- 27 Ocak 2010
- 59.386
- 30.996
- 3.523
Niye be hacim?Sen severdin ,noldu?
☆☆☆
kızının düğününe çağırmadı :dispirited:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye be hacim?Sen severdin ,noldu?
☆☆☆
Hahaha vay traktor Terim vay,yapilir mi bu benim kardesime..Zaten kizida ona benziyor..kızının düğününe çağırmadı :dispirited:

Ya o degilde bizim Ft ile kebap keyfi ne iyi giderdi be hacim..Bir de salgam olacak,degme keyfime..Adam Imparator yemin ederim..Lavasi dürerdik bi güzel..
☆☆☆
Hahaha vay traktor Terim vay,yapilir mi bu benim kardesime..Zaten kizida ona benziyor..
☆☆☆
Süko ne diyon kardes?Bu sezon Aysal'in son transfer dönemine benziyor
Son gününe kadar oyuncu için bekledik, son anda Pandev-Tarik-Xhemaili kaziklari aldik
Ins. bu dönem o dönemi gibi olmaz
Ismarlamazsa sise takip ceviririz taratoru..üzerine de bi künefe olacak şöyle.off.ama tarator cimridir ısmarlamaz bence, alman yapalım bile diyebilir.
yani şükrü demek istiyor ki
"ulan hırtlar ünal aysal'ın son dönemindeki dürüstsüz albayraksız transferleride gördük eleştirmeyin az bekleyin tr. sezonu kapansın sonra sallarsınız" demek istiyor.
şükrü senin gibi cofri sever bir renkdaşımızın klasına bu tür üstü kapalı göndermeler yakışmadı.
özbek derhal istifa
baska tor da var ama terbiyem müsade etmedi..muazzam![]()
![]()
(hep bu kelimeyi kullanmak istemişimdir sana kısmetmiş reis)
Süko ne diyon kardes?
☆☆☆
haci daha 1 ay bile olmadi
ama hemen adami Cofri gibi kesip atiyorsun
gift of mercy göster![]()
Destur sükrüm daha baltari cikarmak icin erken, ha böyle devam ederse boynuna ilmigi geciririz Allahin izniyle..Bu sezon geçen sezon gibi olmasin KRal
oyuncu için son an'a kadar BEKLEYEMELIM
baska tor da var ama terbiyem müsade etmedi..
☆☆☆
Ismarlamazsa sise takip ceviririz taratoru..
☆☆☆

Agzini acani mapusa tikiyorlar, bunu aslinda en iyi sen bilmelisin..vaybe reislikten başbuğluğa terfi ettirdiğimiz gökhana bak be.
bumudur yanı hani korku baskı yıldırma politikları bize sökmezdi. aklımıza geleni söylerdik.
korkuları terbiyem musade etmedi adı altında gizlemek seninde klasına yakışmadı.
beklemzdim.
yazık.
yakışmadı.
başbuğ veya reis değilsin artık.
derhal ocak dışısın.
iyi forumlar.
Agzini acani mapusa tikiyorlar, bunu aslinda en iyi sen bilmelisin..
☆☆☆
La bin tane trolle laf koyduk yetmedi mi?en kücük hatamizda gambazliyorlar..işte bunlar sizleri korkutmamalı. sizleri korkutmak için susturmak vede yıldırmak için vakti zamanında adımızı kullanmışlar reis.
yoksa herzaman masumdum :melek:
Sen mapustayken biz burda troll tokatliyorduk..
☆☆☆
Sordum hacim sormaz miyim hic ama sen sinire gelip ortaligi yakip yikmissin..troll tokatlıyacağına keşke ziyarete gelseydin
![]()