Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kımın emrıne gırmış adam cıktı her seyı acıkladı.sözleşme falan yok.rok gıbı bır adamda baskanın msj ları ne arar.bunun neresı kurumsallaşma.rok FT ıle aynı masada oturamaz.FT ıle bu sene bası bız bu adamlardan super kupa almadık mı.olımpıyat stadında bjk yı yenmedık mı.

bırde su vefasız taraftardan kurtulsak baskanım.gercı bunlara 2 futbolcu aldınız mı oyalanırlar.

süper kupayi aldik, peki sonra? G. antep maçini zar zor kazandiktan sonra tepetaklak gitmedikmi? Omadem Terime ta önceden teklif gelmiş gitseydi ozaman milli takima. Neden kendisi zorla kovdurduki? Veya geçimli bir insan olaydi, ozaman kalirdi takimin başinda. sezon sonu gereken yapilirdi. Hiç boşuna başkan kovdu muhabbeti yapmayalim. Kendini zorla kovdurdu.

tmm fatıh terım sattı gercı herkes bılıyor satılan bır sey olmadıgını sözleşme falan olmadıgını da alı durust adnan özturk albayrak neden gönderıldı.baskana sor bakalım cep tlf nun dakı msj ları roka kaça sattı.

Fatih Terim Albayrağ'ı istemiyordu kardesim . Durustle Ozturk'un gozude baskanın yerindeydi o yuzden yollar ayrıldı .

terimin gidişi ve bu seneki kötü gidiş şikecilerin alex gönderildiği zaman yaşadıklarını bize de yaşatacak..

süper kupayi aldik, peki sonra? G. antep maçini zar zor kazandiktan sonra tepetaklak gitmedikmi? Omadem Terime ta önceden teklif gelmiş gitseydi ozaman milli takima. Neden kendisi zorla kovdurduki? Veya geçimli bir insan olaydi, ozaman kalirdi takimin başinda. sezon sonu gereken yapilirdi. Hiç boşuna başkan kovdu muhabbeti yapmayalim. Kendini zorla kovdurdu.

dunya kupasına buyuk ıhtımalle gıdemeyecek bır mıllı takım ıçın mı kendını kovdurdu:))bugun ceyhunu oynattıgına göre mancını de kendını kovdurmak ıstıyor.

Arkadaş ne güzel ya ? Takımı kurarken iflastan kurtarırken Drogba Sneijder Muslera getirirken büyük başkan, Terim'i kovunca istifa et şöyle yap böyle yap....................Komedi.Halbuki galatasaray taraftarının türkiyedeki en rasyonel taraftar olduğunu düşünürdüm yanılmışım.

Haklısın renktaş Burak'ı sol kanat oynatarak yanlış yaptı başkan.Sen Muslera yerine yedek kaleci almazsan böyle olur.

Bence başkan 4-4-2 çıkmalıydı maça.Tek forvet başlaması Başkanın hanesine eksi olarak yazıldı...

Başkan olarak görevi bu değil mi zaten?

dunya kupasına buyuk ıhtımalle gıdemeyecek bır mıllı takım ıçın mı kendını kovdurdu:))bugun ceyhunu oynattıgına göre mancını de kendını kovdurmak ıstıyor.

kimbilir belkide. Ayrica Mancini'yi oyuncu seçimi konusunda eliştirceksen onun başligi var. Burda Aysalin Mancini seçimi eleştirmen dogru olur.

''avrupanın en iyi hocasını getirdik yine yaranamadık, ben istifa tezahüratlarını hak etmiyorum, yavaş yavaş heyecanımı kaybediyorum'' demiş.

Duyusal ergenler sayesinde son dönemde Ünal Aysal başlığında Fatih Terim daha çok konuşulmuş. Yorum akılla, mantıkla, düşünceyle yapılır. Kıskançlıkla, kompleksle, kişisel nefretle yapılırsa o yorum değil burdakiler gibi zırva olur.

Tabirinizle çapsız yeneticiler, kebapçı ve ruhsuz topçular 2 senede 2 şampiyonluk, 2 süper kupa, 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali yaptı. Gerçek budur.

Ünal Aysal'a gelince; Rok muhabbetinde ne kadar seviyesizleşebileceğini göstermiştin. Sürekli tekrarladığın takım toplantılarınla da, kurumsallığın zerre kadar umrunda olmadığına da emin ettin. Bence amacına da ulaştın artık herkez seni tanıyor. Büyük ihtimalle sezon sonu yolcusun.

Duyusal ergenler sayesinde son dönemde Ünal Aysal başlığında Fatih Terim daha çok konuşulmuş. Yorum akılla, mantıkla, düşünceyle yapılır. Kıskançlıkla, kompleksle, kişisel nefretle yapılırsa o yorum değil burdakiler gibi zırva olur.

Tabirinizle çapsız yeneticiler, kebapçı ve ruhsuz topçular 2 senede 2 şampiyonluk, 2 süper kupa, 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali yaptı. Gerçek budur.

Ünal Aysal'a gelince; Rok muhabbetinde ne kadar seviyesizleşebileceğini göstermiştin. Sürekli tekrarladığın takım toplantılarınla da, kurumsallığın zerre kadar umrunda olmadığına da emin ettin. Bence amacına da ulaştın artık herkez seni tanıyor. Büyük ihtimalle sezon sonu yolcusun.

inş cnm yha .s

''avrupanın en iyi hocasını getirdik yine yaranamadık, ben istifa tezahüratlarını hak etmiyorum, yavaş yavaş heyecanımı kaybediyorum'' demiş.

Bu söz bile senin yaptığın işi halen anlamadığını, hakettiğin şeyin istifa tezahuratı olduğunu gösteriyor.

1. Sana kim dedi Mancini Avrupa'nın en iyi hocası diye. Tulunmu. Hah hah.

2. Varsayalım dünyanın en iyi hocası, sende dünyanın en pahalı takımını kurdun. Halen anlamadığın için kesin başarılı olurum sanıyorsun. Futbol'da teknik bir konudur ama ne muhasebedir, ne finanstır, ne enerjidir, ne yatırımdır. 2+2 nin kaç edeceği hiç belli olmaz. Onun için fıstık gibi işleyen düzeni bozdun.

Bu söz bile senin yaptığın işi halen anlamadığını, hakettiğin şeyin istifa tezahuratı olduğunu gösteriyor.

1. Sana kim dedi Mancini Avrupa'nın en iyi hocası diye. Tulunmu. Hah hah.

2. Varsayalım dünyanın en iyi hocası, sende dünyanın en pahalı takımını kurdun. Halen anlamadığın için kesin başarılı olurum sanıyorsun. Futbol'da teknik bir konudur ama ne muhasebedir, ne finanstır, ne enerjidir, ne yatırımdır. 2+2 nin kaç edeceği hiç belli olmaz. Onun için fıstık gibi işleyen düzeni bozdun.

Fıstık gibi isleyen duzen ? Rize Antalya Eskisehir Bursa beraberligi mi ? Yoksa Madrid hezimeti mi ?

Kusura bakmasın ama kim olursa olsun hangi başkan olursa olsun 2 sezon şampiyon olmuş, süper kupa şampiyonu olmuş, CL'de çeyrek final görmüş bir teknik direktörü 3 sezonun başlarında gönderirsen ve işler ondan sonra kötü giderse istifa derler..

Sen bu takımı dirilttin, ayağa kaldırdın şampiyon yaptın istifa tezahüratlarını hak etmiyorsun peki aynı dönemde takımı seninle birlikte ayağa kaldıran Terim ilk fırsatta kovulmayı hakediyor muydu herkes hakettiğini yaşamıyor malesef..

Fıstık gibi isleyen duzen ? Rize Antalya Eskisehir Bursa beraberligi mi ? Yoksa Madrid hezimeti mi ?

İnsan 18'inde olunca futboluda, hayatıda bilmediği için tezcanlı olur. Ama bu pek yarar sağlamaz. Ferguson çeyrek yüzyıl kaldığı takımında fıstık gibi işleyen düzenine rağmen kaç kere üst üste 3 beraberlik almıştır, tahmin edebiliyormusun.

Futbol çok zor oyundur, çok şeye bağlıdır. 2 senede 2 şampiyonluk, 2 süper kupa, 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali hemde antep fıstığı gibi işlemeyen düzen olmadan olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt