Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin anladigin kadari, Aysal´in belcika basinina söyledikleri ile celisiyor. Haklisin liseliler benim idölüm ve hepsi cahiller, öyle akillari ermez böyle seylere.

Belxika basinina ne demec vermis bilmiyom bizim basindan okudgum kadar bunlari cikardim. Gayrimenkulleri degerlendirip satip bir kismini borca geri kalan kismini tekrar gayrimenkula yatirim yapilacak anladim. Emlakciliktan anlayan biri cevaplasin bunu gayrimenkul a.s nin baska ne amaci olabilirki?

Ayrica proje boyleyse gayet mantikliydi ama guven sorunu olusmus o yuzden de kirginlik olmus olabilir.

Neyse bye diyek..

Alıntı yapıp ''He ya'' diye cevap yazan hiç kimseyi ciddiye almam, adam yerine de koymam...Katılmadığın görüş ne ise belirtir, aksi tez sürersin ortaya, saygı bunu gerektirir...

Ha, şahsi olarak da forumda tarzından hazzetmediğim 5-10 kişiden birisi olduğun için, alıntı-cevap yazmamanı rica ediyorum mümkünse...

Alıntı yapıp ''He ya'' diye cevap yazan hiç kimseyi ciddiye almam, adam yerine de koymam...Katılmadığın görüş ne ise belirtir, aksi tez sürersin ortaya, saygı bunu gerektirir...

Ha, şahsi olarak da forumda tarzından hazzetmediğim 5-10 kişiden birisi olduğun için, alıntı-cevap yazmamanı rica ediyorum mümkünse...

O 5-10 kisiden biri olmak şerefdir. Seninle ayni goruslere sahip olmak utanctir. ciddiye almam adam yerinede koymam diyo sen kimsin la vasfin ve mevkin nedirki? Kozmonot sanki herif. Hadi bak isine.

Soylendigi gibi vizyonlu olsaydi Arda'nin sozlesmesine sonraki satistan pay maddesi koydururdu.

TL'nin değer kaybı ile tüm kulüpler zora girerken Galatasaray bu sayede dolardan yapacağı zarardan kâr etti. 65 milyon TL borçtan kurtuldu.

Başkanın talimatıyla borcun buyuk bir kısmı Tlye çevrilmişti.

TL'nin değer kaybı ile tüm kulüpler zora girerken Galatasaray bu sayede dolardan yapacağı zarardan kâr etti. 65 milyon TL borçtan kurtuldu.

Başkanın talimatıyla borcun buyuk bir kısmı Tlye çevrilmişti.
"Ama Aysal kulübü batırdıııı" :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

"Ama Aysal kulübü batırdıııı" :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Aysalın çok büyük yanlışları yanında böylesine güzel vizyon işleri de vardı,ah o Mancini li gereksiz ara transfer dönemi olmayaydı işte o zaman tam efsane olurdu,ama sonlara doğru saçmaladı herşeye rağmen bırakmasaydı klübü şuan yine.çok farklı şeyler konuşuyor olurduk bir taraftan seviyorum bir taraftan kızıyorum Aysal a

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Aysalci değilim
Ama geldiğimiz şu noktada 'Bay Kurumsal'ın pohunu arıyorum

tapatapatuuu

icraatları tartışılır ama o dik duruşunu bütün gsaraylılar sevdi kesin.....
hele bugün aziz meydanı boş bulmuş gibi konuşunca
gel bi el at UNAL dedim...

Adamın ahını aldık. Allah belamızı verdi. Geri dönsün, takım da ilk 3'e giremesin valla ağzımı açarsam..

Zamanında ftor adlı komisyonator yüzünden kendisine nankörlük edenler de Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal'ın ne kadar değerli ve yeri doldurulması zor bir şahsiyet olduğunu kavramıştır. Hey gidi dik duruşlu başkanım ne hallere düştük görüyor musun? Değerini bilemedik özür dileriz.

senin kıymetini bilmediler bilemediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt