Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Belkide türk futbol tarihini degistirecek baskan ve yöneticiler. (AB statüsü)
Iste ben buna vizyon derim.
Iste ben buna vizyon derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Not: Eger Sneijder satilirsa tüm sözlerimi geri alirim.
Bugün biraz düsündüm. Hep söyledim ama yine söylemekte fayda var.
Bu camia baskan Ünal Aysal'in degerini bilmeli. Fatih Terim ayriligindan sonra bir cok catlak ses cikmaya basladi ve basliyor, özellikle taraftarlar arasinda. Ve eminim yine 3-4 kötü sonuc sonrasi yine istifa diyenler olacaktir.
Ama su bir gercek, Ünal Aysal döneminin basindan beri Galatasaray 'gercek' Avrupa takimi olmustur. Aysal sayesinde entegra olduk diyebiliriz.
Söyle cikan haberlere bakiyorsunuz, Balotelli konusuluyor, Ibrahimovic bile gündeme gelebilir deniliyor. Rakip takimin en iyi oyuncusu Hazard cikip bu takimi övüyor. Fazla uzaga gitmeye gerek yok. Takimda Drogba ve Sneijder var. Telles rüya takim diyor.
Biz ise Balotelli gelsinmi gelmesinmi konusuyoruz. Taraftar cikip Jeremy Menez gibi oyuncu rahat bir sekilde önermesini biliyor.
Iki sene önce kim bu isimleri konusabilirdi?
Iki senedir CL oynuyoruz, grup'tan cikiyoruz.
Kimse kusura bakmasin ama Aysal dönemi öncesi biz Avrupa takimiyiz diyen kendini kandiriyordu. Isin gercegi, sürekli dandik Avrupa liginde takilip duruyorduk. Transfer bütcesi 5 milyon diyen baskanlari destekliyorduk her ne kadar sevsekte Adnan Polati.
Bugün sponsor üstüne sponsor ve 12 milyonluk gelecege yatirim bir Bruma.
Cok fazla seyler yazilir, ama netice su olur: Ünal Aysal Galatasaray icin cok degerli bir isimdir ve sonuna kadar arkasinda durmak gerekir.
Not: Eger Sneijder satilirsa tüm sözlerimi geri alirim.
İkinci sermaye artırımı SPK tarafından onaylanmadığı için transfer bütçesininin yarısını kendi cebinden ödeyecekmiş . ULU BAŞKAN !
Tabii tabii görürsem söylerimSonra da Tüpçü 2 .... Daha önce de rahmetli Canaydın döneminde babasının hayrına almıştı bizim kağıtları da zaten
Hay Allahım yav.....
ne alakası var ?
Şu açıdan renktaş... Adam finans dâhisi olabilir eyvallah ama son 3-5 yılda sırf Galatasaray maddi yönden zor durumda diye (bir zamanlar ülkeyi kurtaracak diye getirilen K. Derviş misali) ortaya çık(arıl)mış başkandır kendisi. Şu olaya çok karşıyım. Başkan kendisini ve ekibini kurtarmak için kulübün olmayan parasının yerine kendi cebinden kendi istediği (ya da kendi adamlarının istediği) futbolcuları alır ve bunu kulüp hanesine borç yazdırır ve üstelik bunu döviz cinsinden yapar sonra da yönetimden bir şekilde gönderildiğinde yeni yönetimin işini zorlaştırma adına tehdit unsuru olarak kullanır (tüpçü 2 örneği burası içindi). O yüzden sermaye arttırımını gerçekleştirmeden kulübü daha fazla sıkıntıya sokacak bir hamle (özellikle kendi parasıyla transfer) yapmasını doğru bulmuyorum....
Ünal Aysal akıllı bir adamdır en az senin kadar bu konuları biliyordur emin ol .
![]()
bunlar hep başgan sayesinde işte![]()
Bunlar sadece afrikada yaşayan galatasaraylılar.
Ben şu sıralar zeytinburnu, fatih, bahçelievler çevresinde zenci, japon, çinli falan çok galatasaraylı görmeye başladım.
Gerek atkı olsun, gerek forma ile kendilerini belli ediyorlar.
Hatta evde d-smart olmadığı için şampiyonlar ligi maçlarını kahvede izliyorum.
Maç izlediğim kahvede bir zenci arkadaş var bir dahakine videoya çekmeye çalısacagım. Adam türkce cok az biliyor ama nasıl heyecanlanıyor pozisyonlarda. Ben böyle bişey görmedim.
Bunlar sadece afrikada yaşayan galatasaraylılar.
Ben şu sıralar zeytinburnu, fatih, bahçelievler çevresinde zenci, japon, çinli falan çok galatasaraylı görmeye başladım.
Gerek atkı olsun, gerek forma ile kendilerini belli ediyorlar.
Hatta evde d-smart olmadığı için şampiyonlar ligi maçlarını kahvede izliyorum.
Maç izlediğim kahvede bir zenci arkadaş var bir dahakine videoya çekmeye çalısacagım. Adam türkce cok az biliyor ama nasıl heyecanlanıyor pozisyonlarda. Ben böyle bişey görmedim.