öyle düsünüyorum. Kaliteli futbol, kaliteli oyuncuyla oynanir. Sonuna kadar katiliyorum. Ama bu bir sürec. Umarim Ünal Aysal ve Adnan Öztürk yakisan kadroyu kurar.

Geri
Üst Alt