Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydaa tepkimizi göstermekte suç oldu o_O

Sabahın bu saatinde bu tür söylemlere itibar edip kafamızı yormayalım o zaman o_O

tumblr_m89badL5031ruxe7x.gif

Forumda bir kac kisi var. Mesajlarini tarattim, cok ilginc bir sonucla karsilastim. Neredeyse tüm mesajlarinda Aysala sallayip, Terimin tarafini tutmuslar. Cevremde ne kadar fbli varsa, Aysali sevmiyor, bizden ayrildiktan sonra Terimi desteklemeye basladilar. Bir baska ilginc olan, Terimi bu kadar seven kisilerin, Terimin gönderilmesi öncesi Terim hakkinda tek mesajlari yok.

Fb forumlarını bir incele bakalım.. Terim gittiğinde nasıl bayram ettiklerini görürsün.. Terim Galatasaray'ın başında iken 1 tane şampiyonlukları yok adamların.. Ama Ünal aysal siftahını yaptı bu sene ve maalesef arkası da gelecek gibi görünüyor..

Fb forumlarını bir incele bakalım.. Terim gittiğinde nasıl bayram ettiklerini görürsün.. Terim Galatasaray'ın başında iken 1 tane şampiyonlukları yok adamların.. Ama Ünal aysal siftahını yaptı bu sene ve maalesef arkası da gelecek gibi görünüyor..

Sorun burada basliyor. Daha önce Terimi seven bir fbli görmedim. Terim ayrildiktan sonra, Terimi asiri destekleyip, Aysala sallayanlarin amaci ortada. Kimse kendini kandirmasin. İlginc olan Polati da fbliler cok seviyordu.

Gecen senede ligi Terim hediye etti. Kadroyu yabanci sinirlamasina göre kurmayip, yerli kalitesini artirmadi. İlginc olan, Terim gitti,GS yerli oyuncular almaya basladi. Terim kendini zorla kovdurdu. Bu saatten sonra Terimden bahsetmek sadece GSye zarar verir.

Benim kastettiğim kisilerden biriside sendin arkadasim zaten. Senin fbli olduğunu ilk mesajindan itibaren biliyorum. Kimsenin kimseyi kandirmasina gerek yok. fbli biriside gelip, burada yazabilir.

Bende Terim gittiğinde üzüldüm. Lige uygun futbol oynatiyordu. Önde basiyorduk. Fakat Galatasaray zaten Terim gitmeden ite kaka gidiyordu. 1 önceki sene de ligi hediye etmek icin herseyi yapti. Terim Milli takima gidince, bizde cok büyük düsüs basladi. Kimse kendini kandirmasin, SMSlerden dahi Aysalin Terimle devam etmek istediği anlasiliyor. Bu yüzden Aysala sallayip, Terimi savunanlarin amaci da bellidir. Terimi destekleyen GSliler, GSde 10 seneden fazla zamandir kalipta, pozisyon almayi, savunma yapmayi, orta yapmayi bilmeyen Sabiriyi sirf 3lü cektiriyor diye isteyen kisiler. Diğerleride GSli gibi görünüp, senin gibi her mesajinda Aysala sallayan fbliler.

Terimden çok daha önemli meseleler var. Sayin Aysal Galatasaraya yakismayacak kadar pasif ve transfer politikasi içler acisi.

"ben futboldan anlamam, ama profesyonellerle iyi çalisirim" diyordu. Aziz gibi kafasina göre transfer yapiyor. Hani profesyonellerle çalisacaktin? biz lige ambargo koyacagiz diye beklerken gelecek sezonlar zora girdi. baskan 5 yabanciya onay veriyor, sonra sinir kalksin diyor. Bu mudur vizyon? Millet Demba ba yi 6 milyona alirken sen Hajrovice 9 milyon kaptiriyorsun. Onlar Oguzhan özyakupu tranfer eder, sen salih Dursunu. Efsane baskan olacak diye beklerken, kestane baskan diye göndermeseler bari.

Millet tabatalara 10 milyon verirken , sen 7,5 milyona sınayder'i, 3,5 milyona melo'yu, beleşe drogba'yı alıp geliyorsun. Takımı almadan önce ligi 8. Bitirip, sen aldıktan sonra 2 sene üst üste çempiyın, şl'de çeyrek ve 2. Tur, 8-9 yıldır kazanılamayan tr kupası, 25 yıldır baskette kazanılamayan çempiyınlık, bu sene bayanlarda çempiyınlık ve ezeli rakibinin elinden alınmış oyro lig kupası ve daha sayamadığım bir sürü başarı. Valla biz kestane beklerken efsane olup ayıp ettin namıssız..

Millet tabatalara 10 milyon verirken , sen 7,5 milyona sınayder'i, 3,5 milyona melo'yu, beleşe drogba'yı alıp geliyorsun. Takımı almadan önce ligi 8. Bitirip, sen aldıktan sonra 2 sene üst üste çempiyın, şl'de çeyrek ve 2. Tur, 8-9 yıldır kazanılamayan tr kupası, 25 yıldır baskette kazanılamayan çempiyınlık, bu sene bayanlarda çempiyınlık ve ezeli rakibinin elinden alınmış oyro lig kupası ve daha sayamadığım bir sürü başarı. Valla biz kestane beklerken efsane olup ayıp ettin namıssız..

sen 1 yıl önce ergendin ama bu ara boş yazmıyon

darısı başıma

Başkan sanırım forma sponsorunu bulmuş,amacı bu zamana kadar Türkiye'de yapılan en büyük sponsorluk anlaşmasını yapmakmış...

Birkaç arkadaş da kafayı takmıştı vay efendim sponsor gecikmiş de niye daha bulunmamış da.Herhalde sponsor şirketler de 10 milyonlarca dolarlık uzun vadeli anlaşmayı 10 günde yapmaz değil mi ?

Acaba ne kadar olacak anlaşma ?

Ben eger bir Fenerbahceli olsam, ve bu foruma kayidimi yaptirsam ligi yillarca domine etmis, beni piskolojik anlamda ezmis Fatih Terim´e saldirmak icin yer arardim. Hatta bunu bir kac saf GS´liler ile birlikte yapar ve daha cok eglenirdim...

Kerem Baran

Sen bak bakayim bu forumda bir sene öncesine nasil herkez sinirsiz yabanci ile kadro kurdugunu. Neden aceba güzel kardesim ? "Yabanci siniri kalkacak" yasalar masalar ortada diyen aceba kimdi ? Demirören ile yemekte bulusup, yabanci siniri konusunda söz alan kimdi aceba ? Lig TV´de Farfan, Carlinhos gibi yabanci transferlerden bahseden kimdi ?

Yabanci sinirinin önce 6+0+4 sonrada 5+3+0 olacagi bir sene evelden belli iken, hamle yapmayan aceba Terim miydi ? Yönetimsel zaafiyetleri de mi Fatih Terim düzeltecekti yoksa ?

Galatasaray Yönetimi bastan itibaren bu kuralin degisiceginden emin bir sekilde hareket etti. Hemde bir sene boyunca yattiklari halde. O yüzden transfer planlari buna göre sekillendi bizde. Yaz Transfer döneminde bile strateji degistirmedik, cünkü Sayin Aysal Demirören ile bulusup söz almayi basarmisti. Ve yaz transfer döneminde hareketsiz bir sekilde bir ay daha bekledik... Sonra Demirören sözünü yedi, ve degisiklik olmayacagini acikladi.

Fatih Terim Türk oyuncusu alinmasin demedi, alacaksaniz bizi ileriye tasiyacak oyuncular alin dedi. 2 Sampiyonluk ve Ceyrek final sonrasi belirli seviyeye ulasmistik cünkü...

- Arda Turan (Bonservisi yüksek diye alinamadi, sonra Milyonlarca avro carcur edildi Kis transferinde)

- Gökhan Inler

- Alper Potuk

Senin hangi takimli olduğunu cok iyi biliyorum. Bu yüzden tartismak istemiyorum. Kendi forumuna gidersen mutlu olurum.

Transferler dersen, A.Madridin Ardayi birakmadiğini bilmiyorsun. İnleri Napoli birakmaz. Alper konusunda Baskan gidip anlastiktan sonra sözlesmeyi imzalamak yerine Eskisehirin sözüne güvenip, en azindan bir ön sözlesme yapmasi gerekirken yapmayanlari sucla.

Ben eger bir Fenerbahceli olsam, ve bu foruma kayidimi yaptirsam ligi yillarca domine etmis, beni piskolojik anlamda ezmis Fatih Terim´e saldirmak icin yer arardim. Hatta bunu bir kac saf GS´liler ile birlikte yapar ve daha cok eglenirdim...

Kerem Baran

Sen bak bakayim bu forumda bir sene öncesine nasil herkez sinirsiz yabanci ile kadro kurdugunu. Neden aceba güzel kardesim ? "Yabanci siniri kalkacak" yasalar masalar ortada diyen aceba kimdi ? Demirören ile yemekte bulusup, yabanci siniri konusunda söz alan kimdi aceba ? Lig TV´de Farfan, Carlinhos gibi yabanci transferlerden bahseden kimdi ?

Yabanci sinirinin önce 6+0+4 sonrada 5+3+0 olacagi bir sene evelden belli iken, hamle yapmayan aceba Terim miydi ? Yönetimsel zaafiyetleri de mi Fatih Terim düzeltecekti yoksa ?

Galatasaray Yönetimi bastan itibaren bu kuralin degisiceginden emin bir sekilde hareket etti. Hemde bir sene boyunca yattiklari halde. O yüzden transfer planlari buna göre sekillendi bizde. Yaz Transfer döneminde bile strateji degistirmedik, cünkü Sayin Aysal Demirören ile bulusup söz almayi basarmisti. Ve yaz transfer döneminde hareketsiz bir sekilde bir ay daha bekledik... Sonra Demirören sözünü yedi, ve degisiklik olmayacagini acikladi.

Fatih Terim Türk oyuncusu alinmasin demedi, alacaksaniz bizi ileriye tasiyacak oyuncular alin dedi. 2 Sampiyonluk ve Ceyrek final sonrasi belirli seviyeye ulasmistik cünkü...

- Arda Turan (Bonservisi yüksek diye alinamadi, sonra Milyonlarca avro carcur edildi Kis transferinde)

- Gökhan Inler

- Alper Potuk

Sende çok safsin Adem bey. FT takima kondüsyon yüklemedi, yerli aldirmadi. Arda, alper, Gökhan olmayacak transferlerdi, sende biliyorsun ama kendini kandiriyorsun. FT padisahinin fermani üzerine takimi sabote etti. 12/13 sezonunda zorladi fb'yi sampiyon yapmak icin ama basaramadi. 9 maç cezayi yiyince seri yaptik ve sampiyon olduk. Cezayi yemese belki olamazdik. 13/14 sezonunda aydin yilmaz dan baska yerli transferi yaptirmadi. Takim yürüyordu sahada.

bonservisi 30 milyon olan ardayi istemeyi bende bilirim. Bulup çikaracak yerliyi. Ama onun derdi Galatasarayin kolunu kanadini kirmak. Adam berbat bir takim birakip tüpçünün önünde el pençe divan durdu. Hani o delikanli Fatih Terim? Tüpçü gibi birine boyun egermi delikanli olan adam? Kendi camiasini sabote edermi sike çetesine yaranmak için?

Terimden çok daha önemli meseleler var. Sayin Aysal Galatasaraya yakismayacak kadar pasif ve transfer politikasi içler acisi.

"ben futboldan anlamam, ama profesyonellerle iyi çalisirim" diyordu. Aziz gibi kafasina göre transfer yapiyor. Hani profesyonellerle çalisacaktin? biz lige ambargo koyacagiz diye beklerken gelecek sezonlar zora girdi. baskan 5 yabanciya onay veriyor, sonra sinir kalksin diyor. Bu mudur vizyon? Millet Demba ba yi 6 milyona alirken sen Hajrovice 9 milyon kaptiriyorsun. Onlar Oguzhan özyakupu tranfer eder, sen salih Dursunu. Efsane baskan olacak diye beklerken, kestane baskan diye göndermeseler bari.

Nezaman bu "Efsane Baskan" muhabettinden kurtulacaz, ozaman bu Ülke´de futbol ilerlemeye basliyacak. 70 yil boyunca futbol ile uzaktan yakindan ilgisi olmayan bir insani, sadece bir Futbol kulübünün yönetimsel faaliyetlerini yürütüyor diye poh pohlamak neyin kafasidir ? Efsane baskan diye birsey yoktur, efsane Teknik Ekip ve Efsane Futbolcular vardir. Hadi futbolun icinden gelmis, yada uzun yillardir profesyonel futbol icinde etkili olmus bir sportif direktör olsa... Kadro´yu kurmus, Teknik Adami secmis, neyse diyecem.

Aziz Yildirim sadece yildizlar transfer etti diye, yillarca taraftarini uyuttu... Yok, Fenerbahce sirket gibi yönetiliyor, yok, Fenerbahce Türkiye´nin en büyük kurumu. Yok biz Holding´iz. Sonuc ne oldu ? Daha bir sene önce aziz ortaya atlayip " Bu kulüb yillarca bakkal gibi yönetildi, artik müsadee etmicez" sanki 16 yildir baskasi oturuyordu diktatörlük koltugunda... Ama bizim halkimiz yiyormu ? Yiyor, ozaman afiyet olsun derim...

Demirören´den nefret eden Besiktas taraftari bile, 3-4 tane yildiz geldi diye "Demirören yetmez" diye bagirdilar. Türk futbolunda mentalite anlaminda bir özelestiri sart...

5 yabanciya onay verdiğini kim söyledi?

Senin hangi takimli olduğunu cok iyi biliyorum. Bu yüzden tartismak istemiyorum. Kendi forumuna gidersen mutlu olurum.

Transferler dersen, A.Madridin Ardayi birakmadiğini bilmiyorsun. İnleri Napoli birakmaz. Alper konusunda Baskan gidip anlastiktan sonra sözlesmeyi imzalamak yerine Eskisehirin sözüne güvenip, en azindan bir ön sözlesme yapmasi gerekirken yapmayanlari sucla.

Tabi canim, cok iyi biliyorsun benim hangi takimi tuttugumu. Bence sende paranoya belirtileri cok fazla dostum...

24 Milyon avroluk satin alinma opsiyonu vardi. 20 Milyon avroya biterdi o transfer, sonra gidip kis döneminde toplam 18 Milyon avro harcandi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt