Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent bağırsana yahu. Hadi
Bogdan'a 5 vermiş bir takımız çok haklısın.Çok boş adamlara çok para harcadık temkinli olmak iyidir başkan haklı
Alper' i fenere kaptıran yönetim bir an önce istifa etmeli. Bu nasıl iştir bir oyuncuyu alamıyoruz. Bütün güzelim oyuncuları fenere kaptırdık. Orhan Şam, Özer Hurmacı ve diğerleri. Adnan'sların yöentimi bundan çok çok daha iyiydi. Lincoln'u getirdiler. Adnan Sezgin' i görmek istiyoruz takımda![]()

bu alper potuğun ekstra ne özelliği var biri bana oyun sitilinden bahsedebilirmi
Alper' i fenere kaptıran yönetim bir an önce istifa etmeli. Bu nasıl iştir bir oyuncuyu alamıyoruz. Bütün güzelim oyuncuları fenere kaptırdık. Orhan Şam, Özer Hurmacı ve diğerleri. Adnan'sların yöentimi bundan çok çok daha iyiydi. Lincoln'u getirdiler. Adnan Sezgin' i görmek istiyoruz takımda![]()
:haha:
Mahir gör lan gör bunları. Duydun mu lan
Sultanahmet'te menünün tamamını isticem :haha:
Ulan tarihinin en kötü Galatasarayından küllerinden bir takım oluşturmaya çalışıyorlar bir Alperi almadılar diye nerdeyse istifa diye bağıracaklar. Hayretki hayret.

Bunun adı şikedir kardeşim. Tarlayı nerde sürdünüz ha görürsünüz intikamım acı olacak.
Küme düşmek yok kardeşim şike mikebak adamlar nasıl çingenelikler yapıyorlar düşmemek için. Şike hakmış kardeşim.
![]()
Portal yönetimini göreve davet ediyorum. Forumumuzda alenen şike yapanlar var. Ben sözümün arkasındayım arkadaşlara köfte ısmarlıyorum ama forumda şike yapanlarda 1 alt leveldeki forumlara sürülsün veya en az 3 ay MYC alsınlar![]()

Mahkemeye veririm kardeşim. Bizim şampiyonlar ligi hakkımızı elimizden alamaz UEFA![]()
“Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”
Çok merak ediyorum, Alper'e 5 Milyon vermeyip, alacağımız bu "..." kim olacak![]()
fener yaptı siz bari şike yapmayın.
Platini kim diyorsun ama ben olayı Abdullah reise taşıcam. GSCimbom özerk yapı UEFA ya bağlantı yok![]()