Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burundi Cumhurbaşkanı'ndan Galatasaray'a Ziyaret

Burundi Cumhurbaşkanı'ndan Galatasaray'a ziyaret

Burundi Cumhurbaşkanı Pierre Nkurunziza, Galatasaray Kulübü'nü ziyaret etti.

B_d4c080a2d497076617ca2416a2512673.jpg

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Pierre Nkurunziza'yı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün karşıladığı bildirildi.

Adnan Öztürk ve Pierre Nkurunziza'nın stattaki kısa gezintinin ardından başkanlık odasında bir süre görüştüğü kaydedildi.

Görüşmenin ardından Galatasaray TV'ye ziyareti değerlendiren Pierre Nkurunziza, ziyaretin kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, ''Buraya Somali toplantısı için gelmiştik. Bununla birlikte biz Galatasaray Kulübü ile de görüşmek istiyorduk. Galatasaray Kulübü ile kardeşlik yapmak istiyoruz. Şimdi görüştük ve inşallah bunu gerçekleştireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk de ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, ''Her zaman söylüyoruz, Galatasaray dünyada en çok tanınan Türk markası. Dolayısıyla eski de bir futbolcu olan Sayın Cumhurbaşkanı, Türkiye'deki temaslarına Galatasaray ziyaretinin de konmasını istemiş. Çok memnun oldu, kendi ülkesinde futbola yaptığı yatırımları anlattı. Biz de kendisine Galatasaray olarak her zaman işbirliğine hazır olduğumuzu söyledik'' diye konuştu.

Gelen devlet adamlarını büyük bir mutlulukla misafir ettiklerini kaydeden Öztürk, ''Her zaman söylüyoruz, dünyanın artık ortak lisanı İngilizce değil, ortak lisan futbol. Futbol artık bütün dünyayı birleştiren en önemli unsur. Avrupa'daki bazı kulüplerle işbirliği yaptıklarını ve Türkiye'de özellikle Galatasaray'la muhakkak bir işbirliği yapmak istediklerini belirtti. Ben de bundan çok memnun olacağımızı, her zaman için kendi öğrencilerinin antrenman, eğitim için Galatasaray'a gelebileceklerini ilettim. Kendisi de çok memnun oldu'' ifadelerini kullandı.

Burundi Devlet Başkanı Pierre Nkurunziza’dan Kulübümüze Ziyaret - 02.06.2012 18:35 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Cevap: Burundi Cumhurbaşkanı'ndan Galatasaray'a Ziyaret

Dünyayı gezdim. En az 50 ülkede bulundum. Ama Allah aşkına bu Burundi nerede yahu?

Verin kaç para istiyorsa gönderin..

Burundi'ye store açsaydık zamanında bugün iyi para kırardık.

Burundi'de bir bu adam yaşıyor zaten.

ucuzlarından siyah formalarımızın arkasına P. Nkurunziza yazın 8 numara hediye edin

Fenerlilerden Fransız takımı yaftası yerine Burundi takımı bunlar lafını bekliyorum artık

ooo kardeş olmuşuz

Kawangi Huburinga 'yı alsak iyi olur Burundi Milli takımının 10 numarası kadife gibi bilekleri var :yenieek:

Ayrıca sayın Pierre Nkurunziza, Burundi'nin önde gelen cemaatinden önemli biridir. Hoşgelmiş :)

------

Brunei ile Burundi yi bir an karıştırdım...

Noluyo yav dedim...

Sevindirik oldum bir an...

Sonra jeton düştü :(

Burundi asyada değilmi la taylandın orda

Vay, AMK gazetesine manşetlik olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt