Ünal Aysal: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Cevap: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Alper Potuk gibi vasat bir futbolcuya 5 milyon euro verseydik, kafayı yerdim.

Yanlış bir çokları yeni görüyor. Sezon başında burda basba bağırmıştık bu çocuk şart diye. ;) Emin ol Cenk Tosun veya x Tosun fark yapmaz bu çouk Allah sakatlık vermezse önümüzdeki 10 yılın milli forvetidir aynı zamanda. Herşey var çocukta. Yerli Messi desem abartmam.

:) Umarım zaman seni haklı çıkarır abi. :)

ya arkadaslar bu Portal bende niye Almanca, Almanyada dogdum büyüdüm Almancam cok iyi ama burda yazilanlari anlamiyorum acayip translate yapmislar google translate trek yani.

düzeltme imkanim varmi onu normale ?

Galatasaraylı yıllar derken bunu kastediyorlardı sanırım.Transfer bedellerini makul seviyeye çekmeyi ancak Galatasaray başarır bu ülkede.Başkan çoktan yapılmasını gerekeni dile getirmiş.Fenerbahçe'de aklanacak bol kara para olunca transfer piyasası da gerçek değerinin çok üstüne çıktı yıllardır.Ne yazık ki Anadolu kulüplerine başkan olan akbabalar havuzdan vs den gelen paraları yönettikleri kulüplerden başka her yere dağıttıkları için, futbola hiç bir değer katmıyorlar ve kasaları hala tamtakır.Her zaman söylerim "Fenerbahçe Türk sporunun gelişmesinde en önemli engeldir" diye.Önce Fenerbahçe kurtulmalı akbaba zihniyetli,karanlık , şirret yönetici tiplemesinden.Bir kaç tökezlemeden sonra çark yine dönmeye başlar, hem de gürültü çıkarmadan...

Stancu nun 5, Yektanin 4 ettigi bir piyasada Alper 10 da eder,adami alamamis olmamiz adamin kalitesiz oldugunu göstermez,hos bu adama su halinde Avrupada 1 milyonda vermezler ama Türk futbolunda suan icin Alper yükselen degerlerdendir.Eger elestireceksek fenerin o bölgede 3-4 kaliteli adami varken bu adamida almasini elestirelim,ben halen su sekilde düsünüyorum demekki Meloyu sene sonunda bonservisi ile alacagiz ki Alper transferinin üstüne düsmedik,dogrusuda bu olur zaten...

ya arkadaslar bu Portal bende niye Almanca, Almanyada dogdum büyüdüm Almancam cok iyi ama burda yazilanlari anlamiyorum acayip translate yapmislar google translate trek yani.

düzeltme imkanim varmi onu normale ?

dün "Galatasaray macht topbasi" idi bir baslik mesela ahahaha

Ne yapmış peki bu sezon? Benim izlediğim maçlarda bir Mustafa Sarp'tan fazlası yoktu.

yahu fenere gitti diye bok atmanın manası yok

aman aman bi oyuncu degil ama dandirik ligimizin göze batan oyuncularındandı

genc olması da artısı tabii

yahu fenere gitti diye bok atmanın manası yok

aman aman bi oyuncu degil ama dandirik ligimizin göze batan oyuncularındandı

genc olması da artısı tabii

Sorun da orada başlıyor zaten. Aman aman bir futbolcu değil, ortalama bir TSL topçusu. Abartmaya gerek yok. Al Özer, al Sezer, al Caner, al Orhan. Neredeler şimdi?

Çok yetenekli,ama Fenerbahçe'ye gitmesi kafasının çalışmadığını gösteriyor(Tabii Fenerbahçe değilse).

Sorun da orada başlıyor zaten. Aman aman bir futbolcu değil, ortalama bir TSL topçusu. Abartmaya gerek yok. Al Özer, al Sezer, al Caner, al Orhan. Neredeler şimdi?

sarp denyosuyla kıyaslamıssın

cocuga ayıp

sarp denyosuyla kıyaslamıssın

cocuga ayıp

Mustafa Sarp'ta Galatasaray'a geldiğinde Alper gibi pohpohlanıyordu. Bursaspor'da harikalar yaratıyordu gelmeden önce. N'oldu sonra? Abartıyorsunuz kesinlikle. Hepimiz göreceğiz neler yapacak Potuk. Özer'den fazlasını yaparsa buraya yazmam bir daha.

msutafayı savunma bana arkadas

fıtbolcu bile degil adam

bülent kaptan olmazsa amatörlere kadar düserdi

bize gelmesi tamamen onun yüzündendi

yoksa kesinlikle hic bi zaman bizim takımda oynayabilecek kapasitede degildi

ben antrenör olsam beles verseler almam nese konu alper idi

alper iyi oyuncu bence bu benim görüsüm yani ligde almamız gereken 2 adamdan biriydi b ana göre kendi etti kendi bulacak

aga antulasmayin lutfen ayiptir. alper potuka mustafa sarptan farki yok diyen zihniyet bu forumda yayilmamali.

Geri
Üst Alt