Ünal Aysal Başarılıdır!

Başkanın en büyük hatası Tugay gibi vasıfsız birini yardımcı hoca yapmasıydı.. Yerli oyuncuları değerlendirecek bir ekip kuramadı..YAni Salih Dursun transferini MAncini veya Başkan yapacak değil..Kimlerin referans olduğu ortada...

Başkan kesinlikle çok başarılıdır..BU adam 8. olan takımı açık ara şampiyon yapan ekibi kurdu şimdi zaten iyi kötü bir çekirdeğimiz var ona akıllı ilaveler yaparsak yine şampiyonuz Allahın izniyle

iki sene üst üste türkiyede avrupada bu kadro iyi işler yaptı nerden nereye geldi eger gelmeseydi fener iki senede alır başını giderdi . hakkını yemeyelim sadece yönetimden Ali dürüst , Albayrak gitmesi ve fatih hocayla ters düşüp onu gondermesi hataydı.

Bunun aksini iddia eden ne istediğini ciddi olarak bilmiyordur. Başkanın tek bir hatası olmuştur o da sezona başladıktan sonra teknik ekip değiştirmek (hatta yönetimden gönderilen bir iki kişiyi de ekleyebiliriz).

Öte yandan sayın Aysal da bir spor kulübü başkanıdır. Her şey futboldan ibaret değildir kısacası. 3 sezondan tüm branşları göz önüne alırsak görülmemiş bir başarı elde etti bana göre. Kaldı ki kapılar ardında görülmeyen de çok iyi bir iş adamı yüzü var, iyi işler yapıyor.

Fatih Terim in gönderilmesi kesinlikle doğru karardı. 1 sezon boyunca, basından yönetime giydirmelerini ve huzur kaçırmalarını çekemezdik. Takım kötü gitmeye başlayınca hemen yönetimi yem etmeye çalıştı Terim. Ama tutmadı. Bu sene herkesi ters köşe yapan, Mancini'nin bu kadar kör bir teknik direktör çıkmasıydı.

Ünal Aysal Farkı

[attachment=9560:1493209_859677397391011_1303658630356115672_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1493209_859677397391011_1303658630356115672_n.webp
    1493209_859677397391011_1303658630356115672_n.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 88
Fatih Terim şampiyon yaptı diyorsunuz da Fatih Terim'i getirebilmekte bir başarıdır, kimse bunu görmüyor, örneğin 2 yıl önce Adnan Polat gel dedi gelmedi Terim, ya Terim adam değil yada Adnan Polat iş beceremiyordu.Ünal başkan geldi direk Terim'i başa geçirdi.

Fatih Terim şampiyon yaptı diyorsunuz da Fatih Terim'i getirebilmekte bir başarıdır, kimse bunu görmüyor, örneğin 2 yıl önce Adnan Polat gel dedi gelmedi Terim, ya Terim adam değil yada Adnan Polat iş beceremiyordu.Ünal başkan geldi direk Terim'i başa geçirdi.

Yahu istemeye istemeye getirdi kardeşim ali dürüst a.albayrak olmasaydı gelmeyecekti.

Fatih Terim in gönderilmesi kesinlikle doğru karardı. 1 sezon boyunca, basından yönetime giydirmelerini ve huzur kaçırmalarını çekemezdik. Takım kötü gitmeye başlayınca hemen yönetimi yem etmeye çalıştı Terim. Ama tutmadı. Bu sene herkesi ters köşe yapan, Mancini'nin bu kadar kör bir teknik direktör çıkmasıydı.

Yönetimin Dürüst ve Albayrak'ı yollaması ile herşey başladı.

Fatih Terim Aysal'ın oyununa kurban oldu.

Fatih Terim ile de bu sezon 4. Yıldızı takardık. Mancini konusunda tek sorumlu Aysal'dır. Terim'i yollayıp onu getiren Aysal.

futbol harici diğer branşların zararı neymiş bi incele istersen.

Amatör branşlardan maddi kazanım sağlamadığımız aşikar lakin fazla da abartmamak lazım tam rakamları bilmiyorum ama drogba'nın senelik kazandığından çok daha azdır mesela kadın basketbol giderleri, ayrıca futbol'dan kar ettiğimiz de söylenemez gelir'den çok gider var, sportif başarı dışında ki gelirleri arttırmamız lazım.

Yav ne alaka istemeyerek getirdi diyoruz sen söke söke getirdi diyorsun ünala kalsa gerets gelecekti tabi tulunun lafıyla.

adnan polat ''isteyerek'' getirmeye çalıştı ama terim gelmedi bunu nereye koyacaz ? Terim adnan polat'In teklifini neden geri çevirdi hani aslolan Galatasaray'dı?

Öyle veya böyle son 2 şampiyonluğu aldığımız üst yapıyı Aysal oluşturdu, ben de ali dürüst ve a.albayrak'ın gönderilmesini doğru bulmadım ama terim konusunda Aysal'ın da hataları olmakla birlikte Terim'in yaptıklarının yanın da hoş görülebilir seviyede olduğunu düşünüyorum.

Son olarakta Terim eğer kalsaydı Lig'de yine aynı durumda olurduk ama şampiyonlar ligin'de 2. Tur'a çıkamazdık, madem millet 4. yıldızı takacağımızı söyleyebiliyor bana göre de bugün kü durumdan farklı olmayacaktı terim kalsaydı hatta daha kötü olacaktı...

96-2000 arası terim benim için her Galatasaraylı gibi yeri ayrıdır ama 2. ve 3. dönemin de ciddi hayal kırıklığına uğratmıştır beni özellikle şu yabancı sınırı konusundaki tutumu aklıma geldikçe sinirleniyorum

adnan polat ''isteyerek'' getirmeye çalıştı ama terim gelmedi bunu nereye koyacaz ? Terim adnan polat'In teklifini neden geri çevirdi hani aslolan Galatasaray'dı?

Öyle veya böyle son 2 şampiyonluğu aldığımız üst yapıyı Aysal oluşturdu, ben de ali dürüst ve a.albayrak'ın gönderilmesini doğru bulmadım ama terim konusunda Aysal'ın da hataları olmakla birlikte Terim'in yaptıklarının yanın da hoş görülebilir seviyede olduğunu düşünüyorum.

Son olarakta Terim eğer kalsaydı Lig'de yine aynı durumda olurduk ama şampiyonlar ligin'de 2. Tur'a çıkamazdık, madem millet 4. yıldızı takacağımızı söyleyebiliyor bana göre de bugün kü durumdan farklı olmayacaktı terim kalsaydı hatta daha kötü olacaktı...

96-2000 arası terim benim için terimin yeri her Galatasaraylı gibi ayrıdır ama 2. ve 3. dönemin de ciddi hayal kırıklığına uğratmıştır beni özellikle şu yabancı sınırı konusundaki tutumu aklıma geldikçe sinirleniyorum

F.terim a.polat ve a.sezginin olduğu yerde çalışmayacağını cümle alem bilir.O gün gelmeyerek çok doğru yapmıştır hoca.

F.terim a.polat ve a.sezginin olduğu yerde çalışmayacağını cümle alem bilir.O gün gelmeyerek çok doğru yapmıştır hoca.

Aslolan Galatasaray lafı hikaye diyorsun yani, şahıslarla olan problemini Galatasaray'ın önünde tutmuş anlamı çıkar senin dediğinden, bizde farklı bir şey demiyoruz 3. dönemin sonunda da benzer triplere girdi ve nitekim olan oldu

Aslolan Galatasaray lafı hikaye diyorsun yani, şahıslarla olan problemini Galatasaray'ın önünde tutmuş anlamı çıkar senin dediğinden, bizde farklı bir şey demiyoruz 3. dönemin sonunda da benzer triplere girdi ve nitekim olan oldu

Aslolan galatasaray lafı hikaye falan değil adamın galatasaraya verdiği emeklere bir bak herkesten fazlasını vermiş bu takıma

Sonuçta oda bir insan sevmediği kişilerle çalışmak zorunda değil sen,ben herkes gibi.

Aslolan galatasaray lafı hikaye falan değil adamın galatasaraya verdiği emeklere bir bak herkesten fazlasını vermiş bu takıma

Sonuçta oda bir insan sevmediği kişilerle çalışmak zorunda değil sen,ben herkes gibi.

Elbette istemediğiyle çalışmaz buna zaten kimse bir şey diyemez ama benim bahsettiğim nokta farklı... O kadar sevdiğimiz imparator lakabı taktığımız birinin adnan polatla Galatasaray çok zor durumdayken çalışmak istemeyip sonra popülizmin dibine vurarak aslolan Galatasaray'dır falan demesi bana samimi gelmiyor ha bu arada Galatasaray'ı o zor dönemde yalnız bırakıp, demirörenle çalışmayı kabul etmesi de manidar. İşte tepkiyi burda çekti zaten yoksa kimsenin 96-2000 arası yaptıklarını inkar ettiği yok... Demirören gibi biriyle çalışması sizlere normal geliyorsa diyecek lafım yok tabi

Geri
Üst Alt