Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne cok sevinmissin takimin sampiyonluktan olduguna :D Fenerbahceli arkadaslarinin kutlamalarina katilmayi unutma.

yav sacmalama mancını yı getırdıgımızde baskan fenerı sampıyon yapmıstı zaten..bunu goremeyecek ne var? kendı elımızle ayagımıza kursun sıktık..sunu bı kavrayamadınız.nası sıstem guzel mı? bambam gıttı guzel sıstem geldı dmı

yav sacmalama mancını yı getırdıgımızde baskan fenerı sampıyon yapmıstı zaten..bunu goremeyecek ne var? kendı elımızle ayagımıza kursun sıktık..sunu bı kavrayamadınız.nası sıstem guzel mı? bambam gıttı guzel sıstem geldı dmı

Dogru Mancini gelmeden once tum maclarimizi kazanmis tam puanla liderdik. Birakin allah askina. Fatih Terim kalsa sampiyon mu olacaktik? Kim verecek bunun garantisini.

Evet soyledim, inandim takimima olmadi ne yapalim yani? Hatta fark 4'e kadar indi. Plaket mi istiyorsunuz sampiyon olamadik diye?

sen mancının takımına guvenmedın...fatıh terımın takımına guvendın yanlısın orda..hepımız uzgunuz suan takımın bu halınden.o gunde soyledım tartısma su sekılde bıtmıstı hatırlarsan umarım sen haklı cıkarsın ben yanılırım ınan cok ıstıorum dıe..sende merak etme haksız cıkacaksın demıstın oyuzden soyluyorum bunları

Ne cok sevinmissin takimin sampiyonluktan olduguna :D Fenerbahceli arkadaslarinin kutlamalarina katilmayi unutma.

yok kardeş be olmuyo ya,o kadar aciz bi insansın ki lafı çeviremeyince hemen kaydır konuyu :D

biz senin gibi takım kaybettiğinde olsun diyenlerden değiliz,takım kötüyse eğer onun sinirini gerçek hayatımızada yansıtan insanlarız ;)

dilindende kutlama düşmüyor ha bu arada gözümden kaçmadı aziz amcanla beraber party tıme mı yapıcan

senin gibi rezil ve şikeci bi camianın taraftarının burda işi yok hadi çüss

sen mancının takımına guvenmedın...fatıh terımın takımına guvendın yanlısın orda..hepımız uzgunuz suan takımın bu halınden.o gunde soyledım tartısma su sekılde bıtmıstı hatırlarsan umarım sen haklı cıkarsın ben yanılırım ınan cok ıstıorum dıe..sende merak etme haksız cıkacaksın demıstın oyuzden soyluyorum bunları

Yapacak bir sey yok renktas, hepimiz uzuluyoruz sampiyonlugun kactigina ama ben Mancini'nin hala iyi bir hoca oldugunu dusunuyorum. Uymadi buraya o kadar. Zaten bu kadar ornek varken uymasini beklemek benim hatam. Tek uzuldugum sey, takimin, taraftarin ikiye bolunmesi. Futbolcular bile yerli/yabanci isine girmis bugun daha belli oldu.

Dogru Mancini gelmeden once tum maclarimizi kazanmis tam puanla liderdik. Birakin allah askina. Fatih Terim kalsa sampiyon mu olacaktik? Kim verecek bunun garantisini.

kardesım nerden bıleyım sampıyon olur muyuz olmaz mıyız ama su halımızden daha kotu olmayacagımızdan emınım..su futboldan daha ıyı olacagına daha hırslı oynayacagına takımın emınım..mancını gıbı montunu cıkarıp yedek klubesıne atan bı adam olmayacagından emınım

Yapacak bir sey yok renktas, hepimiz uzuluyoruz sampiyonlugun kactigina ama ben Mancini'nin hala iyi bir hoca oldugunu dusunuyorum. Uymadi buraya o kadar. Zaten bu kadar ornek varken uymasini beklemek benim hatam. Tek uzuldugum sey, takimin, taraftarin ikiye bolunmesi. Futbolcular bile yerli/yabanci isine girmis bugun daha belli oldu.

aynı sekılde..turk futboluna maalesef boyle adamlar uymuyor uymayacakta yabancı sınırsız olmazsa...turk futbolcusu bu kadar.onun dılınden bagırıp cagıran korkutan t dırektor lazım..

Evet baskan zamanında kumar oynadın. Ne yazık ki kaybettin. Simdi mancınının tazmınatını kendi cebınden verip gondericeksin

Ben şahsen istifasını istemem. 2 yıl daha kredisi vardır gözümde. Mancini saçmalığına devam ederse cidden yaşlandığını düşünecem ama

ama kesin şampiyonuz umutsucuğum mancini başlıklarındaki rezilliklerini hatırlar gibiyiz rezilliklerinide al git uğursuz adam

bu tip anlarda tek adamı yollamak bişeyi değiştirmez mancini kadar başkan da futbolcularda haksız bakın terim geldi yeni başkan geldi yeni oyuncular geldi şampiyonluk geldi 1 kişi şampiyonda yapmaz şampiyonluktan da etmez manciniyi göndersen nolur futbolcular yine sabote eder takımı ya da başkan bildiğini okumaya devam eder ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt