Ünal Aysal: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Cevap: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Çok boş adamlara çok para harcadık temkinli olmak iyidir başkan haklı

Çok haklı başkan. Alper daha kendini kanıtlamak isteyen bir oyuncu. O nedenle en fazla 1 eder (2,5 demiştim ama vazgeçtim indiriyorum)

abi ederi en fazla 1,5 yada 2,0 5 milyon felan etmez...

kazıkladılar feneri net bu...

Levent bağırsana yahu. Hadi

Alper' i fenere kaptıran yönetim bir an önce istifa etmeli. Bu nasıl iştir bir oyuncuyu alamıyoruz. Bütün güzelim oyuncuları fenere kaptırdık. Orhan Şam, Özer Hurmacı ve diğerleri. Adnan'sların yöentimi bundan çok çok daha iyiydi. Lincoln'u getirdiler. Adnan Sezgin' i görmek istiyoruz takımda :)

Şşş. MAHİİİİİİİİİİRRRR. Sen anca kumda oynarsın. Hadi nash

Alperide gören Zidane sanır.Alper kim yahu bizde ilk 18 bile giremez.Melo,Selçuk,Yekta,Engin varken.Ona 5 versek gerçekten inanılmaz sinir olurdum.Enayilikten başka bişey değil.Dünyanın en iyi ön liberolarından biri Meloyu sezon sonunda 8 gibi gibi bir rakama bitirecez.Alper 5 milyon euro.Komik bile değil.

Alper' i fenere kaptıran yönetim bir an önce istifa etmeli. Bu nasıl iştir bir oyuncuyu alamıyoruz. Bütün güzelim oyuncuları fenere kaptırdık. Orhan Şam, Özer Hurmacı ve diğerleri. Adnan'sların yöentimi bundan çok çok daha iyiydi. Lincoln'u getirdiler. Adnan Sezgin' i görmek istiyoruz takımda :)

:haha:

Mahir gör lan gör bunları. Duydun mu lan:asd:

Sultanahmet'te menünün tamamını isticem :haha:

bu alper potuğun ekstra ne özelliği var biri bana oyun sitilinden bahsedebilirmi

Beş milyon Euro edecek hiç bir özelliği yok!Gelecekte Messi'ye bile dönüşecek olsa Türkiye'de hiç bir futbolcuya bu kadar bonservis verilmez.Bunun adı Anadolu kulüplerinin futbolcu sırtından para kazanmaya çalışmasıdır.Alper Potuk çok yetenekli olabilir ama Eskişehirspor büyük takımda oynamak için gerekli alt yapıyı verdi mi ki bu kardeşimize de beş milyon Euro istiyor?Geçiniz.

Bunun adı şikedir kardeşim. Tarlayı nerde sürdünüz ha görürsünüz intikamım acı olacak.

:haha:

Mahir gör lan gör bunları. Duydun mu lan:asd:

Sultanahmet'te menünün tamamını isticem :haha:

O değilde bir köfte menüsü için Başkan' ıma onca laf söyledim. Tamam benden olsun bütün köfteler :) İyiki almadık kardeşim Alper' i. Helal başkanım hakedenlere lafları böyle çakmaya devam et.

Ulan tarihinin en kötü Galatasarayından küllerinden bir takım oluşturmaya çalışıyorlar bir Alperi almadılar diye nerdeyse istifa diye bağıracaklar. Hayretki hayret.

Provakasyon var. Şşşşş. Provake etmesene olum milleti. Gerçi bağıran bağırmış. İş işten geçti. Alırım köftemi :asd:

Bunun adı şikedir kardeşim. Tarlayı nerde sürdünüz ha görürsünüz intikamım acı olacak.

Küme düşmek yok kardeşim şike mike :) bak adamlar nasıl çingenelikler yapıyorlar düşmemek için. Şike hakmış kardeşim. :)

Portal yönetimini göreve davet ediyorum. Forumumuzda alenen şike yapanlar var. Ben sözümün arkasındayım arkadaşlara köfte ısmarlıyorum ama forumda şike yapanlarda 1 alt leveldeki forumlara sürülsün veya en az 3 ay MYC alsınlar :D

Küme düşmek yok kardeşim şike mike :) bak adamlar nasıl çingenelikler yapıyorlar düşmemek için. Şike hakmış kardeşim. :)

Portal yönetimini göreve davet ediyorum. Forumumuzda alenen şike yapanlar var. Ben sözümün arkasındayım arkadaşlara köfte ısmarlıyorum ama forumda şike yapanlarda 1 alt leveldeki forumlara sürülsün veya en az 3 ay MYC alsınlar :D

Mahkemeye veririm kardeşim. Bizim şampiyonlar ligi hakkımızı elimizden alamaz UEFA :)

“Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Çok merak ediyorum, Alper'e 5 Milyon vermeyip, alacağımız bu "..." kim olacak :)

Platini kim diyorsun ama ben olayı Abdullah reise taşıcam. GSCimbom özerk yapı UEFA ya bağlantı yok :asd:

Abdullah Reisi işin içine katmasak :) Ben ozaman gideyimde bir Alper Potuk Transferi yapayım Bank Asya için :) Orda iş yapar bu çocuk.

Geri
Üst Alt