Berk Sarisu
Yeni Üye
- 23 Temmuz 2013
- 47
- 0
- 696
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manciniyi yollayarak en büyük hatasını gerçekleştirdi bu ne la don değişir gibi hoca mı değişir
dostum şöyle birşey de var terim in topladığı ile mancinin topladığı puan arasında da fark yok, bak Ünal Aysalı savunmak için söylemiyorum. Mancini'yi taraftarın ağazına bakıp esas ne yapacağı görülecek olan bu senede, iç çamaşırı değişir gibi hoca değiştiren adamı savunmam elbet. Orada durum şu Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu sene puan kaybetmedi, geçtiğimiz senelerle bu sene arasında öyle aman aman bir puan farkı yok yani takımın alabileceği puan bu, belki daha fazlasını alabilirdik saçma salak goller kaçırdık, saçma salak puanlar kaybettik ama o puan durumu dediğim gibi tamamen Fenerbahçe'nin puan kaybetmemesi. neyse Ünal Aysalı savunmuyorum yanlış anlamada :d
Terimli Canaydin döneminide biliyoruz. Büyük bütceyi Terime verdi, istediği adamlari aldi, en iyi sartlari sundu. Ligde rakibinde olmamasiyla ligi kazandik.
10 puan fark gercekci bir fark degil. Fb Avrupa Ligi nedeniyle ligi biirakti. Genclere yenildiler, o anda Avrupayi düsündüler. Galatasaray gecen sene ligi rakiplere hediye etmek icin elinden geleni yapti. Oynanan futbol da ortadaydi.
Ünal Aysal'ı eleştiren kuştur, 3 senede 2 şampiyonluk,1kupa, 2süperkupa aldık. 3üncü senede şampiyon olamadık ama üzerimize oynanan oyunlara rağmen 2ncilik başarıdır.
Bir defa FATİH TERİM BİZİ SEZON ORTASINDA TERKEDİP GİTMİŞTİR sokun şunu kafanıza.
terim 7 kez geldi bir ikinciligi var sanirim birde bjk nin 100. yildaki sampiyonlugu var diger her grldiginde sampiyon yapmis
puan goreceli bir kavram oyle hesap olmaz
banane kac puan aldigindan
rakiplerinin durumundan bagimsiz hesapmi yapilir
terimi yollamakta sorun yok
eger ne cacik yedigini biliyorsan
biz bir cacik bilmedigini anladigimiz icin isyan ettik
hic bir plani programi olmayan ve bu istende zerre anlamayan bir insan
sirketlesme isine kendini cok kaptirmis
gonulluleri yonetmek sirket yonetmekten farklidir elbet
zerre inanmiyorum hala terimin yollanma sebeplerine hepsi yalan dolan
manciniye transfer yapmayacagiz diyen adam acaba moyesede ayni seyi soyluyormu
yada lucescuya gel transfer yapmayacagizmi dedi
boyle sark kurnazliklariyla klup yonetilmez
kendi dedigi olsun diye yonetimine chopleri dolduran insanin diger amelleri irrelevant tir
Müze icin, projeler icin alindi diye biliyorum. Galatasaray sadece bir futbol takimi degil.
Mesajlari okuyorum da, coğu arkadasimiz Dürüst ve Albayrakin ayrilmalarina tepki gösteriyor, Terim icin önemli olduklarini söylüyorlar. Benim bilidiğim Ünal Baskan 2sininde yönetim kurulunda olmasini istedi. 2si kabul etmedi. Bir TV kanalinda yoruldum demisti Albayrak.
Albayrak ve Dürüst Milli takimda calisiyorlar mi? Hayir. Demekki Terim onlarsiz da calisabiliyormus.
Floryayi tamamen emanet et, kimseyi sokmasin, istediği oyunculari al, tonla yanlis tansfer yapsin, destekle. 12 mac cezalar alsin, destekle. Takimin son 1 yildaki durumu ortadaydi. Destekle. Takimi yabanci transferine göre kurma, yerli kalitesini yükseltme. Kaliteli bir kanada ihtiyacin varken 12 milyon euroya Bruma gibi ilk 11 seviyesinde olmayan bir genc oyuncuyu al. Reale karsi, acik oynayip, 4-3-1-2yle maca cik, 6 tane yesin. Moral vermek icin destek vermek icin ara, teli acmasin. Baskanin adini Floryada Ünal efendiye cikar. Milli takimi garantiledikten sonra, Galatasaraydan kovulmak icin elinden geleni yap, birileri istedi diye sözlesme imzalama, 2 yillik sözlesmeyi reddet. Destekle. Yalanlarla Baskani taraftarin önüne at.