Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız belki çok saçma gelecek ama ünal aysal nedense hep camiadan ak parti yandaşlarını yolluyor.

Bunlar Albayrak, Öztürk ile başladı.

Terim ile devam etti.

Yeni yönetimdeki isimlere bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız.

Öztürk nasıl bir Ak Parti yandaşıysa Chp belediye başkanlığı için ismi geçiyor. İbretlik tespit gerçekten.

Yalnız belki çok saçma gelecek ama ünal aysal nedense hep camiadan ak parti yandaşlarını yolluyor.

Terim ile devam etti.

Ünal Başkanın kendisi en büyük Ak partilidir klübün içinde bu olayların siyasetle falan alakası yok

Oyuna geliniyor. Terim gitti. 2. perdeyi uA başta olmak üzere sağolsun taraftarın çoğunluğu işleyecek. Bu Çorapören de arkasına yaslanıp seyredecek.

Taraftarımız şımarmış resmen. 2 yılda gelen başarılar etkili olmuş anlaşılan. Ama bilmiyorlar ki en az Terim kadar bu başarıların mimarıdır başkan. Biz böyle başkanı bir daha zor buluruz.

Insallah Ua boykot edip stada gelmez, rahat bir maç izleriz valla..

Terim ile devam etti.

Albayrak, Ozturk, Durust.. Bu isimler hep çikar pesindeydi. (Bazilari kendi reklamini yapiyor, digerleride baskanin yerini alma sevdasiyla tutusuyordu) Baskan hepsini temizledi. Siyasetle alakasi yok, çikar meselesi.

unal-aysal.jpg

Korkulur senden buyuk baskan.

Galatasaray kulubunun en tepesinde ki kisiye hakaret eden saygisizlari sutladiginiz icin tesekkur ederim GSC yonetimi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hiç kredin kalmadı başkan. Saçma sapan bir adam getirirsen ocak ayında yolcu olursun(iyi bir adam getirsen de gidebilirsin o ayrı konu)

ünal aysalı zeki sanırdım bir başkan taraftarın gözündeki sonsuz kredisini anca böyle tüketebilirdi kendi bacağına sıktı resmen

Çoğunuz Fatih Terim Spor olmuşsunuz.

Fatih Hocayı bende çok severim ama siz başkanı protesto edicem diye, Galatasaray'a zarar veriyorsunuz.

Maalesef zarar verdiğinizin farkında olmamıyacak kadar ...

Kusura bakmayın, fenerlilerle kavga ederdim ama kulübümün taraftarlarıyla kavga etmek istemiyorum.

Şunu unutmayın, tribünleri bölmeniz, protesto etmeniz Ünal Aysal'a değil, GALATASARAY'a zarar vericek.

Protestonuzu sezon sonu sonuna kadar yapın.

Ama kendinisine katılmasanız dahi başkanın yanında olun.

Galatasaray'lı adam takımına zarar vermez.

Birazcık aklınızı çalıştırın ya.

Galatasaray'a zarar veren Ünal Aysal, Fatih Terim, babam dahi olsa tanımam !

Alınan bir karar var, taraftara düşen takımın yanında olmaktır.

Protestonu sezon sonunda yaparsın. Başkanını istifaya davet ederek daha çok kaosa sürüklersin.

Birazcık mantık ..

Bu olay kim haklı, kim doğruyu söylüyor meselesi değil ! Galatasaray'ın zarar görüp, görmemesidir !

Ünal Aysal'ı zeki adam sanırdım Hoca'yı gönderiş şekli ile gözümde basitleşti.

Kurumsallaşmaymış! Daha Hocasına kovulduğunu bile söyleyemeyen, kulübü aziz yıldırıma şikayet edenlerin baş tacı yapıldığı kurumsallaşma.

Git seçildiğin gün, Ali Dürüst Abdurrahim Albayrak'ı gönderdiğin gün bu işi yap.Bu zaman da yapılacak iş değildi.

Real Madrid baskani Perez'e benzetiyorum Aysal'i. Cok iyi isadami ikisi de, futboldan anlamiyorlar, futboldan anlayandan anladiklarini dusunuyorlar, kulubun borclarini bir sekilde silip ekonomik anlamda cag atlatmak en buyuk amaclari.

Farklari ise biri dogdugu ulkede servetini yapmis digeri dogdugu ulkeyi terk ettikten sonra. Unal Aysal Turk insaninin psikolojisinden ne kadar anliyor, Turkiye'de islerin nasil dondugunun ne kadar farkinda cok emin degilim acikcasi. Getirecegi teknik direktorden anlariz bunlari da.

fatih terim şikecilerle işbirlikçi oluyor tarzı iğrenç yorumlarada aynı hassasiyeti bekliyorum

Yorum değil gerçek. Mersin maçından sonra neler söyledi. Süper Final olan sezon konuşacam felan filan ha Tüpçüyü belkide adam yerine koymuyordu ama asıl şikeci nin kim olduğu belli ve tüpçünün kimin kuklası olduğu belli. Benim için bu tutumundan dolayı artık İmparator değil. Bu bile zaten büyük sebep kovulması için.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih terimin saygisizliklari ne olacak peki?

Saygı karşılıklıdır. Sen hocana şirketinde çalışan eleman muamelesi yap, her fırsatta küçültmeye çalış sonra da saygı bekle. Ne güzel iş. Yeri geldiğinde hiç kimse Galatasaray'dan üstün değildir diyorlar. Ünal Aysal Galatasaray'dan büyük mü peki? Daha kendi yöneticilerine teknik direktörüne saygı göstermeyen bu adam kimden ne saygı bekliyor? Saygı hakedene gösterilir. Zaten başımıza ne geldiyse kimin oturduğuna bakmadan koltuğa saygı göstermekten geldi.

Galatasaray değerlerinden bahsediyorlar, şikecilerin bir ara neredeyse Galatasaray'ı da bu işin içine karıştıracakları bir fırsat doğmuştu. Bunu kim yarattı? Bülent Tulun. Ne yaptı, bir önceki başkanla ilgili belgeleri basına sundu. Bu mu lan Galatasaray değerleri.

O herifin hala orada ne işi var diye hep düşünmüştüm? O dönem Adnan Polat'a ve şu an Fatih Terim'e yapılan itibarsızlaştırma çalışmalarını görünce ne işi olduğunu anladım. Sinsilik, arkadan dolap çevirmek bir Galatasaray değeri değildir beyler. Bu işleri yapan da , gizliden gizliye destekleyen de Galatasaray'a yakışmaz.

Siz yok Milli takım, yok sözleşme diye takılmaya devam edin daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt