Ünal Aysal: "Artık hedefim..."

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
--------

Ünal Aysal: "Artık hedefim, kendi imkanlarımla yatırımlar yapıp Galatasaray'a kalıcı eserler hediye etmektir"

GSTV de söylemiş. Ben de konu açıp paylaştım.
Ama açıkçası başkanın bir daha Galatasaray ismini bile ağzına alacağını sanmıyorum.
Hatta Türkiye'ye bile geleceği meçhul.

Ha olsa iyi olur. Olmalıdır da... Benim anladığım ; "Ticari amaçla hem ben kazanacağım hem Galatasaray" demek istemiş sanki.

Ama dediğim gibi küskün gidiyor. Belki ömrü yeterde ileride yapar mı bilmem.

Kendi şirketlerinden birisi ile 20 milyon eurodan 5 senelik sponsorluk yap başkan.

Unutulmaz başkan. Galatasaray'ı her açıdan dipten alıp belli bir seviyeye çıkardı. Kendisine mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum

Seçime gelirsek, umarım Duygun bey kazanır. Alp Yalman'ın listesi midemi bulandırıyor. Galatasaray'ı tekrar dibe çekecek , küçültecek isimler. Ayrıca, TFF-Aziz-Hükümet yalakası profilleri var.

700 milyon tl borçla bırakıp gitmek,teşekkürler başkan 1 milyar tl ile gitmekte vardı.....

tek dikili agac bırakmaz GS ıçin hepimiz görucez.ayrıca klubun ne kadar kötu durumda oldugu aysal gıdınce daha net ortaya çıkacak.

2020 yılı için , yaşarsa halen, not aldım şikayet defterimde .
5-6 sene içinde o 1-2 projeyi hediye etmese Galatasaray tarihin en salamasyon başkanı olarak hatırlayacağım.
Çok laf az iş.

Görev süresinde de yapabilirdi. Bana biraz popülist açıklama olarak geldi.

GT-I9300 Tapatalk

2020 yılı için , yaşarsa halen, not aldım şikayet defterimde .
5-6 sene içinde o 1-2 projeyi hediye etmese Galatasaray tarihin en salamasyon başkanı olarak hatırlayacağım.
Çok laf az iş.

Zaten oyle degil mi ben bundan daha fazla yalan soyleyen baskan gormedim GS tarihinde :)

Zaten oyle degil mi ben bundan daha fazla yalan soyleyen baskan gormedim GS tarihinde :)

Yalan demiyelimde. Politikacı kimliği diyelim. Halkın duymak istediği vaatleri verip tutamamak.
Neyse, en azından kısa vaatli başarılar yaşatı döneminde. Total error değil

Galatasaray'a kalıcı eserler hediye ettin zaten yeterince. 30 yaşında ki oyuncular ile 5 senelik sözleşme imzalayarak çok kalıcı bir dinamit bıraktın kulübün altına. Diğer kontratlara değinmiyorum bile.

Geri
Üst Alt