Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 senedir her başkan, her antrenör feneri kadıköyde hallaç pamuğu gibi atıyordu ama Aysal gelince yenildik işte naparsınız.. Ha bide Terim'i göndermese 7-0 kazanırdık bugün bunu da dipnot olarak ekleyelim.

Fatih Terim´in futbol bilgisini tartisan düpedüz Futbol cahili´dir. Fatih Terim´in Türkiye Ligini domine ettigi kadar, kendi ulusal ligini domine etmis bir Teknik Adam zor bulursun dünyada. Buna tesadüf diyen zihniyet, düpedüz futboldan anlamiyordur. Bu olay cok basit bir Mathematiktir.

Fatih Terim 8 senede 6 Sampiyonluk 75 % sampiyonluk orani

Alex Fegruson 27 senede 13 Sampiyonluk 48 % sampiyonluk orani

Arsene Wenger 16 senede 3 Sampiyonluk 18 % sampiyonluk orani

Her kurumsal ve professionell anlayista bukadar basarilar yakalayan ve takim ile Özdelessmis isimler ile UZUN VADELI calisilir, ve rahat ettirilir. Bir Ferguson Manchester United icin ne ise, Fatih Terim de Galatasaray icin odur. Türkiyede ne yazikki bu Mentalite yok, herkez football manager oynayip, bir sampiyonluk yasadi diye kendini Futbol professörü saniyor.

Alex Ferguson´da gitti Mancini gibi bir "sözde" teknik adamdan 6 tane yedi hemde kendi stadinda. Oda mi bu isi bilmiyor ? Siz mi biliyorsunuz ? "Never change a winnings System" bu Futbolda 100 yillik bir kuraldir, ve yönetim buna ihanet etmistir. Bu yönetimde professionellik sifirdir. Sirf takim elbise giyinmek ile professionel olunmaz, hele futbolda hic olunmaz.

Her antrenör elestirebilirsiniz, ama burda Insanlar kiyim yapiorlar ve ayip ediyorlar. Mourinho gitti Barcelona´dan 5 tane yedi, Fegruson ilk sampiyonlugu icin 5 yil bekledi. Dünyada hic bir tane antrenör bulamassin ki hata yapmayan, yada her sezonu basarli gecen, yada hic husumete ugramayan. O Fergusonun calistigi 27 senede kac senenin heba gittigini bilen varmi aranizda? Siz hangi dünyada yasiyorsunuz ki Fatih Terim´den kusursuz, ve tertemiz bir kariyer bekliyorsunuz ? Karriyerinin her aninda basarili olmus bir teknik adam varmidir aceba bu dünyada ? Siz hangi hayal ile yasiyorsunuz, bulmussunuz Fatih Terim´den basarisiz 1-2 sene, adamin basarilar ile dolu kariyerine camur atiyorsunuz.

Fatih Terim´de Hagi vardi ama Fergusonlar mahalle takimi ile sampiyonluklar yasadi ? Wenger´de Henry´ler Campbell´ler yoktu...City´de 500 Milyon Poundu da kaynanam harcadi zaten...

Ne kadar spor cahili Milletiz arkadas. Futboldan siz anliyorsunuz bir tek Fatih Terim anlamiyor degilmi ? Ama adam basarili ? hemde yüksek bir yüzde ile, siz bir bok bilmiyor olamaz misiniz aceba ?

İmparator ile başkan anlaşamadı, ikisi de oldukça başarılı isimler ve birisi gitmeliydi, bu da Fatih hoca oldu. Ünal başkana da fırsattan istifade sallamaya hacet yok. Fatih Terim'le anlaşamaması bu duruma getirdi takımı, düzenli yapılanma olmadı, sonuç ortada. Mancini getirildi takımı toparlasın diye, bu sefer de eldeki malzeme yetersiz kaldı. Sırada malzemeyi düzenlemek var, o da zamanla olacak. Her şey bir anda olsun isteyenleri anlamak cidden güç.

Renktas tek diyecegim sey emin ol suan Terim takimin basinda olsaydı bugun en az 4 yemistik ve tum forum Terim'e sallıyor idi . Haydi hayirli geceler .

Dünkü ruhsuz rezalet ne yaptığını bilmeyen oyun ile 2-0 yenileceğimize, ADAM gibi oynayıp sahada biraz ruh görüp 4-0 yenilmeyi tercih ederdim.

Ki son 2 senedir FB maçlarında takımımız ezici üstünlükle oynuyordu. Emre Beleşoğlu'nu hatırlayın, Kadıköy'de 2-2 biten Baros'un 90+3te direkten dönen topunun olduğu maç, kaleci Volkan'a 'bittik biz bittik, zaman geçir' diyordu 80. dakikada...

Renktas tek diyecegim sey emin ol suan Terim takimin basinda olsaydı bugun en az 4 yemistik ve tum forum Terim'e sallıyor idi . Haydi hayirli geceler .

Terim'le fenere 2 kere yenildik biri play off'ta tek kale oynadığımız maçta, diğeriyse geçen sene şampiyonluk rehavetiyle anca 1 farkla yenebilmişler. Aynı dönemde 2'si kupa kazandıran 4 galibiyetimiz var. Yıllardır ilk defa fenerbahçenin net üstünlüğü kırılmıştı, başlarını kaldıramıyorlardı korkudan. Neye dayanarak 4 yerdi diyebiliyorsunuz?

Şikeyle uğraşan fenerin şuanki durumuna bak, Bi de bizim halimize. Her şey iyi giderken işleri birbirine katmakta üstümüze yok.

Yahu biz Avrupa takımlar sıralamasında at başı oynarken 2 sene sonrasında dibe vurmuş bir takımız. Bu kafa hala değişmedi.

Fener maçından bir gün önce takım yemekteyken Florya'ya geliyor ve 'Yarın ayak ile değil ruh ile oynayacaksınız ve size inancım tam' diyor.

Konuşma yaparken oyuncuların yarısı orada değil, 1-2 tanesi yüzüne bile bakmıyor, zaten ertesi gün maçta olanlar da belli.

Ruh ile oynayın konuşmasını belli ki futbolcular iplememiş. At, sahibine göre kişner!

Fener maçından bir gün önce takım yemekteyken Florya'ya geliyor ve 'Yarın ayak ile değil ruh ile oynayacaksınız ve size inancım tam' diyor.

Konuşma yaparken oyuncuların yarısı orada değil, 1-2 tanesi yüzüne bile bakmıyor, zaten ertesi gün maçta olanlar da belli.

Ruh ile oynayın konuşmasını belli ki futbolcular iplememiş. At, sahibine göre kişner!

FT deyince ipleselermiste 6 yemeseymisiz :(

FT ne kadar hainse, sende okadar hainsin gözümde.

Onun disinda yalan, tutarsiz aciklamalarin icin tebrik ederim seni.

Önce yönetim'de genel yorgunluk var diyip, secimden sonra baska bahanelerden bahsettigin icin tebrik ederim.

Galatasaray tüzügünde isler iyi giderse comak sokulmali bir sekilde diye madde mi var cok merak ediyorum. Her zaman anlamsiz comaklar görüyorum isler fena gitmedigi halde. Bu camia'da igrendigim iki sey varsa, biri bu anlattigimdir (digeri de meshur skor taraftar profilimiz).

Malesef başkanda gidecek gibi duruyor.

Taraftar büyük hata yapıyor.

Sanki her sene yeniyorduk da bu maç sonrası istifa diyorlar.

ben destekliyorum başkanı.

başkanlık koltuğuna 110 yıldır bu kulübü yöneten zihniyetin dışında biri oturmuş.

neler yapabilecek görmek istiyorum, merak ediyorum.

işler çok kötü gider sarpa sarar, kulüp çöker diye telaşlanmayın

bu ülkede öyle bi düzen varki, senin adın Galatasaray'sa yada fenerbahçeyse

sen batacak olsan da batırmazlar, çökecek olsan da çöktürmezler.

2 sene şampiyon olamazsın belki, eğer ki sıkıntı buysa merak etmeyin

3. sene sen olamasan da seni şampiyon yaparlar.

o yüzden işler iyi de gitse kötü de gitse destekliyorum başkanı.

Çok pasif kalıyor başkan, her konuda. Yönetimin şuan dagılan camiayı toparlayıcı bir şeyler yapması gerekir.

her zaman yanındayız.ama devre arası takımı yenilemeye başlayın başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt