Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedeni çok basit.. Takım Aykut-Mancini stayla oynamıyordu çünkü.. Takım 70-80 metrede değil 40-50 metrede kompakt futbol oynuyordu.. Bunu anlayabilirmisin bilemem ama Aykut'un rezil fb sinin 120 km koştuğunu hatırlatırım sana..

Yahu yürü git saçmalama kompakt futbolla koşu mesafesinin ne alakası var , bu takım 2011-2012 de 110 civarı koşup her takımı fiziken eziyordu ne alakası var asıl o zaman takım kompakt futbol oynayarak 110 üstüne çıkıyordu

2012-2013 te ne kompakt futbolundan bahsediyorsun yahu.Hayret bir şey...Sana göre Terim Allah herhalde adamın en ufak bir hatası yok...

GS sneijder ve drogba olmasada 2012-2013 yılında rahatça şampiyon olurdu.şampiyonlar liginde çeyrek final oynayıp 2 kulvarda emin adımlarla yürüdügümüzü hatırlatmak isterim.hakemler adil maç yonetim penaltılarımızı çalsaydı reali bile eleyebilirdik.2011-2012 yılında tek kulvarda oynadık aradaki fark bundan oluştu yinede çok rahat şampiyon olduk.o ceza yedigi maçları izlersen takımı ateşlemek için mükemmel strateik hareketler oldugunu ve o maçların hepsini döndürdüğümüzü görürsün.ne yapsaydı yani mancini gibi ayakkabı tabanlarını mı gösterseydi.ben ardayı istedigine inanmıyorum gidişi yüzünden kırgındı.başkan anlaşamadı anlaştıgı ınsanlarla çalışması tabiki hakkı ama gönderiliş yöntemi idmandayken kovuldugunu ögrenmesi rokun canlı yayında msj larını okuması bu olayları buraya getirdi bu da başkanın hatalarıdır.karşılıklı konuşup bir basın toplantısı ıle aramızda anlaşmazlıklar var hoca ile konuşup karşılıklı olarak ayrıldık dese bu sorunların hiç biri olmazdı.2012-2013 yılında şampiyon olduk daha sevinemeden seçime gidip ali dürüst albayrak ve adnan öztürkü göndermesini ben affediyorum.bence FT min gönderilişinden bile daha büyük bir hata.

Sadece sunu söyleyim, Yönetimi degistirmek büyük hata oldu. Adnan Öztürkü bile özledim. Diger konularda kendi fikrini yazmissin. saygi duyarim. Ama bana görede Drogba gelmese sampiyon olamayacaktik. Takim çalistirilmadigi için yürüyerek kalite farki ile sampiyon olduk.

kayseri maçında 1 çalım attı diye aldırılan amrabatı'da ekle istersen riera'ya. ligi 6. bitirdği sezon sonunda aldırdığı onlarca çöp oyuncularla çöküş sürecini başlatan kebabçı fanboyu birinin girmemesi gereken konular bunlar.

Fatih Terim Riera´dan bile verim aldi, hatta Amrabat´in bile CL´de kritik katkilari var. O begenilmeyen Amrabat sonra gitti Ispanya´da neler yapti...

Drogba olmasa Akhisar Mersin başta olmak üzere en az 3-4 maçta daha puan kaybederdin.

Karabuk deplasmanında Sneijder'in attığı mac aldıgını, Ordu maçında Sneijder'in attığı golle takımın geri dondugunu, Drogba'nın o maçta indirdigi toplarla pozisyona girebildigimizi unutma.

Sen o sene macları izlemedin sanırım.

pfff

İyide neden sürekli gelip 1 sene öncesinin defterini açıp duruyorsun. 1 sene olacak neredeyse 1. Bu olayı kabullenmen için kaç yıl geçmesi lazım.

Terim'i savunan arkadaşlar kendilerine göre haklı olabilirler de sürekli gelip bu konuyu yeniden acmak ne kazandırıyor onu anlamıyorum.

Açmıyorum kardeşim.. Fatih hoca gitti ve bu defter kapandı.. Ama forumu dikkatle incelersen ara ara birilerini kuyruk acısının depreştiğini ve bu forumda durup dururken hocaya salladıklarını açıkça görürsün.. Eh o zaman kapağı takmak da boynumuzn borcu olur..

Sadece sunu söyleyim, Yönetimi degistirmek büyük hata oldu. Adnan Öztürkü bile özledim. Diger konularda kendi fikrini yazmissin. saygi duyarim. Ama bana görede Drogba gelmese sampiyon olamayacaktik. Takim çalistirilmadigi için yürüyerek kalite farki ile sampiyon olduk.

Evet Drogba'nın büyük katkısı oldu.. Ve Fatih hoca Drogba'yı geldiğinden beri istiyordu..

Hocanın Drogba yı istemediğini kim neresinden uyduruyor anlamadım..

Ben doğru bildiğimi doğru gördüğümü yazarım.. Seksi başkanı sevmek zorunda değilim ki zerre kadar da sevmiyorum zaten..

Cok komiksin arkadasim. GS forumunda mesajlarinin hemen hepsi Aysala sallayip, Terimi övmek üzerine. Ve GS forumuna Terim gönderildikten sonra üye oluyorsun. Cok ilginc degil mi?

Ben doğru bildiğimi doğru gördüğümü yazarım.. Seksi başkanı sevmek zorunda değilim ki zerre kadar da sevmiyorum zaten..

Açmıyorum kardeşim.. Fatih hoca gitti ve bu defter kapandı.. Ama forumu dikkatle incelersen ara ara birilerini kuyruk acısının depreştiğini ve bu forumda durup dururken hocaya salladıklarını açıkça görürsün.. Ek o zaman kapağı takmak da boynumuzn borcu olur..

Yaşının olgunluğunda yaz ya da bilgilerinde gerçek yaşını yaz ona göre ciddi alalım seni.

40 alimi bir delille yendim... 1 cahili 40 delille yenemedim. (İmam Şafii)

Tamam kardesim, seni kendi dünyanda yanliz birakiyorum. En büyük baskan Ünal Aysal... Yasasin Türk sporun "büyük baskanlari", yakinda Türkiye´de baskanlara lisans bile cikarilsin, sahanin icinde de görmek isteriz onlari. Sonucta sporda en önemli unsur baskandir...

Dailly Mirrorda ve tüm ingiliz gazetelerinde Kuytun aciklamalarini okudum. Feeyenorda giderse, maasinin yüzde 80 azalacağini söylüyordu.

Evet Drogba'nın büyük katkısı oldu.. Ve Fatih hoca Drogba'yı geldiğinden beri istiyordu..

Hocanın Drogba yı istemediğini kim neresinden uyduruyor anlamadım..

Drogba gelmeden Burak gol atamiyordu. Savunma oyunculari Drogbaya yönelince Burak bundan iyi faydalandi ve gol sayisini 24'e çikardi.

Yahu yürü git saçmalama kompakt futbolla koşu mesafesinin ne alakası var , bu takım 2011-2012 de 110 civarı koşup her takımı fiziken eziyordu ne alakası var asıl o zaman takım kompakt futbol oynayarak 110 üstüne çıkıyordu

2012-2013 te ne kompakt futbolundan bahsediyorsun yahu.Hayret bir şey...Sana göre Terim Allah herhalde adamın en ufak bir hatası yok...

Cahil halinle saçmalayan sensin kardeşim.. Takım 40-50 metrede birbirine yakın oynayınca koşu mesafeleri doğal olarak kısalır.. Oyuncular eforlarını koşudan çok ikili mücadeleye harcarlar.. Bunu dahi bilmiyorsan zaten seninle futbol tartışmam..

Zira senin mantığına göre Aykutlu fb 120 km koşu ile ligde herkesi ezmeliydi değilim? Ama 50 küsur puanla rezil oldular..

Ayni seyleri aylardir yaziyorsun. Cevabini daha önce verdim, dönüp, tekrar oku. Beni de yorma.

Prandelli sana göre cok büyük TD, söyle bakalim oyun plani ne?

Yok ben tatmin edici bir cevap görmedim... Sen sahadaki basariyi Baskan´a baglayip, zaten mentalite olarak yanlislik yapiyorsun.

Prandelli:

Altyapiya büyük önem veren bir Teknik Adam, bu konuda almanlarin alt yapi modelini benimsemistir ve zamaninda Italya´da örnek olarak sunmus bir isimdir. Lejyonerlerin Italyan futbolunun önünü tikadigini düsünür, ve genclere daha fazla sans verilmesinden yana olmustur herzaman.

Izleyecilere sehir zevki vermek isteyen bir Teknik Adam´dir kendisi. O yüzden Italya´da, heleki fiorentina zamanlarinda ofansif sistemi ile izleyicilerin gözlerindeki paslari silmistir. Kisapaslar ile Barcelona hesabi rakipleri domine etmek ister, ve genelde takimi sahada ofansif oynatir... Sahaya dizilis genel olarak 4-2-3-1 olur... 4-3-3 ve 4-4-2 sistemine gerektiginde gecmisini de bilmistir...

Bu oyun tarzi Parma zamanlarinda bile ayni olmustur, yani ne yapmasini bilen, ve plani olan bir Teknik Adam. Ve en önemlisi insani iliskileri üst düzey bir Teknik Adam, ve bu bizde cok ihityaci olacagi bir özelliktir...

Cahil halinle saçmalayan sensin kardeşim.. Takım 40-50 metrede birbirine yakın oynayınca koşu mesafeleri doğal olarak kısalır.. Oyuncular eforlarını koşudan çok ikili mücadeleye harcarlar.. Bunu dahi bilmiyorsan zaten seninle futbol tartışmam..

Zira senin mantığına göre Aykutlu fb 120 km koşu ile ligde herkesi ezmeliydi değilim? Ama 50 küsur puanla rezil oldular..

Bayern Münihin saha içinde dizilisine bir bak. 30 metrede felan oynuyorlar bazen. Ama kosu mesafeleri buna ragmen yüksek. Top dolastirma hizlari çok yüksek. 11/12 sezonunda bizimde yüksekti ve oyun hareketli oluyordu. mesafeler yüksek oluyordu.

Bayern Münihin saha içinde dizilisine bir bak. 30 metrede felan oynuyorlar bazen. Ama kosu mesafeleri buna ragmen yüksek. Top dolastirma hizlari çok yüksek. 11/12 sezonunda bizimde yüksekti ve oyun hareketli oluyordu. mesafeler yüksek oluyordu.

11-12 de full pres oynuyorduk.. Özellikle Hamit'in gelişiyle oyun planı değişti ve sanırım biraz da CL ye uygun oyun formatına geçtik ve alan daralttık..

Zaten bana göre hocanın en büyük hatası Hamit ısrarıdır..

Amrabat'ın neresini beğenelim hayret bir şey ya.Utanmasan burada gelip Yiğit Gökoğlan inanılmaz yetenek yazacaksın sırf Terim aldırdığı için...

Bizim icin cok önemli katkilari var sezon icinde... Yigit yanlis spor alanini secmis bir arkadasimiz, atletizime girseydi daha iyi olurdu. Braga, Cluj, Real Madrid maclarinda cok kritik asistleri bulunuyor. Cift yönlü oynayan, hem ofansif hemde defansif anlamda etkili bir oyuncu Amrabat...Malaga´da yarim sezonda hayran birakti taraftari. Ispanyol izleyicisi, Türk izliyecisinin görmemedigi neyi gördü aceba ?

Bu cocugu sevmek, yada yetenegini görmek icin sadece bu pozisyon bile yeterli...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/media]

0:43

Kuyt gibi güclü bir oyuncuyu sinek gibi eziyor, dönüyor vertical bir sprint ile kisa sürede orta sahayi kat ediyor, ve Burak Yilmaz´a müthis bir tane assist yapiyor.

Bunu yapabilecek Türk futbolcu varmi aceba Türk spor tarihinde ?

Nordin´e sadece cok fazla para ödendi. Yoksa kaliteli, ve pirlanta gibi bir cocuk...

11-12 de full pres oynuyorduk.. Özellikle Hamit'in gelişiyle oyun planı değişti ve sanırım biraz da CL ye uygun oyun formatına geçtik ve alan daralttık..

Zaten bana göre hocanın en büyük hatası Hamit ısrarıdır..

önce bir planin olacak. Sonra ona göre transfer yapilacak. Isimlere göre transfer yapip , isimlere göre oyun plani kurmaya kalkarsak olmuyor iste. Kendiside bilirki Hamit oynasa oynasa Selçuk'un pozisyonunda oynar. Takima kaliteli bir sag kanat almak yerine hamiti alip kanat oynatmaya kalkarsan olmaz.

Yok ben tatmin edici bir cevap görmedim... Sen sahadaki basariyi Baskan´a baglayip, zaten mentalite olarak yanlislik yapiyorsun.

Prandelli:

Altyapiya büyük önem veren bir Teknik Adam, bu konuda almanlarin alt yapi modelini benimsemistir ve zamaninda Italya´da örnek olarak sunmus bir isimdir. Lejyonerlerin Italyan futbolunun önünü tikadigini düsünür, ve genclere daha fazla sans verilmesinden yana olmustur herzaman.

Izleyecilere sehir zevki vermek isteyen bir Teknik Adam´dir kendisi. O yüzden Italya´da, heleki fiorentina zamanlarinda ofansif sistemi ile izleyicilerin gözlerindeki paslari silmistir. Kisapaslar ile Barcelona hesabi rakipleri domine etmek ister, ve genelde takimi sahada ofansif oynatir... Sahaya dizilis genel olarak 4-2-3-1 olur... 4-3-3 ve 4-4-2 sistemine gerektiginde gecmisini de bilmistir...

Bu oyun tarzi Parma zamanlarinda bile ayni olmustur, yani ne yapmasini bilen, ve plani olan bir Teknik Adam. Ve en önemlisi insani iliskileri üst düzey bir Teknik Adam, ve bu bizde cok ihityaci olacagi bir özelliktir...

Neti tarayip, özet yaptiğin cok belli olmus.

Oyun planindan bahsediyorum. Sen bana netten okuduklarini söylüyorsun. Bunlarin hic biri sorduğum soruyu karsilamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt