Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav şu arkadaşı banlarmısınız lütfen

adamın forum profiline bakıyorum yazdığı mesajlara

51 mesaj yazmış,mesaj attığı konular: fenerbahçe 2-0 Galatasaray,roberto mancini, ünal aysal (genellikle bu 3 konu)

son günlerde kuş artışları var zaten forumda. birde 8jk filan yazmaya çalışıp iyice batırmış

Forum ikiye ayrıldı.

Aysalcılar ve Terimciler olmak üzere.

Bence bu iki ismi körü körüne savunanlar büyük gaflet içindeler.

Bu dogmatik düşünceden insanlar bir an önce sıyrılmalı.

Fatih Terim'e karşı olan sevgim yaşananlardan sonra son buldu.

Ünal Aysal'a olan inancım azalmaya başladı.

Söz konusu Galatasaray ise bende duygusallığa yer yok.

Daha prof. düşünüyorum ve klübe yararı yoksa o kişinin benim için önemi yoktur.

Bu yılın heba olmasında en büyük pay terim'in ardından aysal gelir.

Ve klüpte artık büyük değişikliklerin olmasını diliyorum ama tabi ki Aysal yerine uygun bir başkan adayı yok.

O yuzden biraz daha sabredip bir sonra ki hamlelerine göre değerlendirmek istiyorum.

Ancak bence bu yönetimin ömrü uzun değil.

Bu açıdan devre arası transfer dönemi çok kritik olacaktır.

Öyle 1-2 genç transferiyle bu iş çözülmez.İnşallah çok mantıklı bir transfer dönemi geçiririz.

Taraftarı kandırma adına ''Çilek'' değilde işimize yarayacak yerli-yabancı oyuncular alınsın yeterli benim için.

Ayrıca Futbol Takımının başarıları sonucunda CL ve şampiyonluk geliri olarak kulübün kasasına giren extra para 100 milyon Euro yu bulmaktadır..

Yani Terim transfere harcadığı paranın daha fazlasını kulübe kazandırıp öyle gitmiştir.. Kimse Aysal'ın ekonomik ve proje beceriksizliklerini F.Terim'e yüklemeye kalkışmasın..

Başarılarla doğru orantılı olarak artan stad, reklam ve sponsorluk gelirlerini saymıyorum bile..

Ne anlatıyon sen gelmiş şurada üye olalı 20 gün olmuş mr aysal mr aysal. Git biraz edebini takın saygı duy Tuttuğun ! takımın Başkanına.

Bu yaşından sonra edebide biz mi öğretelim sana.

Ne anlatıyon sen gelmiş şurada üye olalı 20 gün olmuş mr aysal mr aysal. Git biraz edebini takın saygı duy Tuttuğun ! takımın Başkanına.

gerçekten 37 yaşında olduğunu zannetmiyorum ama bunlarda yaş farketmiyor hepsinin kafa aynı

Saygıyı ve edebi senden öğrenecek degilim heralde. Oturdugu koltuktan oturu kimseye yalakalik edecek halim yok. Hakaret içermedikten sonra yazdıklarıma tahdit koymak ne senin ne de baskasının haddine düşer.

Saygıyı ve edebi senden öğrenecek degilim heralde. Oturdugu koltuktan oturu kimseye yalakalik edecek halim yok. Hakaret içermedikten sonra yazdıklarıma tahdit koymak ne senin ne de baskasının haddine düşer.

Yalakalık et demedik, sevmiyorsan bile saygı duycaksın. Dumuyorsan forumlarda gezme git kendine bi blog aç kendin çal oyna.

Saygı ve edep'i öğretebilirim, yeniliklere açık ol. İzinden gitmeye çalıştığın kişi gibi olma.

genç oyuncu derken nasıl genç oyuncu? bratu petre bouzid gibi mi yoksa ilie ribery bruma gibi mi

Yalakalık et demedik, sevmiyorsan bile saygı duycaksın. Dumuyorsan forumlarda gezme git kendine bi blog aç kendin çal oyna.

Saygı ve edep'i öğretebilirim, yeniliklere açık ol. İzinden gitmeye çalıştığın kişi gibi olma.

Kimseye saygı duymak zorunda değilim.. ne sana ne de avukatlığını yaptığın adama.. hakaret olmadıktan sonra da istediğim gibi eleştirme hakkına sonuna kadar sahibim..

Edep konusuna gelince.. Karşındaki insanın görüşlerine katılmasan da katlanmayı öğrenmediğin sürece bu konuşma tarzınla ne senden edep öğrenirim ne de sana öğretmeye çalışarak zamanımı boşa harcarım.

Kimseye saygı duymak zorunda değilim.. ne sana ne de avukatlığını yaptığın adama.. hakaret olmadıktan sonra da istediğim gibi eleştirme hakkına sonuna kadar sahibim..

Edep konusuna gelince.. Karşındaki insanın görüşlerine katılmasan da katlanmayı öğrenmediğin sürece bu konuşma tarzınla ne senden edep öğrenirim ne de sana öğretmeye çalışarak zamanımı boşa harcarım.

Tamam dede saygılar, hürmetler. Yatarken takma dişlerini çıkarmayı unutma.

Dogru söylüyor adam. Galatasaray baskanina lakap takarak geziniyorsun buralarda. ne oluyor lakap takinca? fenerlilerinde böyle 40-50 yasinda taraftarlari lakap takarak konusuyor. Bakin, sunu bikere iyice idrak edin. kulüp yönetimlerini halk seçmez. dolayisiyla halk karar veremez akibetine. Anca genel kurul buna karar verir. Önce Terimci taraftar haddini bilip kulüp üzerinde söz sahibi olamayacagini bilmeli. ikincisi Galatasaray kulübünün kökleri mektebi sultanilere dayaniyor. 5 asirlik ilim irfan birikiminin bir ürünüdür Galatasaray SK. Adana kebap salonlarindan gelmedi bu kültür. Sonradan görmelerin yönetebilecegi bir yapi degil bu.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın "UEFA Avrupa Ligi de olur" demesinin altında hem maddi hem manevi faydalar yatıyor..

G.Saray Başkanı'nın 'Önceliğim Avrupa Ligi' sözünün perde arkasını araştırıldı. Cim Bom, Juventus'u yenip gruptan çıksa 4.5 milyon euro kazanıyor. Avrupa Ligi'nde şampiyon olsa kasasına 9 milyon euro giriyor. Avrupa şampiyonluğunun marka değerine katkısı ise paha biçilmez.

G.Saray, Juventus'u yenerse 1 milyon euro performans bonusu alacak.UEFA son 16 turu için de kulüplere 3.5 milyon euro veriyor. Yani gruptan çıkıp, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda elenmenin G.Saray'a maddi katkısı 4.5 milyon euro ile sınırlı kalıyor. G.Saray, Avrupa Ligi'nde şampiyon olursa 9 milyon euro kazanıyor. Yani Aysal haklı. Avrupa Ligi'nin borçiçindeki G.Saray için maddi katkısı Devler Ligi'nden fazla.

AVRUPA ŞAMPİYONU OLABİLİR

Cim Bom, gruptan çıksa bu kadro yapısıyla Devler Ligi'nde bir tur daha geçmesi mucize olur. Avrupa Ligi'nde şampiyon olmasının önünde ise engel yok. Trabzon, Avrupa Ligi'nde 11 maçta da yenilmedi. Aynısını G.Saray'ın başarması için başta tecrübe ve klas oyuncular her türlü sebep var. Ayrıca Avrupa Ligi'nde alınacak her puan hem G.Saray'ın hem de Türkiye'nin UEFA'daki puanını yükseltir, Cim Bom seneye torba atlar.

AYSAL MARTTA İBRAYI ATLATIR

Muhalefet, martta Aysal'ı idari açıdan ibra etmeyip düşürmeyi planlıyor. Aysal, Avrupa Ligi'nde 2000 yılındaki gibi şampiyonluğa giden bir G.Sarayile kongreye girerse muhalefetin eli zayıflar. Aysal, 14 Mayıs'ta Torino'daki oynanacak finali de görürse üzerindeki seçim baskısından tamamen kurtulur. G.Saray'ı Avrupa şampiyonu yapan başkan olarak tarihteki yerini alır.

TAKIMIN ÜZERİNDEN BASKIYI ALDI

Başkan Ünal Aysal'ın Juventus maçı için yaptığı “O kadar fazla da hayati bir önemi olduğunu zannetmiyorum” sözü hem Teknik Direktör Roberto Mancini'nin hem de futbolcuları psikolojik olarak çok rahatlattı. Sarı-Kırmızılı futbolcular, yarın Arena'ya “Olmak ya da olmamak” duygusuyla çıkmayacak. Tribünlerin de sahaya baskısı azalacak. Böylece tribün baskısı, G.Saraylı futbolcuların üzerinden direkt Juventus'a yönelecek.

G.SARAY BU SEZONU KURTARIR

Roberto Mancini ile G.Saray değişim sürecine girdi. Bu tip süreçler oldukça sancılı geçer. Ligde 14. hafta sonunda liderin 9 puan gerisinde kalmak da zaten sancılı sürecin temel göstergesi. Bu süreç uzarsa, ligin ikinci yarısında fark kapanmaz. Üstüne Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 turunda elenmek hayal kırıklığının boyutunu artırır. Türkiye Kupası şampiyonluğu ilaç olmaz. Aksine Avrupa Ligi şampiyonluğu ise bu sezonu kurtarır.

AYSAL NE DEMİŞTİ?

“O kadar da hayati bir önemi olduğunu zannetmiyorum. Bir ihtimal daha var. UEFA'da devam etmenin de G.Saray'a ekonomik olarak büyük katkısı var. G.Saray'ın marka değeri için katkısı var. Her halükârda benim 1. önceliğim her şeyden evvel Real Madrid'in Kopenhag'ı yenip bir defa Kopenhag'ı saf dışı bırakması. En azından Avrupa'da devamımızın garanti olması.”

Akşam

Komedi yav tam komedi.... Bir tarafta 5 yıl içinde ilk 10 klüp arasına gireceğiz de diğer tarafta elemanını korumak için gruptan çıkamasak da olur de... Hiç sevmem ama grup kuraları çekildiğinde ve Terim denilen PARATOR takımın başındayken tam tersini söyle... Devam başkan biz de yiyoruz zaten (Haaaa Azize nin müridleri gibi başganın da müridleri yiyip yutuyordur ya orası başka).

baskanın son acıklamalarının takım üzerındeki baskıyı hafifletmek için oldugunu düşünüyorum.juventusu yenecegız.avrupada çok fantastık maclar oynayabılıyoruz.

Başkan iyice çıldırdı. CL'den elenip UEFA'ya kaldıktan sonra CL'de devam etmek isterdik ama grup zordu, UEFA da çok kötü değil vs. dese anlarım da maçtan önce böyle konuşmak hiç yakışmıyor. Futbolcuların da motivasyonunu kırdığını düşünüyorum ayrıca, şimdi elensek de sıkıntı yok psikolojisine girecekler ki haklılar.

Bu mum üfleyerek sönmez (Mum söneli çok oldu ülke içi futbolda)

Bu kararı değiştirmeyenler değişirler (Kimin değiştiği ortada taşfırın gitti, light geldi)

Olan Türk futboluna olur ( Olan GALATASARAYIMA oldu ne başgana ne de paratora)

Arkadaşlar çok yoruldu, KURUMSALLAŞACAĞIZ.... (Bülent TULUN denilen bireyle)

Sevgili renktaş gel de SALLAMA bu adama :D Azize ile yarışır hale geldi atmasyonda ama kazanan maalesef hep AZİZE oluyor.....

Bu mum üfleyerek sönmez (Mum söneli çok oldu ülke içi futbolda)

Bu kararı değiştirmeyenler değişirler (Kimin değiştiği ortada taşfırın gitti, light geldi)

Olan Türk futboluna olur ( Olan GALATASARAYIMA oldu ne başgana ne de paratora)

Arkadaşlar çok yoruldu, KURUMSALLAŞACAĞIZ.... (Bülent TULUN denilen bireyle)

Sevgili renktaş gel de SALLAMA bu adama :D Azize ile yarışır hale geldi atmasyonda ama kazanan maalesef hep AZİZE oluyor.....

:redface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt