Yazacak şeyi, diyecek sözü olmayanlardan olduğunuzu ıspatladınız, tebrik ederiz kardeş.O kadar itidal mesajlarına rağmen hala aynı kalıp ile cevap veren herkese gerçekten bir yav he he demek istiyorum.
Şu #yav he he, # f'shit, # lesh'ül vahshit , # liseli, # ağır barzo, # ins cnm ya, # buralarda senin gibileri sevmeyiz dostum, # vs vs'leri görmediğim gün kurban keseceğim.
Yazan adamların hep aynı kişiler oluşu, hepsinin bunları forumda kullanan birkaç forum troll'ünün (Emir, Hayri gibi) imitasyonlarından öteye gidemedikleri, yaşları kaç olursa olsun içlerinde ki ego tatmini duygusunun çocukluktan öteye geçmeyen saçmalıklar oluşu da ayrı bir vaka.
Sizin gibi olacak ama bu konuda yazdığım 10'larca mesajdan sonra, hala ısrarla aynı kalıp ile cevap verdiğini sananlara cevabım harbiden bir ''yav he he'' artık.
NOT : Hele bir mesaj da forumu çok ciddiye aldığım söylenmiş ki, ismi aklımda kalmamış ama o kişiye cevabım evet alıyorum. Benim mutluluk kaynaklarımdan biri de burada kendi fikirlerimi yazıp, analizlerimi yapıp başka insanların o konuda fikirlerini öğrenmem. Belki yazdığım şey bir yav he he değil ve o kadar like almıyordur çoğu zaman ama ben de buyum arkadaşım. Ve bir kez daha umarım son kez olur diye diyorum ki 1 sayfa kafa patlatılarak kendince belirli temellere ve gerekçelere dayanan mesajları alıntılarken şu abuk subuk ucuz trollükten öteye geçmeyen ifadeler yerine daha özgün, CEVAP VERİLEBİLECEK, TARTIŞABİLECEK, İKNA EDİLİP, İKNA OLUNABİLECEK, KARŞI TARAFI İNCİTMEYEN, '' FORUMLARIN MANTIĞINA'' -TARTIŞMA, FİKİR PLATFORMUNA UYGUN İÇERİKLİ MESAJLAR OLSUN.
4 sene önce bunu yapan 2-3 kişi idi ve o kişiler de seviliyordu. Ama siz bunu yaptıkça bunu yapan kişileri de değersizleştiriyorsunuz, kendinizi de.