Ünal Aysal: "Aziz Yıldırım'dan izin alacak halimiz yok"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Galatasaray kulübü eski başkani ünal aysal aziz yıldırımın " Ben olsam kupayı kaldıramazlardı" söylemlerine sert çıktı.

"Biz o kupayı orda kaldıracaktık"

Aziz yıldırım da olsa biz o kupayı orda kaldıracaktık. Aziz yıldırım'dan izin alacak halimiz yok. Yasal hakkımızı kullanmamızı kimse engelleyemezdi. Sabaha kadar gitmez beklerdik. O kupayı ordan almadan dönmeyecektik.

168ab2003ae9019a1e52f1dd8468a6be.jpg

Aysal'a laf ediyoruz da şu cesarette açıklamaları bir Aysal'dan bir de Adnan Öztürk'ten görebildik.

Mesela Polat olsa kupasiz terk ederdik orayi.

Hala bu duruş da olan başkana sallayanlar yok mu, neyse.

2013 14 şampiyonluğuyla kendini affetmiştir fblilere

Adam aciklamalariyla King

Galatasaray şampiyon olduktan sonra tebrik mesajı yayınlamadı diye konuşuluyordu. Eğer öyleyse bu açıklamasından sonra bir derece daha düştü gözümden.

Şampiyon Galatasaray’a tebrik yok, ancak şov yapmakta sakınca yok.

Ayrıca Galatasaray’a tebrik mesajı yayınlamayan Aysal Ali Koç’a tebrik mesajı yayınlayabiliyor:

Galatasaray ve Ünal Aysal'dan Ali Koç'a tebrik mesajı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray şampiyon olduktan sonra tebrik mesajı yayınlamadı diye konuşuluyordu. Eğer öyleyse bu açıklamasından sonra bir derece daha düştü gözümden.

Ayrıca Galatasaray’a tebrik mesajı yayınlamayan Aysal Ali Koç’a tebrik mesajı yayınlayabiliyor:

yalan haber muhtemelen

Ortaliga tassak kokusu mu yayildi ben mi duyumsadim

ub.msji

Tebrik ediyorum üstat nihayet aklı selim bir açıklama geldi sizden...

Geri
Üst Alt