Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Arkandayiz baskan! Sezon sonunda gulen yine biz olacagiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortalika gorunmuyor baskan hayirdir? Benim bildigim guvenlik kamerasina dahi roportaj veriyordu..
Ortalika gorunmuyor baskan hayirdir? Benim bildigim guvenlik kamerasina dahi roportaj veriyordu..
italya serüveninden sonra ders almam ders veririm triplerini unutmadik.
En büyük yanlisi yönetimi bozmak oldu. Kimin gazina geldi bilmiyorum ama, o kisilerin bir halta yaramadigini anlamistir herhalde.
Hersey secim karariyla basladi zaten. Cöküs o gün basladi. Kim ne derse desin.
Tek basina bir futbol kulübünü yönetecek kadar basarili ve bilgili (futbol konusunda) olmadigini anlamistir sanirim.
Ali Dürüst, Adnan öztürk ve Abdurrahim Albayrak bu krizin olusmasina engel olurlardi zaten.
Hadi kriz patladi, en azindan Türkiye´ye uyacak bir TD adayi önerirlerdi. Böyle risk almazlardi.
Efsane başkanlığa doğru adım adım giderken durduk yere Aziz Yıldırım olmaya özendin;
- 1 yıl daha başkanlık süren olmasına rağmen durduk yere seçim kararı aldın.
- Ali Dürüst gibi tecrübeli bir adamı, Abdurrahim Albayrak gibi gönülden çalışan takımla köprü kuran adamı, Adnan Öztürk gibi yeri ve zamanında sert konuşup Galatasaray'ın haklarını koruyan Galatasaray'ı başkalarına ezdirmeyen adamı durduk yere dışarı aldın.
- Candan Erçetin, Şükü Ergün gibi futbolla ilgisi olmayan insanları, 80 yaşındaki yürüyen ceset Özkan Olcay'ı yönetime aldın. Diğerlerinin zaten varlığı ya da yokluğu bile belli değil.
- 6+2+2 kuralı olduğu 1 senedir belli olmasına rağmen bunla ilgili hiçbir çalışma yapmadın. "Bu kural değişecek ya da değiştirmeyenler değişecek" dedin hiç bir şey değiştiremedin.
- 300-400 bin euro gitmesin diye anlaştığın halde Alper Potuk'u almadın. Gökhan İnler'e o kadar para veremeyiz dedin. Emre Can'ı kaptırdın. Melo'yu bile bin bir nazla aldın. Dönmeye hevesli Arda Turan için gerekli girişimleri yapamadın. Sol beke ihtiyaç ortadayken ne kendin adam aldın ne de Terim'in istediği Carlinhos'u aldın. Riera, Dany, Amrabat gibi gereksiz adamları gönderemedin. Selçuk'u alternatifsiz bıraktın.
- Konuşarak çözülebilecek, alttan alınabilecek sorunları çözmek yerine huyunu suyunu bildiğin Fatih Terim'in işlerine karışıp sorunların çözülemeyecek hale gelmesini sağladın.
- Başarısızlığın geleceğini bile bile Galatasaray tarihinin en başarılı teknik direktörünü 5. haftada liderin 3 puan gerisinde ve 3 zorlu deplasmanını bitirmiş bir haldeyken gönderip çoğu kesime göre büyük bir hoca olmayan ve Türkiye ile hiç bir bağlantısı olmayan Mancini'yi sezon içinde kurtarıcı olarak ateşin içine attın.
- Bülent Tulun denen adamı kulübün önüne koyup, onun isteklerine göre hareket ettin.
Daha 9 ay önce Schalke'yi deviren, Real Madrid'e ecel terleri döktüren, Fenerbahçe'ye 10 puan fark atan Süper Kupa'da eze eze yenen, Emirates'te Arsenal ve Porto'nun elinden kupayı kapan takım, senin keyfi kararların nedeniyle zayıf Anadolu takımlarına bile pozisyon üretemeyen, Fenerbahçe'ye karşı ezilen, 9 puan fark yiyen, Copenhagen gibi vasat ötesi bir takıma yenilen, Real'den 2 maçta 10 gol yiyen bir takıma dönüştü.
Eserinle gurur duy..