Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manciniyi yollayarak en büyük hatasını gerçekleştirdi bu ne la don değişir gibi hoca mı değişir

dostum şöyle birşey de var terim in topladığı ile mancinin topladığı puan arasında da fark yok, bak Ünal Aysalı savunmak için söylemiyorum. Mancini'yi taraftarın ağazına bakıp esas ne yapacağı görülecek olan bu senede, iç çamaşırı değişir gibi hoca değiştiren adamı savunmam elbet. Orada durum şu Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu sene puan kaybetmedi, geçtiğimiz senelerle bu sene arasında öyle aman aman bir puan farkı yok yani takımın alabileceği puan bu, belki daha fazlasını alabilirdik saçma salak goller kaçırdık, saçma salak puanlar kaybettik ama o puan durumu dediğim gibi tamamen Fenerbahçe'nin puan kaybetmemesi. neyse Ünal Aysalı savunmuyorum yanlış anlamada :d

puan goreceli bir kavram oyle hesap olmaz

banane kac puan aldigindan

rakiplerinin durumundan bagimsiz hesapmi yapilir

terimi yollamakta sorun yok

eger ne cacik yedigini biliyorsan

biz bir cacik bilmedigini anladigimiz icin isyan ettik

hic bir plani programi olmayan ve bu istende zerre anlamayan bir insan

sirketlesme isine kendini cok kaptirmis

gonulluleri yonetmek sirket yonetmekten farklidir elbet

zerre inanmiyorum hala terimin yollanma sebeplerine hepsi yalan dolan

manciniye transfer yapmayacagiz diyen adam acaba moyesede ayni seyi soyluyormu

yada lucescuya gel transfer yapmayacagizmi dedi

boyle sark kurnazliklariyla klup yonetilmez

kendi dedigi olsun diye yonetimine chopleri dolduran insanin diger amelleri irrelevant tir

adnan ozturku anlayamamis olanlara bir tekrar yapalim

dunyanin hic bir sirketinde yonetim kurulu toplantisina kopek getirilecek kadar basitlik olmaz

dingonun ahiri degil orasi

Terimli Canaydin döneminide biliyoruz. Büyük bütceyi Terime verdi, istediği adamlari aldi, en iyi sartlari sundu. Ligde rakibinde olmamasiyla ligi kazandik.

10 puan fark gercekci bir fark degil. Fb Avrupa Ligi nedeniyle ligi biirakti. Genclere yenildiler, o anda Avrupayi düsündüler. Galatasaray gecen sene ligi rakiplere hediye etmek icin elinden geleni yapti. Oynanan futbol da ortadaydi.

bak arkadasim

terim 7 kez geldi bir ikinciligi var sanirim birde bjk nin 100. yildaki sampiyonlugu var diger her grldiginde sampiyon yapmis

buna kisaca yuzde yuz diyrbilirsin

bu insan kim oluyorda 3. haftada biz samp olamayiz diye terimi yolluyor?

yok oyle yagma

yerini doldurmak icin 2 teknik direktir 8 yardimci 10 yonetici gorevlendirdi genede olmadi

akli calisan insan sene sonunu bekler yollardi yada sene basinda

ne yaptigindan bi haber olanda aynen boyle yapardi

Ünal Aysal'ı eleştiren kuştur, 3 senede 2 şampiyonluk,1kupa, 2süperkupa aldık. 3üncü senede şampiyon olamadık ama üzerimize oynanan oyunlara rağmen 2ncilik başarıdır.

Bir defa FATİH TERİM BİZİ SEZON ORTASINDA TERKEDİP GİTMİŞTİR sokun şunu kafanıza.

evt mancinide bizi birakip gitti:)

ne guzel algoritma yaaa:)

ben yk sececegim sonra isler sarpa sarinca gidip haldun ustunele danisacagim:)

alsaydin yonetime bulunmaz nimetse

yk daki adamlarda omurga olsa hadi ordan derler ama zaten omurga olsa oraya secmezdi aysal

dikkat edin karamandan fikir alabilir agzimi acmam cunku o profesyonel

ama ustunelden akil aliyorsan

bre baskan aklin nerdeydi candan ercetin ustunelden cok yararli olur diye dusunurken?

acaba yk toplantilarina geliyormudur hala yoksa baymismidir

Candan Erçetin'in yönetim kurulunda olduğunu daha yeni öğrendim. Futbol ile ne alakası var ki bu kişinin yönetim kuruluna alınmış?

Ali Dürüst

Mehmet Cansun

Ali Sabancı

Abdürrahim Albayrak

beklerken kimler geldi.

Ünal Başkan'ı sever desteklerim. Lakin şu anda ne yapmaya çalıştığını bende çözemiyorum. (17 Haziran duruşu dışında)

Evvela,3 yıldır sürekli telaffuz ettiği profesyonelleşme kelimesinin hep başkana çok yakıştığını düşünmüş biri olarak bu konuda ki yaklaşımım nerede ise tamamı ile değişmiş durumda.

Acı ama gerçek şu ki profesyonelleşme adına atılan adımlar çok yetersiz olduğu gibi ortaya çıkan manzara'ya baktığımızda Temmuz 2014'e büyük ihtimal teknik direktörü olmadan girecek, henüz hiç bir transfer hamlesi yapamamış, son yıllarda başarılı olduğu branşlarda küçülme söylentileri ve belirsizlikler ile giren, demeç savaşlarının göbeğine çekilmiş bir kulüp haline gelmiş olmamız maalesef hiç hoş değil.

Benim ve bizim beklentimiz FLORYA'DA PROFESYONEL FUTBOL İÇİNDEN GELENLERİN YÖNETTİĞİ BİR EKİP BULARAK YÖNETİMDEN BAĞIMSIZ BİR FUTBOL KİMLİĞİ OLUŞTURMASIYDI ÜNAL AYSAL'IN.

EVET BİR MODEL GETİRMESİYDİ. Orada yönetimde ki karışıklıklar, zayıflık veya çekişmelerden, siyasi çalkantılardan etkilenmeyecek kadar olgun bir yapının inşasıydı. Ama hala 90'dan kalma modeller ile Şükrü Ergün, Emir Sarıgül gibi bu işi de başarılı ile yürütmesi zor isimlerin Florya'ya atanma fikri, Lütfü Arıboğan'ın keza yine bir dönem sahaya sürülmesi gibi gelişmeler hiçte bahsettiği ve hayalini kurduğumuz anlayışla örtüşmüyor.

Umarım yakın zamanda beni ve benim gibi düşünenleri yanıltacak gelişmeler yaşanır.

Artık palyatif çözümler ve bunun yarattığı stres ve geri dönüşümsüz kaçak yapı yerine geleceğin inşa edildiğini gördüğümüz bir G.Saray'ın en yakın zamanda sinyallerini almamız dileği ile.

Bunu yapabileceğine azalan güvenine rağmen hala inanan Galatasaray taraftarları adına...

puan goreceli bir kavram oyle hesap olmaz

banane kac puan aldigindan

rakiplerinin durumundan bagimsiz hesapmi yapilir

terimi yollamakta sorun yok

eger ne cacik yedigini biliyorsan

biz bir cacik bilmedigini anladigimiz icin isyan ettik

hic bir plani programi olmayan ve bu istende zerre anlamayan bir insan

sirketlesme isine kendini cok kaptirmis

gonulluleri yonetmek sirket yonetmekten farklidir elbet

zerre inanmiyorum hala terimin yollanma sebeplerine hepsi yalan dolan

manciniye transfer yapmayacagiz diyen adam acaba moyesede ayni seyi soyluyormu

yada lucescuya gel transfer yapmayacagizmi dedi

boyle sark kurnazliklariyla klup yonetilmez

kendi dedigi olsun diye yonetimine chopleri dolduran insanin diger amelleri irrelevant tir

farkındamısın aynı şeyleri konuşuyoruz aslında, Mancini'nin yerine Capello vb hocalar gelmediği sürece saçma olacaktır, sebebi biz hocanın 6 ay bilmem nereyi bilmem kimi bilmem neyi öğrenmesini beklemek zorunda kalacağız yok adaptasyondu yok bilmem nesiydi 6 ay sonra? bilmem kim istifa. Taraftar olarak da suçumuz var bunu kabul etmemiz lazım. Mancini'nin yollanmasında taraftarın payı yok mu ? en büyük pay taraftarda, geldiği ilk gün adam Juve maçına çıkacak Mancini-Terim kavgası başladı hadi Terim Aysal kavgasını analrımda adam yeni gelmiş Mancini Terim nedir? sürekli basın üzerine oynadı basın adamı sinir etmek için elinden geleni yaptı ve Juventus'u elediğimiz gün tribünlerde "İmparator Fatih Terim" tezahüratı vardı ne kadar ironik değil mi? abi şimid mancini değil bilmem kimin kurduğu takım yendi dersek bu sefer Juventus'u küçümsemiş oluruz hava şartları dersek iki takım adına da aynıydı. bunları söyleyeceksek Juventus'da adam olaydı kendi evinde yenseydi bizi onuda yapamadı. Adam maç kazandı Terim, maç kaybetti Terim , berabere kaldı Terim, derbileri kazandı, Terim. Bir kere Mancini helal olsun diyemedi şu tribünler. Ben Terimi günahım kadar sevmem bunun sebeplerini çok önceden söylemiştim bu yeni olan bir şeyde değil ama sevmediğim halde ben Terim maç kazandığında helal diyorsam kaybettiğin de de helal diyorsam Mancini'yi sevmeyenlerde helal Mancini demeli, Galatasaraylılık bu dur. Neyse Ünal Aysal hata yaptı açık net

ya boyle yalan yanlis seylerle gelmeyin albayrakla durustu istiomusmus:) butun yazinizi bu teze baglayip okumamizi beklemeyin

[attachment=11332:gsyonetim.jpg]

Şu tablodan başkanı, Necati Demirkol ve ebru Köksalı çıkarıyorum gerisi ne işe yarar bilmiyorum.

Bilen varsa aydınlatabilir.

Ekli dosyalar

• gsyonetim.webp
    gsyonetim.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 168
Müze icin, projeler icin alindi diye biliyorum. Galatasaray sadece bir futbol takimi degil.

Mesajlari okuyorum da, coğu arkadasimiz Dürüst ve Albayrakin ayrilmalarina tepki gösteriyor, Terim icin önemli olduklarini söylüyorlar. Benim bilidiğim Ünal Baskan 2sininde yönetim kurulunda olmasini istedi. 2si kabul etmedi. Bir TV kanalinda yoruldum demisti Albayrak.

Albayrak ve Dürüst Milli takimda calisiyorlar mi? Hayir. Demekki Terim onlarsiz da calisabiliyormus.

Floryayi tamamen emanet et, kimseyi sokmasin, istediği oyunculari al, tonla yanlis tansfer yapsin, destekle. 12 mac cezalar alsin, destekle. Takimin son 1 yildaki durumu ortadaydi. Destekle. Takimi yabanci transferine göre kurma, yerli kalitesini yükseltme. Kaliteli bir kanada ihtiyacin varken 12 milyon euroya Bruma gibi ilk 11 seviyesinde olmayan bir genc oyuncuyu al. Reale karsi, acik oynayip, 4-3-1-2yle maca cik, 6 tane yesin. Moral vermek icin destek vermek icin ara, teli acmasin. Baskanin adini Floryada Ünal efendiye cikar. Milli takimi garantiledikten sonra, Galatasaraydan kovulmak icin elinden geleni yap, birileri istedi diye sözlesme imzalama, 2 yillik sözlesmeyi reddet. Destekle. Yalanlarla Baskani taraftarin önüne at.

Ben Terim'i savunmadım ki burada hemen savunmaya geçmişsin. Şu yönetim kuruluna baktıktan sonra işlerin neden tepetaklak gitmeye başladığını tahmin etmek çok da zor olmuyor aslında. Başkan yardımcılarının futbol ile uzaktan yakından alakası yok. Galatasaray'ın sadece futboldan ibaret olmadığı ne kadar doğru ise futbolda başarının kalıcı olabilmesi için yönetim kurulunda futboldan anlayan üyelerin olması gerektiği ve artık şu kahrolası barış ortamının ve işbirliğinin sağlanması gerektiği gerçeği de yadsınamaz vaziyette. Albayrak veya Dürüst. Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum, Terim olmayınca bunlar da bırakmayı seçmiş olabilirler. Ama şu anda işler iyi gitmiyor, belki de bu kişilerin küstürülmesi iyi olmadı. Şu an görüntü bu şekilde. Keşke aksi ispat edilebilse ama bir ışık göremiyorum zira fiyaskolar üst üste gelmeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt