Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene gitti artık . Seneye ne yapıp edip şampiyon yaptıracaksın . Gerekirse federasyon binasını basacaksın . Gerekirse şike yapacaksın . Ama o 4. yıldız buraya ge-le-cek !

Biz her sene 8.liğe oynasakta sizin gibi adamlardan kurtulsak.

vay be ne günlere kaldik arkadas..sike yap diyende cikti ya..artik söylenecek söz bulamiyorum..piyonlara bakip asIl suclulari görmeyenlere ne desem az kalir..bu ve bunun gibilerlen ayni forum´da bulunmak gercekten üzüyor beni ,hatta utaniyorum desem daha dogru olur...bosuna Baskan bizim taraftar profiline on gömlek büyük geldi demiyorum..:crushed:

Yok renktaşlar yarı ironi yapıyorum :) Bazı arkadaşlar her şeyi Ünal Aysal'dan biliyor da o yüzden .

Gerçek tarafı ise bütün şartları zorlaması lazım ( tabii tff binasını basmak falan değil :) )

Büyük başganlarını korumak adına hala saçmalayanlar var.... Bir bitin be....

Başkan gibi devreye gir artık da önce yabancı kuralı sonrada şu takıma ayar ver

Sent from my iPhone using Tapatalk

0000530260.jpg

Efsane başkan yaptıkları için teşekkürler gerçekten galatasaray için emek harcıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

fransız takımıyız tabi tanıyor başgan onu

Söylede yorumliya biliriz,Bizim Baskan futbol hirsizi aziz gibi istedigi zaman bashirsizdan randevu alamaz.Esad gibi bashirsiz gibi diktatörlerle poz veremez.

Ancak böyle cagdas demokratik avrupanin güclü bir Cumhurbaskaniyla yetinmek zorunda kaliyoruz.

Godfather resmen..

Başganımmm ♥

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt