Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Adam daha 3 gün çalışmadı Abramaviç olur,kendine borçlandırır,bizi çok ilerlere taşır,bi durun yahu :)

Şuan sevindiğim tek nokta,camianın biraz nefes alması,bişeye sevinmek yada üzülmek için çok erken

Abramovic gibi firsatci, para icin yapmadigi hokkabazlik kalmamis mafya babasiyla Unal Aysal'i karsilastirirken utanir insan azicik, ama nerde Fener medyasinda o karakter.

Bu adam vererek zengin olmamis herhalde. Bence demiroren melek kalacak Aysal'in yaninda :)

Yahu Galatasaray´in toplam mal varligi Ünal Aysal´in mal varliginin %5´i kadar degil :) Ne yapsin adam Galatasaray´in parasini? Gelmis 70 yasina. Adam gönül verdigi takimi yönetmek istiyor son yillarinda. Herseyi de elestirmeyin yahu :) Tecrübelerini 2 dönem kadar aktaracak Galatasaray´a, sonra da koltugu Adnan Öztürk´e birakacak

Tek bir kişi yönetmesin artık takımı.Adam gibi profosyenel, ciddi bir yönetim olmasını istiyorum.

Bakalım başka aday çıkacak mı?

Yahu Galatasaray´in toplam mal varligi Ünal Aysal´in mal varliginin %5´i kadar degil :) Ne yapsin adam Galatasaray´in parasini? Gelmis 70 yasina. Adam gönül verdigi takimi yönetmek istiyor son yillarinda. Herseyi de elestirmeyin yahu :) Tecrübelerini 2 dönem kadar aktaracak Galatasaray´a, sonra da koltugu Adnan Öztürk´e birakacak

aynen bi gorelim neler yapcak nasıl yonetcek sonra konusalım..

Dün Cemal Özgerkey %70 adaylığım geçerli dedi.Aynen Haldun Üstünel içinde geçerli.İkisi de yönetime girse son yılların en iyi yönetim kadrosu oluşmuş olur.Tabi çok sevdiğim Abdurrahim Albayrak'ta İnşAllah girer yönetime.

Başka adaya gerek yok.

Hayırlı olsun..

aynen bi gorelim neler yapcak nasıl yonetcek sonra konusalım..

Diyorlar ki, iste para aktaracak Galatasaray´a ve uzun yillar kimse Ünal Aysal´i o koltuktan indiremeyecek. Ayni Demirören gibi. Ama Ünal Aysal zaten 70 yasinda. Ne yani, 100 yasina kadar mi kalacak Ünal Aysal? Bunun mantigi yok. Simdi Galatasaray´in sirketlesme anlaminda dogru adimlar atmaya ihtiyaci var. Ee bunu da 0´dan Milyarder olmus iyi bir Galatasaraylidan iyi kim yapabilir ki? Neden komplo teorisini seviyoruz böyle millet olarak anlamiyorum :)

Adam tam olarak adayım demedi ki.Gençlerden aday çıkmazsa gerekirse bende aday olurum dedi.Galatasaray sahipsiz kalmaz gibi birşeyler söyledi.

Bence bu bir adaylık açıklaması değil.

Dün Cemal Özgerkey %70 adaylığım geçerli dedi.Aynen Haldun Üstünel içinde geçerli.İkisi de yönetime girse son yılların en iyi yönetim kadrosu oluşmuş olur.Tabi çok sevdiğim Abdurrahim Albayrak'ta İnşAllah girer yönetime.
Adnan Polat onlarıda götürdü..Bir dahaki seçime kadar yönetime giremezler..

Yanlız şöyle bir ihtimal var..Tüzük kabul edilmeden önce istifa etmişler..Özgörkey eğer kabul edilirse iyi olur dedi.

Buna Tamamen katılıyorum. Millet tutturmuş Galatasaray'ın parasına. Ünal aysalin servetinin yanında Galatasaray'ın mal varlığı devede kulak kalıyor. Böyle bir adam kendi ismini kirletirmi? Diğer bir konu ise adamın yası. Yas 70 is bitmiş düşünüyorlar. Sanki adam santrofor olup futbol oynayacak. Galatasaray'a zor gunünde daha oncede yardım etti. Bence bu adam desteklenmeli. sanırım Polat tünelin ucundaki ışık olarak Ünal aysali kastetdi. :)

Sabah habertürkte Yavuz Semerciyi dinlediyseniz eğer, ÜnalAysal neler yapmış. Demirel döneminde yap iş devret modeliyle aldığı enerji ihalelerinde develete elektriği 3 katı fiyatla satmış yıllarca. başbakan Erdoğan bunu mahkemeye vermiş her seferinde mahkemeyi kazanarak dönmüş. Demirel sağaolsun 49 yıllığına adama istediğin fiyata sat demiş elektriği. Hala kazığı atmaya devam ediyor. Kısacası milletin parasını söğüçlemiş adam. Galatasaraydan 23 milyon dolara aldığı hiseleri 1 sene sonra 34 milyon dolara %50 faziyile geri satmış. UnalAysal kulübe para vermeyi bıurakın eğer verirse kaşıkla verdiğini kepçeyle geri alır herhalde. UnalAysalın işi zor eğer başkan olursa bu haberlerle üzerine çok gidilecektir. bunlara hazırlıklı olması lazım.

Adnan Polat onlarıda götürdü..Bir dahaki seçime kadar yönetime giremezler..

Yanlız şöyle bir ihtimal var..Tüzük kabul edilmeden önce istifa etmişler..Özgörkey eğer kabul edilirse iyi olur dedi.

Dün Faik Çetiner'in programına bağlandı.Avukatları ile konuşmuş.%70 adaylığım geçerli dedi.Aynen Haldun Üstünel içinde geçeri dedi.Şimdi ikisi de Ünal Aysal yönetimine girse fenamı? Bence son yılların en iyi yönetim kadrosu olur.

Buna Tamamen katılıyorum. Millet tutturmuş Galatasaray'ın parasına. Ünal aysalin servetinin yanında Galatasaray'ın mal varlığı devede kulak kalıyor. Böyle bir adam kendi ismini kirletirmi? Diğer bir konu ise adamın yası. Yas 70 is bitmiş düşünüyorlar. Sanki adam santrofor olup futbol oynayacak. Galatasaray'a zor gunünde daha oncede yardım etti. Bence bu adam desteklenmeli. sanırım Polat tünelin ucundaki ışık olarak Ünal aysali kastetdi. :)

Valla dün Ünal Aysali gördüm en fazla 58-60 dersin. Cok dinc ve dinamik görünüyor. Konusmalari da yasina göre cok etkileyici ve akillica. Hic sonradan karsisina koz olarak cikacak demecler vermiyor :) Hep politik ve akilli cevaplar. Bu zekasi bile onun dogru adam oldugunu gösteriyor bana. Düsünüp, tartmadan aciklama yapmiyor ve zaten ortaliklarda hic görünmüyor. Dün herkes sesini ilk defa kongrede duydu :) Gazetecilere aciklama yaparken.

Sabah habertürkte Yavuz Semerciyi dinlediyseniz eğer, ÜnalAysal neler yapmış. Demirel döneminde yap iş devret modeliyle aldığı enerji ihalelerinde develete elektriği 3 katı fiyatla satmış yıllarca. başbakan Erdoğan bunu mahkemeye vermiş her seferinde mahkemeyi kazanarak dönmüş. Demirel sağaolsun 49 yıllığına adama istediğin fiyata sat demiş elektriği. Hala kazığı atmaya devam ediyor. Kısacası milletin parasını söğüçlemiş adam. Galatasaraydan 23 milyon dolara aldığı hiseleri 1 sene sonra 34 milyon dolara %50 faziyile geri satmış. UnalAysal kulübe para vermeyi bıurakın eğer verirse kaşıkla verdiğini kepçeyle geri alır herhalde. UnalAysalın işi zor eğer başkan olursa bu haberlerle üzerine çok gidilecektir. bunlara hazırlıklı olması lazım.

Semerci Aziz Yildirim'in ailesinin nasil servetini yaptigini anlatmis mi peki yoksa yememis mi? fenerlilerin simdiden uykulari kaciyor Unal Aysal yuzunden:)

Tutuşmaya başlayanlar var.

Geri
Üst Alt