Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal Terim'i sezon başında gönderse eleştirilecekti, sezon başladıktan sonra gönderdi yine eleştiriliyor.Bazen objektif olmak için Aysal'da Terim kadar suçlu falan diyorsunuz, hangi konuda suçlu merak ediyorum gerçekten.Fatih Terim hem istediğini aldı (kendini kovdurdu) hem de mağdur oldu.Keşke Aysal sezon sonuna kadar sabretseydi belki o zaman küçük bir ihtimal gerçek yüzünü görürdünüz.

Haklısın Fatih Terim başarılı,çok başarılı hem de ama sadece başarılı.Ötesi yok.Beylik lafları vs. geçin,hepsi hikaye.O kadar laf etti de hangisini yaptı?Hiçbirini tabiki de.Hani Fatih Terim adaletin olduğu yerde olurdu?Hani aslolan Galatasaray'dı?Hani şike süreci hakkında konuşacaktı?Daha çok var bunun gibi.Hangisini yaptı?Hiçbirini.

şike süreci hakkında konuşacaktı, konuşmadı = GalataSaraylı değil. bu mu yani tezin ? Fatih Terim bunlarla mücadele edecem dedi edemeden görevden aldılar. eğri oturalım doğru konuşalım sende olsan milli takımdan gelen 3-4 milyon euroluk teklifi kabul ederdin böyle bir parayı senede 8-10 maç yaparak kazanmayı kimse reddetmez.

Fatih Terimin milli takımın başına geçmesinden dolayı eleştirilmesini yanlış buluyorum, tüpçü ile sıkı fıkı pozlarından dolayı eleştirilmesi ise sonuna kadar haklı.

tüpçünün tff başkanı olması demek milli takımın sahibi olması demek değildir.

Fatih Terimin hangi hareketi GalataSaraya zarar vermiştirde "sen hani aslolan GalataSaraydı" diye sorabiliyorsun ? ne yaptı biz ne zarar gördük ?

şike süreci hakkında konuşacaktı, konuşmadı = GalataSaraylı değil. bu mu yani tezin ? Fatih Terim bunlarla mücadele edecem dedi edemeden görevden aldılar. eğri oturalım doğru konuşalım sende olsan milli takımdan gelen 3-4 milyon euroluk teklifi kabul ederdin böyle bir parayı senede 8-10 maç yaparak kazanmayı kimse reddetmez.

Fatih Terimin milli takımın başına geçmesinden dolayı eleştirilmesini yanlış buluyorum, tüpçü ile sıkı fıkı pozlarından dolayı eleştirilmesi ise sonuna kadar haklı.

tüpçünün tff başkanı olması demek milli takımın sahibi olması demek değildir.

Fatih Terimin hangi hareketi GalataSaraya zarar vermiştirde "sen hani aslolan GalataSaraydı" diye sorabiliyorsun ? ne yaptı biz ne zarar gördük ?

Laf çarpıtmakta üstümüze yok.Sadece o mu var?O kadar şey yazdım yani bu mu dikkatini çekti hocam?

Demirören'le içli dışlı olması bütün bir yılımızı aldı çöpe attı işte.Geçmişi hiç saymıyorum bile.

Laf çarpıtmakta üstümüze yok.Sadece o mu var?O kadar şey yazdım yani bu mu dikkatini çekti hocam?

Demirören'le içli dışlı olması bütün bir yılımızı aldı çöpe attı işte.Geçmişi hiç saymıyorum bile.

"Beylik lafları vs. geçin,hepsi hikaye" demişsin bu kısmı anlamadığım için cevap vermedim.

bütün bir yılımızın içine eden demirörenle içli dışlı olması değil ünal aysalın Fatih Terimi görevden almasıdır. Fatih Terim ben milli takıma gidiyorum GalataSaraydan ayrılıyorum demedi dimi ? 4 maçlığına zor durumdaki milli takımın başına geçmek istedi hepsi bu. hatta parada almayacağım dedi, istese GS dan izin almadan milli takımda sözleşmede yapardı.

tekrar ediyorum aynı durumda bende olsam milli takıma yardım ederdim.

"Beylik lafları vs. geçin,hepsi hikaye" demişsin bu kısmı anlamadığım için cevap vermedim.

bütün bir yılımızın içine eden demirörenle içli dışlı olması değil ünal aysalın Fatih Terimi görevden almasıdır. Fatih Terim ben milli takıma gidiyorum GalataSaraydan ayrılıyorum demedi dimi ? 4 maçlığına zor durumdaki milli takımın başına geçmek istedi hepsi bu. hatta parada almayacağım dedi, istese GS dan izin almadan milli takımda sözleşmede yapardı.

tekrar ediyorum aynı durumda bende olsam milli takıma yardım ederdim.

Milli takıma yardım içindi madem her şey,neden ayrıldıktan hemen sonra 7 yıllık sözleşmeye imza attı?Planlıydı her şey,Terim de bir süre sonra kovduracaktı kendini.Nitekim öyle de oldu.

Milli takıma yardım içindi madem her şey,neden ayrıldıktan hemen sonra 7 yıllık sözleşmeye imza attı?Planlıydı her şey,Terim de bir süre sonra kovduracaktı kendini.Nitekim öyle de oldu.

4. yıldızı takmadan hiçbir yere gitmeyecekti, GalataSaraydayken sadece 4 maçlığına milli takımı çalıştıracağım dedi o kadar. milli takım hocasız ve zor durumdaydı. altını çize çize para almayacağım dedi.

GS dan ayrıldıktan sonra, boşta kalınca niye gitmesin ? 7 yılda nerden baksan 20-25 milyon euro kazanır, sana tekrar soruyorum kim böyle bir teklifi reddeder ? biraz gerçekçi olun lütfen.

kendini nasıl kovdurtacaktı sence ?

4. yıldızı takmadan hiçbir yere gitmeyecekti, GalataSaraydayken sadece 4 maçlığına milli takımı çalıştıracağım dedi o kadar. milli takım hocasız ve zor durumdaydı. altını çize çize para almayacağım dedi.

GS dan ayrıldıktan sonra, boşta kalınca niye gitmesin ? 7 yılda nerden baksan 20-25 milyon euro kazanır, sana tekrar soruyorum kim böyle bir teklifi reddeder ? biraz gerçekçi olun lütfen.

kendini nasıl kovdurtacaktı sence ?

İyi de neden kovulduktan hemen sonra oldu peki bu?Biraz zaman geçse hadi anlarsın.Kovuldu ve yangından mal kaçırır gibi gitti Tff'ye.

E nasıl kovdurdu bu sene?Başkana bilerek saygısızlıklar falan yaptı,istedi bunu.

Bu sezon Ligi 5. Haftada rakibine teslim etmiştir.

Galatasaray'ın bir senesini çaldı.

2 senelik birikimini talan etti.

Basiretsizliğin kitabı yazmıştır.

Mercimek kadar futbol bilgisi olmadığı, şirket gibi futbol kulübü yönetmesinden bellidir.

Gayet Müspet bir mesaj yazdım, ceza vermezsiniz sanıyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskanın ne sucu var bugun takım bu hale geldiyse suc teriminmi aysalınmi iyi dusun...

İyi de neden kovulduktan hemen sonra oldu peki bu?Biraz zaman geçse hadi anlarsın.Kovuldu ve yangından mal kaçırır gibi gitti Tff'ye.

E nasıl kovdurdu bu sene?Başkana bilerek saygısızlıklar falan yaptı,istedi bunu.

teklif geldiğinden dolayı olabilir mi sence ? neden teklif geldi diyede sormayacaksın heralde. adamı zaten istiyorlardı GalataSaraydan ayrılınca atladılar üstüne.

Fatih Terimin tek hatası medya önünde "birileri istedi diye imza atmam" demesidir. imza atmamak hakkıdır ama medya önünde söylemesi yanlıştı.

başka ne saygısızlığını gördün ? ne hatasını gördün ? iftira atmayın ayıp ayıp hala istedi bunu diyorsun istediği tek şey 4. yıldızdı, ünal aysal istemedende olsa engel oldu.

Fatih Terim Galatasarayli miymis? Ilk defa ogreniyorum. Benim hatirladigim Terim, Galatasaray'la Avrupa kupasi alip da biraz adini duyurur duyurmaz bavullari toplayip takimi birakan, solugu Italya'da alan, orada tutunamayinca geri donen, sonra da ilk firsatta kendini Galatasaray'in en buyuk dusmaninin yataginda bulan bir adam. Bu dusmana gidip basin toplantilarinda tum dunyanin onunde tekrar tekrar "vizyonu icin tesekkur" eden adam. Boyle Galatasarayli olmaz olsun.

haklısın

5+0 ve 6+0'ı zamanın da kabul etmeseydi şimdi bunlarla uğraşmazdık.Bir de bu adam için zeki diyorlar, komik.

yapacagın şey net haldun üstünel + ali dürüst ve lucescu = 3 sene şampiyonluk + her sene avrupada üst tur efsane başkan olarak ayrılırsın

Baskan yonetime

Haldun ustunel

Ali Durust

Abdurrahim Albayrak

ve Lucescuyu getirirse 4. yıldız banko derim....

Getirmez ama terim tekrar gelirse ilk 5 e oynarız...

TFF'nin mutabık kalınan 6+2 kuralını onaylamaması durumunda gereğini yapacaklarını belirten Cavcav, "Biz kulüpler birliği olarak Yıldırım Demirören'in ayrılmasını istemiyoruz. Ama Beşiktaş ve Elazığspor bunu istiyor. Galatasaray bizimle aynı düşüncede.

:hang:

Kardeş fatih terim evet bize bunları kazandırdı ama parasını verdik?

Sen bir genel eve gidince kadın sana ücretsiz mi hizmet sağlıyor?

Fatih terim de aynı o hesap.

Parası ile değil mi? :)

Baban ya da ailenden biri bir yerde çalışıp para alıyor mu merak ediyorum.. eğer alıyorsa onun için bu benzetme yapılınca ne hissedersin acaba?

herkes bugun tribünde olacak dedin ama kimse gelmedi ays...

mutlumusun bu adamlar uğruna Ali Dürüst gibi birini saf dışı etmeye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt