Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Bende yeni duydum ! Neyse Galatasaraya hizmet etmek icin can atan yüzlerce insan var. Aralarindan dogrusunu bulmak sart.

Yönetimde olmasa bile Sportif Direktörlük yapabilir.

Adnan Sezginden sonra ilac olur bize.

Altyapi Sorumlusu, Scout ekibinde yer alabilir.

Yeterki reis görev istesin.

Flas transferler, evet Elano'dan Kewell'dan daha sohretli isimleri gorebiliriz seneye takimda. Umarim Turkiye ligine ayak uydurabilecek futbolcular alinir. Teknik direktor adayim ise Scolari.

Flas transferler, evet Elano'dan Kewell'dan daha sohretli isimleri gorebiliriz seneye takimda. Umarim Turkiye ligine ayak uydurabilecek futbolcular alinir. Teknik direktor adayim ise Scolari.

Hayirli olsun KUME DUSTUK

Her şeyden önemlisi takımı Federasyon, hakemler ve medyaya karşı koruyabilsin Ünal Aysal.

Ben eminim ki Adnan Polat bu işleri becerebilse durum bu olmazdı.

Büyük başkan diye anıyor olurduk kendisini.

Olur bide aday olmassa ozaman ne olur bilemiyorum

Baskanlik yolunda adim adim ilerliyor gibi, ama bir de kendisini kürsüde hitap ederken görmemiz gerekiyor. Düsüncelerini rahat ve dogru bir sekilde anlatan, güclü bir adam olup olmadigini o zaman anlayabiliriz.

olmaz kesin olmaz ama fransa ve belçikadan genc kaliteli yabancılar gelir,kesin konuşuyorum bu konuda...

olmaz kesin olmaz ama fransa ve belçikadan genc kaliteli yabancılar gelir,kesin konuşuyorum bu konuda...

Stad icin bu takima 2 yildiz sart forma gelir cart curt ici hangi baskan gelirse alir bana gore yildiz topcu 1 yada 2 tane

Polat gitti herşey düzeldi yorumları yapanların olası bi başarısıszlıkta gelecek seneki yorumlarınıda bekliyorum... artık yönetim istifa bitti yönetim ibraa denilecek

Polat gitti herşey düzeldi yorumları yapanların olası bi başarısıszlıkta gelecek seneki yorumlarınıda bekliyorum... artık yönetim istifa bitti yönetim ibraa denilecek

Tarihi Baskana tarihi muammele. Kimse kusura bakmayacak. Böyle Baskana böyle Genel kurul. Tarihte küme düsmemeye oynamak var miymid Galatasaray´da? O zaman tarihi kararlarin da alinmasi mecburidir. Her yerde böyledir

Tüzükte gözden geçirilmeli.Yoksa her başkanın işi zor..Ciddi baskı yaratabilir..Bakalım salı günü genel kurulu açıklayacaklarmı?

öyle bilmemneye böyle bilmemne diye bir söz vardır.gercekten haketti polat bunu.

hala kongre üyelerini salak yerine koyup önümüzdeki hafta toplanıp kararımızız bildireceğiz diyodu.ama bu sefer kandıramadı...

ünal aysal baskanliginda, faruk süren, ali dürüst ve adnan öztürk. fakat ben cogunuza karsi cikarak malesef albayragi desteklemiyorum. kendi heyecanlarini bile bastiramiyor. cok pot kirip, cam devirir. bence albayrak olmamali.

Tüzükte gözden geçirilmeli.Yoksa her başkanın işi zor..Ciddi baskı yaratabilir..Bakalım salı günü genel kurulu açıklayacaklarmı?

Her yere ayni seyi yazmissin.Niye baskanlarin isi zor olsun tarihte ilk defa olan bir sey.Bu is tamamen siyasidir.Polat bu kulubu farkli yerlere surukluyordu buna engel olundu bu kadar basit.Burada detaya girmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt