Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2´si de zirveye çıkardıkları takımı el birliği ile ilk aldıkları noktaya getirdi neredeyse.İşin özeti bu aslında.Tabi bunda Başkanın suçu daha büyük.Ego savaşlarını başlattı,iyi giden düzenleri bozdu.Fatih Hoca´ya da,çalıştığı ve başarılı olduğu yönetime de gram saygı göstermedi Aysal.Osmanlı Padişahı gibi yönetti kulübü resmen.

Gercekten kimin hakli kimin haksiz oldugunu bilemem, bilemeyiz. Tabiki Terim de zor adamdir ama 2.5 senedir böyleydi.

Zamanlama, tarz, usül bence bi acayipti, kimse anlamadi. Sansürlemeler, adini anmamalar vs.

Elestiri de olacak, destek de. Olan Galatasaray´a olacak sonucta. Beni ilgilendiren tek nokta bu.

Ne Baskanlari takarim, ne de hocalari. Ama bu takim asla basarisiz degildi. Asla degildi.

Belki müthis oynamiyorduk zaman zaman, ama basarisiz degildik. Kaldi ki müthis oynadigimiz maclar da coktur.

Ben sadece Fatih Terim´in bizi 2 senedir rezil rüsva etmiscesine yapilan yorumlara karsiyim ilk günden itibaren.

Hala Fatih Terim konusunda suçu Ünal Aysala atanlar var yazık . Ulan adam sana 2 yıllık sözleşme teklifi uzattı resmi siteden ve kapta yayınlattı sana da söylemiştir tabii . Sonra sen gidiyorsun ben imzamı bilmem kaç yılında attım bilmem ne konuşuyorsun . Orada diyecektin ben milli takıma sadece 4 maçlığına gidiyorum veya milli takımı brezilyaya götüreceğim götürdükten sonrada oradayım dese neyse . Sen her şeyi karıştırırsan olacağı buydu .

Hala Fatih Terim konusunda suçu Ünal Aysala atanlar var yazık . Ulan adam sana 2 yıllık sözleşme teklifi uzattı resmi siteden ve kapta yayınlattı sana da söylemiştir tabii . Sonra sen gidiyorsun ben imzamı bilmem kaç yılında attım bilmem ne konuşuyorsun . Orada diyecektin ben milli takıma sadece 4 maçlığına gidiyorum veya milli takımı brezilyaya götüreceğim götürdükten sonrada oradayım dese neyse . Sen her şeyi karıştırırsan olacağı buydu .

Terim iki tarafi da mayis a kadar bekletmek istedi, isler nasil giderse ona göre ayak uydurcakti.

Fatih Terim´i yeterli görmeyenler de olabilir. Herkesin bir futbol görüsü var. Ama laf sokarak, asagilayarak olmaz.

"Baskan bence dogru karari vermistir, zaman herseyi gösterir" dersin, konu kapanir.

Ama sanki bizi 2 senedir rezil rüsva etmis gibi yorumlar yapiliyor ki, tartisma da burda basliyor zaten.

Fenerbahce´yi hergün mü yeniyorduk? CL´ye her sene mi katiliyorduk? Her sene ceyrek final mi oynuyorduk?

Fenerbahce maclarinda cosmadiniz mi? Schalke macinda sokaklara firlamadiniz mi? 2. Madrid macinda gururlanmadiniz mi?

Bu anlara bari saygisi olur Galatasaray taraftarinin. Tartisma burda alevleniyor herseferinde

Konu Terim'in oynattigi oyundan cok, Yildirim Demiroren'in kader arkadasi olmasi. Galatasaray dusmanlari ile birlikte hareket eden her insani, salisede silerim umrumda olmaz kim oldugu. Isterse kulube 60 yilini versin. Kendi taraftari protesto edince, destek cikan, sonra U.Aysal kovunca, Yildirim Demiroren'e yeter demeyen adamin kazandirdigi basarilar gram umrumda degil.

Siz buna nefret diyorsaniz, o zaman FT'den nefret ediyorum.

Bence t.d. değişiminin zamanlaması fevkalade yanlıştı kişisel fikrim budur,,atalarımız ırmağı geçerken at değiştirilmez diye boşa dememişler,,

Eğer dediğin olsa Fatih hoca hala kalmış olsaydı olacakların en basiti ; lig de istediğimiz yerde değiliz takımın bi arada çalışması kendini geliştirmesi telafi etmesi lazım.Bunun için en uygun zaman ne zaman peki ? Tabii ki milli maç arası. Peki bu arada hoca nerde olacaktı ? Tabii ki milli takımın başında. Sen bu ara dönemi takımınla geçirmezsen,ligde ki istediğin yerde değilsen,aynı hafta maçın varsa ve çok kritik Cl maçları başlıyorsa başarısızlık devam eder. Mancini ne yapıyor peki ? Antrenman sayısını yükseltiyor oyuncuların daha kondisyonlu daha çok çalışması için gerekenleri yapıyor ve hep onlarla birlikte. Bu ikisini okuyup farkı anlayan ırmak geçerken at değişebileceğini anlar.

Tapatalk reyiz

2´si de zirveye çıkardıkları takımı el birliği ile ilk aldıkları noktaya getirdi neredeyse.İşin özeti bu aslında.Tabi bunda Başkanın suçu daha büyük.Ego savaşlarını başlattı,iyi giden düzenleri bozdu.Fatih Hoca´ya da,çalıştığı ve başarılı olduğu yönetime de gram saygı göstermedi Aysal.Osmanlı Padişahı gibi yönetti kulübü resmen.

Takım başladığı noktada değil , bu kadar abartma olmaz.Ünal Aysal takımı aldığında yaklaşık 350 milyon Euro borç,ayrıca 1 milyar TL ye yakın temlik vardı.O rezil takımı hiç söylemiyorum.

Şu anda bu noktadan fersah fersah uzaktayız.Altı üstü kötü 7 hafta geçirdik.Arenada Madrid'e karşı hezimet yaşadık ama ona rağmen Torino'da altın değerinde 1 puan kazandık.Kondisyonumuzu yükselttiğimizde ligde bize yakın güçte olan takım yok.Başladığımız yerdeymişiz.Şu Türk taraftarının abartma-unutma karakteri beni bitiriyor yahu.

Ego savaşını Aysal başlattı demek.Ne yaptı da ego savaşını başlattı ? Eleman dediği için mi :D ? Florya'yı padişah gibi yöneten Terim olmasın.Ne padişahı,padişah bu kadar sorumsuz yönetmez.Vedat gibi rezili sevdiği için u-19 antrenörü yapar.''Ahbabı'' Müfit Erkasap'ı alt yapı gibi çok çok stratejik bir yerin başına geçirir.Yardımcılarını yalaka Hasan ve Ümit Davala yapar.Takım süper finalden beri kondisyon sorunu olduğunu gösterirken ısrarla Piri'yi değiştirmez.Her oyuncuyu kendi transfer etmek ister.İstediği oyuncuları da biliyoruz.Amrabat alındı ya,Terim de sevdiği için aylarca berbat performansa rağmen oynadı.Keza Hamit.1 sene ısrarla Hamit'i izledik.Burak.Bu sene tüm yaz 4-4-1-1 oynamışken,hatta gayet iyi oynamışken Yılmaz gelir gelmez 4-3-1-2 ye döndük.Bunları yapan Terim'e bir kez olsun laf etmezsiniz.

Ama Aysal yönetimi profesyonellere bırakırken padişah gibi yönetmek oluyor adı.Zaten size ne dense ikna olmayacaksınız.Takımı Terimspor,stadı Fatih Terim arena yapsak yetmez.Kulübün %55 hissesini Terim'e devretsek yine tatmin olmazsınız.O yüzden boşuna tartışıyorsunuz.Tüm Terimciler bir an evvel bir araya gelin Terimsporunuzu kurun,herkes rahatlasın...

Türkiyeyi RTE yönetiyor.

Futbolu Tüpçü yönetiyor

Milli Takimi FT yönetiyor

Işte ülkemizin hali. Bukadar rezil ve yeteneksiz insanlar tarafindan ÿonetiliyor.

Iyiki Galatasaray'a geldin Aysal başkan. Belkide Galatasaray ülkede bazi şeylerin degişmesine ön ayak olacak senin sayende.

6+0+4 'ün altına imza atıp ertesi sene o kural gelince isyan eden başkan

bu tff nin seçilmesi için oy kullanmış başkan

harbi büyük başkanmış

evet evet büyük başkan

transferin son gününde hala kimi alacağını bilmeyen bir vizyon

evet evet büyük başkan

transferin son gününde hala kimi alacağını bilmeyen bir vizyon

Ayıp be birader,10 tane yabancı alabilme hakkın var,kimi alacaksın ? Yaz boyunca bir tane Riera'yı gönderemedik,Elmander gibi adama zor kulüp bulduk.Sen söyle kimi alalım ?

Terim'ini gönderdi ya,yaptığı bütün büyük işleri atarsınız çöpe.Bu adam hiç mi bir şey yapmadı ?

6+0+4 'ün altına imza atıp ertesi sene o kural gelince isyan eden başkan

bu tff nin seçilmesi için oy kullanmış başkan

harbi büyük başkanmış

Oy kullanmadi, yanlis bilgilendirme yapmayin.

Ayni yanlis bilgileri isitip isitip yaziyorsunuz.

Milleti tartismaya surukluyorsunuz.

Devre arasında takımı dengeleyici transferler yapılmalı. Sneijder'in yanından Hamit-Engin-Amrabat olmaz kardeşim. Sonra da gel bu adamdan verim bekle. Olacak iş değil.

Oy kullanmadi, yanlis bilgilendirme yapmayin.

Ayni yanlis bilgileri isitip isitip yaziyorsunuz.

Milleti tartismaya surukluyorsunuz.

biliyorum delegeler kullandı zaten oyu ama ata aksunun ne arkasında durabildi ne ağırlığını koyabildi.

bursaspor bile bizden daha düzgün bir duruş sergiledi

yabancı kuralını kabul etti şimdi itiraz ediyor seneye 5 tane olacak

biliyorum delegeler kullandı zaten oyu ama ata aksunun ne arkasında durabildi ne ağırlığını koyabildi.

bursaspor bile bizden daha düzgün bir duruş sergiledi

yabancı kuralını kabul etti şimdi itiraz ediyor seneye 5 tane olacak

Hicbir Galatasaray delegesi oy kullanmadi.

Arkadaş uyanık olmak lazım .

Sağlı sollu basın yoluyla sallıyorlar yönetime.

Adnan Öztürkler Abdurrahimler.

Üstüne Muhalefet Fatih Altaylı gazetesi ve sporx aracılığı ile yalan yanlış haberlerle kafa karışdırmaya çalısıyor.

Çünkü Durum kritik.

Neden Kritik ?

1-Eğer Ünal Aysal 2.sermaye artırımını başarı ile gerçekleştirirse Kulüp Muazzam bir gelir sağlayacağı gibi Kısa vadeeli borçlar uzun vadeye yayılıp Toplam borç hatırı sayılır miktarda azalacak.

2-Eğer Ünal Aysal AB iznini çıkarmayı başarırsa 2.sermaye artırımı yapmak için kenar ayrılmış paradan 30 40m euro transfere ayrıldıgından söz ediliyor.

Drogba Sneijder gibi yıldızlardan sonra Mancini gibi kariyerli ve vizyon sahibi bir hoca getiren Ünal Aysal Bu parayla takıma çok iyi yabancılar katıp takımın bu sene de şampiyon olması

yada İmkansız denilen gruptan 2.tura çıkması Ona olan güveni bir kez daha artıracak.

3-Hem AB kanunu , Hem 2.sermaye artımı ile borçların büyük oranda eriyip uzun vadeye yayılması hemde sportif başarıda

Hangi Derin GS Hangi Muhalefet olursa olsun Ünal Aysalı indiremeyeceklerini bildiklerinden ve GS dan daha fazla nemalanamayacaklarından Korkuyorlar !

Başkana Destek Olmak lazım !!!

Adamlar Tarihlerine Kara leke Sürmüş 15 yılda 8kez ezeli rakiplerine şampiyonluk kazandırmış başkanlarına ölümüne shaip çıkıyor

Biz ise GS ı çok kötü durumdan almış.

Zapata lardan cana lardan culiolardan

Bırak Futbolcuyu çalısanına para ödeyemeyecek durumdan

Sneijderler,Drogbalar getiren. Futbolusundan masörüne kadar maaşlarını takır takır yatıran bir başkana demediğimizi bırakmıyoruz.

Yazık !

Arkadaş uyanık olmak lazım .

Sağlı sollu basın yoluyla sallıyorlar yönetime.

Adnan Öztürkler Abdurrahimler.

Üstüne Muhalefet Fatih Altaylı gazetesi ve sporx aracılığı ile yalan yanlış haberlerle kafa karışdırmaya çalısıyor.

Çünkü Durum kritik.

Neden Kritik ?

1-Eğer Ünal Aysal 2.sermaye artırımını başarı ile gerçekleştirirse Kulüp Muazzam bir gelir sağlayacağı gibi Kısa vadeeli borçlar uzun vadeye yayılıp Toplam borç hatırı sayılır miktarda azalacak.

2-Eğer Ünal Aysal AB iznini çıkarmayı başarırsa 2.sermaye artırımı yapmak için kenar ayrılmış paradan 30 40m euro transfere ayrıldıgından söz ediliyor.

Drogba Sneijder gibi yıldızlardan sonra Mancini gibi kariyerli ve vizyon sahibi bir hoca getiren Ünal Aysal Bu parayla takıma çok iyi yabancılar katıp takımın bu sene de şampiyon olması

yada İmkansız denilen gruptan 2.tura çıkması Ona olan güveni bir kez daha artıracak.

3-Hem AB kanunu , Hem 2.sermaye artımı ile borçların büyük oranda eriyip uzun vadeye yayılması hemde sportif başarıda

Hangi Derin GS Hangi Muhalefet olursa olsun Ünal Aysalı indiremeyeceklerini bildiklerinden ve GS dan daha fazla nemalanamayacaklarından Korkuyorlar !

Başkana Destek Olmak lazım !!!

Adamlar Tarihlerine Kara leke Sürmüş 15 yılda 8kez ezeli rakiplerine şampiyonluk kazandırmış başkanlarına ölümüne shaip çıkıyor

Biz ise GS ı çok kötü durumdan almış.

Zapata lardan cana lardan culiolardan

Bırak Futbolcuyu çalısanına para ödeyemeyecek durumdan

Sneijderler,Drogbalar getiren. Futbolusundan masörüne kadar maaşlarını takır takır yatıran bir başkana demediğimizi bırakmıyoruz.

Yazık !

Cok dogru yazmissin kardesim . Bazilari medyanin gazina gelip Unal Aysal'in klup icin neler yaptigini unutmaya baslamis ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt