- 10 Nisan 2013
- 58.908
- 42.260
- 3.943
Puhahahha Ünal Aysal Akpyi övüyormuş 
-Tapatalk-
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogan ailesi, ve koc ailesi ayri konular. Danisikli dövüs icerisindeler. Ben bir kere bile Aysal´in hükümeti elestirdigini görmedim. Tam tersi, sürekli övgüler duydum Galatasaray´in basindayken. Yetmedi, Galatasaray taraftarini nerdeyse komple AKP´li ilan etti adam.
Adem bozar ama tazminatını öder.O anlaşma uluslararası kurallara göre yapılıyor.Bu ülkede bozulmayacak hic bir sey yok. Ama herkes kazancli cikiyorsa, tabiki devam eder hersey.... Yoksa bu ülkede kimlerin ayagi kaydirildi.
Biz elektrik ihtiyacimizin cogunu zaten disaridan karsiliyoruz. Aysal´inki yerli bir üretim olarak kayitlardaydi zamaninda.
Puhahahha Ünal Aysal Akpyi övüyormuş
-Tapatalk-
Komik olan ne?!...''Büyük usta'' yı en baş köşede izleyen, 20 milyon AKP li Galatasaraylıdan sözeden Aysal' ın AKP ile ters düşmesi senin gibi fanatiklerin safsatasından ibaret; somut tek bir kanıt var mı?...
Farklı ülkelerde yaşadık sanırım. Aysal ile Tayyip tek kelimeyle düşmandır! Stad açılışındaki yuhalamadan itibaren büyük kin güttü Tayyip Galatasaray'a. Ama Aysal öyle kolay lokma değil. Biat etmedi. Hiç övdüğünü falan da duymadım.
Kimlerin ayagi kaydirildi bu Ülke´de, daha yeni rusun ucagi düsürdüler...
Gelen tepkiler nedeniyle düzeltmek zorunda kaldı, doğru olan da oydu...Attığım videoyu izle kanıt gör
-Tapatalk-
Gelen tepkiler nedeniyle düzeltmek zorunda kaldı, doğru olan da oydu...
Şimdi sen buna AKP veya Tayyip Erdoğan' la ters düştüğüne dair kanıt mı diyorsun yani?...
Ben öyle bir şey mi diyorum? 20 milyon akpli dememiş lafını düzeltmiş diyorum. Boş yapmayın
-Tapatalk-
Övgü nerde burada? Akp'nin aldığı oya bakarsan az bile demiş.
Ne demek jahu... 25 Milyon taraftarin 20 milyonu oy vermis diyor o partiye... Bu Ülke´de AKP nezamandan beri 80% aliyor ? Ve o videoda sadece onu söylemiyor... Galatasaray kulübü ile Tayyib´in arasinin bozuk oldugu bir gerce. Dinliyorsan eger, kulüp ile, uzunun arasini yapmaya yönelik dostluk mesajlari var...
Duyma bozukluğun var renkdaş bi doktora görün
-Tapatalk-