Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) biraz daha açıklayarak söyleyelim o zaman..

söyleyen kim?... adnan öztürk... galatasaray aleyhinde gelişen her dönemde ortaya çıkıp yönetime sallayan adam... sebebini hepimiz biliyoruz...
söylediği yer kim?... milliyet... demirörenin gazetesi... son dönemde galatasaray lehine tek bir haber yapılmayan iyi haberleri bile aleyhimize gibi göstermeye çalışan yayın organı...
bilet fiyatları açıklanıyor milliyette başlık... "galatasaray açıklama yaptı taraftar şaşkın?"...

kaldı ki ben ne riva hakkında ne de başkan hakkında herhangi birşey demedim farkındaysan :) olay adnan öztürk'ün bitmeyen kuyruk acısı ve akbabalığı...

Elestirdigim zaten bilmeden sadece sahislar üzerine degerlendirme yapman. Yönetim´e muhalefetin cok olmasi, külübün cazibeli bir durumda oldugunu gösteriyor. Ancak yinede su an maddi anlamda iyi yönetilmiyoruz, bunu Ünal Aysal´i destekleyen akli basinda insanlar bile söylüyorlar. O yüzden Adnan beyin söyledikleri bos degil, hakli oldugu noktalar var. Gazeteye konusmasi dogru mu, onu tabi tartisabilirsiniz.

2011-28-sike-ceyla.jpg

Kızı benziyor başkana.

Mahmut Tuncer İbrahim Tatlıses ile olan Anılarını Anlattı 1 - YouTube

Böyle bir tane finansal deha daha görmedim. Cebinden cikardigi 15 kurusluk izotu ucakta 200 marka satabilen bir insandaki finsanal deha, ne kadar büyük bir deha dir. Ünal Aysal´dan sonra baskan adayim bu agabeyimizdir, ceketinin tozlu cebinden cikardigi 15 kurusluk izotu 200 marka satabilen bir genius geliri 200 Milyon dolar olan Galatasaray´dan en az bir Real Madrid yaratir maddi olarak.

her zaman arkandaydık

her zaman olmayada devam edecegiz

büyük baskan

Elestirdigim zaten bilmeden sadece sahislar üzerine degerlendirme yapman. Yönetim´e muhalefetin cok olmasi, külübün cazibeli bir durumda oldugunu gösteriyor. Ancak yinede su an maddi anlamda iyi yönetilmiyoruz, bunu Ünal Aysal´i destekleyen akli basinda insanlar bile söylüyorlar. O yüzden Adnan beyin söyledikleri bos degil, hakli oldugu noktalar var. Gazeteye konusmasi dogru mu, onu tabi tartisabilirsiniz.

bilmeden????? :)

bak şimdi sen bilmeden beni eleştirdin :) adnan öztürk'ü seninle sabaha kadar tartışabiliriz :) ben onu taraftarın sevgilisiyken de eleştiriyordum... bugün de haklı olduğumu düşünüyorum... söylediklerinden tek bir haklılık payı yok... her zaman yaptığı şeyi yapıyor... sözleri çarpıtarak gerçekmiş gibi yorum yapar... tipik hıncal uluç taktiği... bir de adnan öztürk'ün ne zamanlar beyanat verdiğine dikkat edersen aslında amacının uyarı olmadığını anlayabilirsin...

bilmeden????? :)

bak şimdi sen bilmeden beni eleştirdin :) adnan öztürk'ü seninle sabaha kadar tartışabiliriz :) ben onu taraftarın sevgilisiyken de eleştiriyordum... bugün de haklı olduğumu düşünüyorum... söylediklerinden tek bir haklılık payı yok... her zaman yaptığı şeyi yapıyor... sözleri çarpıtarak gerçekmiş gibi yorum yapar... tipik hıncal uluç taktiği... bir de adnan öztürk'ün ne zamanlar beyanat verdiğine dikkat edersen aslında amacının uyarı olmadığını anlayabilirsin...

Ya güzel kardesim Adnan Öztürk amcamin oglu degil, mesele onun sahsi üzerine degil. Ben sadece Riva´nin son durumu ile ilgili bilgilerin dogru olup olmadigini ögrenmek istedim. Zaten bu konu ile ilgili yorum yapan tek üyemiz Adnan Öztürk degildi, onun sözleri elimde oldugu icin, kuru bir soru olmamasi adina onun sözlerini paylastim. Adnan Öztürk dünyanin en serefsiz, en art niyetli insani olabilir, ama benim icin önemli olan icerktir, sahisin karakteri, yada neyi arzuladigi degil.

Cünkü yazilanlara göre Riva ile ilgili söyledikleri dogruymus. Mesele buydu sadece...

Ya güzel kardesim Adnan Öztürk amcamin oglu degil, mesele onun sahsi üzerine degil. Ben sadece Riva´nin son durumu ile ilgili bilgilerin dogru olup olmadigini ögrenmek istedim. Zaten bu konu ile ilgili yorum yapan tek üyemiz Adnan Öztürk degildi, onun sözleri elimde oldugu icin, kuru bir soru olmamasi adina onun sözlerini paylastim. Adnan Öztürk dünyanin en serefsiz, en art niyetli insani olabilir, ama benim icin önemli olan icerktir, sahisin karakteri, yada neyi arzuladigi degil.

Cünkü yazilanlara göre Riva ile ilgili söyledikleri dogruymus. Mesele buydu sadece...

doğru olan şey neymiş?... yazılanlar?... gerçekten merak ettiğim için soruyorum...

doğru olan şey neymiş?... yazılanlar?... gerçekten merak ettiğim için soruyorum...

Öyle bir ihtimal varmis... Kolay kolay güvenmem insanlara, ama Volkan Sonicempire kardesimiz mali islerimiz ile ilgili cok güzel analizler yapan bir arkadasimiz. Bu konu ile ilgili bunlar yazdi...

https://twitter.com/Baltali_Ilah_05

"Adnan Öztürk ün açıklamalarının olduğu bir link atan olursa memnun olurum :-)"

"Adnan Öztürk ün katıldığım ve katılmadığım görüşleri var. Örneğin gayrimenkul meselesi. Hem doğru hem yanlış. Galatasaray elindeki gayrimenkullerini üye lokali olarak düşünmüyor herhalde. Ekonominin gereklerine göre tabiki yatırım kararını verecek. Satmak, kar paylaşımlı çözümler, hangisi uygunsa yapılması lazım. Ancak bence sorun başka yerde. Eğer Başkan Aysal 2016 Mayıs ta bırakacağım diyorsa GYO projesini 2015 te gündeme getirmemeli. Bu önemli kararı yeni yönetim vermeli."

Yani opsiyonlar icinde var öyle birsey, bencede 2016´da görevini birakacak ise, ozaman bu olayi yeni yönetime birakmali. Adnan Polat Riva ile ilgili imar izini almisti ve onun icin baya para ödemistik, Aysal Yönetimi bunu devam ettirmedi, sonra harcamalarimiz bosa gitmisti diye hatirliyorum.
Ama degerlendirilmesi lazim ortak oralar, hangisi daha avantajli ise onu yapmaliyiz. Satmak da illaki kötü birsey degildir, yeterki 3. Köprü´yü bekleyelim.

Öyle bir ihtimal varmis... Kolay kolay güvenmem insanlara, ama Volkan Sonicempire kardesimiz mali islerimiz ile ilgili cok güzel analizler yapan bir arkadasimiz. Bu konu ile ilgili bunlar yazdi...

"Adnan Öztürk ün katıldığım ve katılmadığım görüşleri var. Örneğin gayrimenkul meselesi. Hem doğru hem yanlış. Galatasaray elindeki gayrimenkullerini üye lokali olarak düşünmüyor herhalde. Ekonominin gereklerine göre tabiki yatırım kararını verecek. Satmak, kar paylaşımlı çözümler, hangisi uygunsa yapılması lazım. Ancak bence sorun başka yerde. Eğer Başkan Aysal 2016 Mayıs ta bırakacağım diyorsa GYO projesini 2015 te gündeme getirmemeli. Bu önemli kararı yeni yönetim vermeli."

Yani opsiyonlar icinde var öyle birsey, bencede 2016´da görevini birakacak ise, ozaman bu olayi yeni yönetime birakmali. Adnan Polat Riva ile ilgili imar izini almisti ve onun icin baya para ödemistik, Aysal Yönetimi bunu devam ettirmedi, sonra harcamalarimiz bosa gitmisti diye hatirliyorum.
Ama degerlendirilmesi lazim ortak oralar, hangisi daha avantajli ise onu yapmaliyiz. Satmak da illaki kötü birsey degildir, yeterki 3. Köprü´yü bekleyelim.

İyide kendi düsüncesini söylüyor, Öztürkün söylediğinin doğru olduğunu göstermez ki.

volkan'ın yazılarını devamlı takip eden biriyim... seninle farkımız 'hem doğru hem yanlış' kısmından ben doğruyu sen yanlışı alıyorsun... gerçi volkan'ın yazılarını takip ettiysen bazı eleştrilerine rağmen kulübün ekonomik durumu olumlu bulduğunu da hatırlarsın... ekonomi konusundaki fikirleri değerli biridir...

rivayı değerlendirmek için GYO kurmanın manası satış değildir... GYOyu gayrimenkulden doğru parayı kazanmak için kurarsın... 2016dan sonra gelecek adam da GYO kurmak zorunda... ya bunun temelini şimdi atarsın 2016da gelecek adam devam ettirir... yada 2016ya bırakırsın zaten başlaman gereken işe 2 sene geç başlarsın...

Bugün kızının (Ceyla Aysal)'ın düğünü varmış. Tebrik edelim başkanımızın kızını :)

BxWw7vmCUAAzdnp.jpg

Herif tek başına 5-6 milyarın varisi oldu.
Akıllı adam
Başkanın erkek çocuğu yok.

Ayrıca şu rivayi satacaksak satalım.
Borç ödemekten ise nakit para ile borçları sifirlamak daha mantıklı gibi.
Real antreman tesislerini 1 milyar euro'ya satıp acayip rahatlamış ve bugünün temelini atmıştı.

Son düzenleme:
GS yın o eski yöneticileri ve camianın agır topları ,egerki Sayın Faruk Sürenin o Mecidiyeköydeki PROJESİNE birlikte el atsalardı , kimbilir GS kaç sene ileri gidecekti..

Kimse para yoktu sıkıntı vardı demesin o dönemde FB ne yaptı tribunleri tek tek yaparak (daha dogrusu KİŞİ lere yaptırtarak stadını ŞEHRİN içinde yaptı kimsede bir şey diyemedi.

GS da o zaman yapsaydı şimdi MECİDEKÖYDE yeni ALİ SAMİ YEN stadına gidiryor olacaktık.
Unutmadan CEM UZAN ın kardeşi FB ye trıbun yaptı ne oldu FB kazandı..

Halbuki bir dönem CEM UZAN GS da FARUK SÜREN le beraber çalışmaya teşvik edilseydi o stad MECİDİYEKÖYde yükselirdi..

GS yın derdi sıkıntısı kendi içersinde , şahsi MENFAATLER öne çıkınca ,şu onun adamı bu onun adamı ,yok o olmaz yok bu olmaz,ben şimdi yönetime girmem deyipte GS başarısz olunca GS düşmanlarında GAZ verenlerin oldugu külüb GS dır .

İddia ediyorum dunya markası olan GS gibi içerden herzaman engelelen ve içerdeki ,Politburo Muhalefeti olan ve buna ragmen Avrupadan 2 kupa getirmesi ve aralıklarla Lİgde şampiyon olması gerçektende başarıdır..

Sayın başkanı TFF ye gittigi için sert eleştiriler yapıp BAŞKAN İSTİFA diye yazıp konuşanlara karşın ( hatta TFF başkanı tüpçü bile GS hala SPORSON bulamadı diyede dalga geçmişti) bu son sporsonluk anlaşmasıyla eleştirlere NET cevab verdi ...

Tüpçüyede kapak taktı yöneticiler TFFdeyken BAŞKAN sporsonlarla anlaşıyorken ,Tüpçüyede AL SANA 2 TANE SPORSON nereye sokarsan sok .MESAJINI vermiştir.

Lakin Tüpçü bu mesajı anlıyamıyacak kadar ince düşünceden yoksun ( olsaydı ŞİKECİLERE ceza verirdi zaten ).

GS başkanı son 30-40 yıldır GS camiasının görmedigi ve ummadıgı bir vaziyete gerektigine, usulune uygun sert tavır koyan ve gerektiginde hukümetlede gerginlik yaşamasını göze alan ve en önemliside FB ye karşı dik durup ,diger kulüb başkanları gibi ilk günde davranmayıp ŞİKE işinde SERT tavır koyan başkandır.

Hatırlayın bu şike sürecinde başkan Sayın ADNAN POLAT olsaydı Sayın ÜNAL AYSAL gibi FB ye sert tavır koyarmıydı.
Veya bugün Sayın ÜANAL AYSALı eleştirenlerin ŞİKE nin ilk günlerindeki konuşmalarına ve tavırlarına bakın ondan sonra bu eleştirileri ciddiye alın..

Biz Sayın ÜNAL AYSALI başkanlıgını bırkatıgında ( elden kaçınca ) Kıymetini DEGERİNi anlıyacaz ama o zaman çok geç olacak...

Vaad ettigi süreç içinde (sene sonra yokum demişti) onu rahat bırakırlarsa agır toplar GS yı refaha çıkarır..
Son birşey daha bunuda yazın bir kenara Sayın ÜNAL AYSAL dan sonra gelecek başkanın FB ile diyalogu nasıl olacak ,eger Sayın Ünal Aysal gibi olacaksa sorun yok,.

Veleki biz EZELİ-EBEDİ DOSTUZ derse vahki vah o zaman Sayın başkanı çok ararız demektir..
Sayın ÜNAL AYSAL ŞİKE cilerle işim olmaz demekle ,Fb ın bu şikecilerden kurtulmadıgı sürecte Fb benim için yok hükmünde mesajını vermiştir.

Tabi Fb in başına dogru dürüst adam gibi adam geldiginde Sayın Başkanında Fb ile dostlugu devam eder..
yani ÇÜRÜK-ÇARIK-BABA özentisyle sokak kabadayısı olanlarla İŞİM OLMAZ DEMESİDE BUNDANDIR..

Aslında Başkan bu şabalaklarla kedi fare gibi oynuyor ,onlar GS yın yapacagı hamleleri tahmin edip veya içerden bilgi almak istiyorlardır bunada çalışıyorlardır ,ama Başkan her seferinde bizleride onalarıda ters köşeye yatırdı ..

Saygılar uzun oldu kusura bakmayın..
Teşekkürler
Hayırlı geceler..:)

Unuttum yazmaya avatardaki resim SARI-KIRMIZI ELMALAR dır.
Nasıl güzel degilmi Bakana İNAT ELMALAR SARI-KIRMIZI ..:)

volkan'ın yazılarını devamlı takip eden biriyim... seninle farkımız 'hem doğru hem yanlış' kısmından ben doğruyu sen yanlışı alıyorsun... gerçi volkan'ın yazılarını takip ettiysen bazı eleştrilerine rağmen kulübün ekonomik durumu olumlu bulduğunu da hatırlarsın... ekonomi konusundaki fikirleri değerli biridir...

rivayı değerlendirmek için GYO kurmanın manası satış değildir... GYOyu gayrimenkulden doğru parayı kazanmak için kurarsın... 2016dan sonra gelecek adam da GYO kurmak zorunda... ya bunun temelini şimdi atarsın 2016da gelecek adam devam ettirir... yada 2016ya bırakırsın zaten başlaman gereken işe 2 sene geç başlarsın...

Bizim kulübün ekonomi durumunu diger kulüplere nazaran iyi buluyor diye biliyorum, o zaten acik acik ortada. Bende severim kendisi. Yer geldiginde elestirebilen bir insan, galiba GS dergisinde calistigi halde.

Adnan Öztürk satilmasini elestirdi Riva´nin, Volkan ise bunu yanlis buldu diye anladim ben.

Bizim kulübün ekonomi durumunu diger kulüplere nazaran iyi buluyor diye biliyorum, o zaten acik acik ortada. Bende severim kendisi. Yer geldiginde elestirebilen bir insan, galiba GS dergisinde calistigi halde.

Adnan Öztürk satilmasini elestirdi Riva´nin, Volkan ise bunu yanlis buldu diye anladim ben.

adnan öztürk ile ilgili söylemek istediğim şey bu zaten... ortada satmak gibi bir arzu yokken (ki değerini bulursa satılmasına da karşı değilim ayrı mesele) sanki varmış gibi eleştiri yapması art niyettir... kaldı ki GYO kurmanın nedeni satış olmak zorunda değil... bir proje yapacaksan ya birini ortak edeceksin... ya da kendi GYO'nu kurup projeyi kendin yürütüp daha çok kazanacaksın...

Yap rivaya toplu konut , villa avym gibi projeler de sadece galatasaraylıların olduğu ortamlarda oturup kahvemizi içek başkan

adnan öztürk ile ilgili söylemek istediğim şey bu zaten... ortada satmak gibi bir arzu yokken (ki değerini bulursa satılmasına da karşı değilim ayrı mesele) sanki varmış gibi eleştiri yapması art niyettir... kaldı ki GYO kurmanın nedeni satış olmak zorunda değil... bir proje yapacaksan ya birini ortak edeceksin... ya da kendi GYO'nu kurup projeyi kendin yürütüp daha çok kazanacaksın...

Bu konuda yönetimin fikirleri sabit olmayacaktir. Bugün aklinda degerlendirmek ister, ama yarin kulübün menfaatleri icin satmak daha karli olabilir.

Ben bir cok Kongre Üyesinde, hatta GS Cimbom forumundaki üyelerde satis konusunda bir kaygi görüyorum. Ve bu yeni degil, yillardir hakimdir kulübde...
Adnan Polat döneminde stadin bitirilmesi ve sirketlerin birlestirilmesi cok önemliydi ama borclar bu süreci zorlastiran bir unsurdu. Bu sürecten rahat bir sekilde gecmek icin bir ara o da Riva´yi satmak istedi ama sonra vazgecip degerlendirme yönünde karar aldi. Sonra gelirler teminat olarak gösterildi ve sirketlerin birlesmesi icin krediler cekilde falan filan. Baska opsiyon varmiydi tartisilir, cünkü cok zor bir sürecten gecti kulüb, ama Riva´yi satmak o dönem icin rahatcilik ve akilsizlik olurdu.
Su an ise elimiz cok daha rahat, eger Riva´yi satarsak bile gelecek paralari cok daha rahat bir bicimde degerlendirebiliriz diye düsünüyorum. Bu konuda adimi bir yönetimin atip, ayni yönetimin bitirmesi bence daha yararli olur. Sonra kargasa oluyor, insanlar bir birini sucluyorlar falan filan tatsiz seyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt