Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lisenin önünde toplanıp ünal aysal diye haykırmalı

Satılmış olmayın ua gidin ve yapın.

Başkanımıza genel kurulda saygısızlık yapan, havlayan itler şimdi el pençe divan onu bekliyor. Başkan olması için yalvarıyor. Ancak hesap sorulacak. 2014 yılında hor görülerek gönderildiği genel kurula kulübün ve camianın lideri olarak dönüyor sadece 2 sene sonra.

unal-aysal-komik-10610.jpg

Gene borcumuz var, gene saçma sapan transferler oluyo. Büyük oynayıp batalım hiç olmadı, vizyon sahibi insanlarla, rakiplerimizi korkutarak.

O haşırt sesini duyalım Galatasaraylılar olarak, en büyük olduğumuzu her daim hatırlayalım.

Bekliyoruz Aysal coming....

Kendisine defalarca gel sahipsiz kulübün başına geç dendiğinde görev almak istememiştir .Galatasaray tarihini sanırım uefa kupası ve 4 yıl üst üste şampiyon olduğumuz yıllarla sinirliyorsunuz sanırım. Yakın tarihe odaklanalim lütfen.
Ünal aysal da ayni suren gibi görev almak istemiyor ve istemeyecek

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

1 kere bile denmedi. Inan kirac denen dinazor "sen orada kalirsan GS logosunu bile kullandirtmam"deyip, dava acip kazandi serefsiz.

Degil unal, unalin karesi gelse Faruk baskanin cantasini tasir ancak.

Turkiye Ligini uzun süredir izlemiyorum, daha dogrusu zaman darligi nedeniyle Bayern maclarini bile dogru düzgün izleyemiyorum. Bu yil birkac maci izlemeye calistim.10 dakika sonra kapattim. Kendime daha fazla iskence edemedim. Üzerine para verseler, yine de izlemem.

Aysali destekledim. Fakat bana sorsaniz, Aysali Bayerne baskan olarak ister misin diye, cevabim hayir olurdu. Aysal, alternatifsiz oldugu icin Aysali destekledim. Türk futbolunuda sistematik sorunlar var. Beseri sermaye yok. Bugün forumu biraz okudum. Dortmund olmaktan bahsedenler vardi. Teorisen hoca+üst düzey teknik ekip+scoutlar+mükemmele yakin oyuncu gelistirme sistemi olmadan Dortmund modeli basarili olmaz.

Aysal gitti, Gsnin halini görüyoruz. Aysalin biraktigi takimla 3 kupa aldik.Aysaldan sonra gelirlerdeki büyüme yüzde 0. Sampiyonluga, sampiyonluk bonusuna, artan CL gelirine, 4.yildiza ragmen gelirlerde kücülme var. Özbek yönetimi, bu sene zaten gelir birakmadi. Tribün geliri yok. CL geliri yok. Takim mac kazanamiyor, basari geliri yok. Seneye PTT 1.Ligin en büyük adayiyiz.

Aysal Terimi kovmasa, biz yine basarisiz olurduk. Cünkü biz 2013teki transfer döneminde güclenmedik. Fbyse cok güclendi. Bir önceki sezonu hatirlayin, biz sürekli puan kaybediyorduk. Biz kaybedince, digerleri de kaybediyordu.

Gsnin scoutu neden Utkucan? Neden bizde kadro mühendisligini bir CEO ve sportif direktör yerine Terim ve Mancini yapti? Ünal Aysal, eger futbolu bilen bir ekiple gelseydi, cok daha basarili olabilirdi. Az önce okudum, Aysal Dürüst ve Albayrakin futbol bilgisiyle basarili olmus. :asd22: Kosmaktan baska bir özelligi olmayan Yigiti, 9 milyon avroya kontra oyuncusu Amrabati, kanat icin agir Hamiti kim aldi? Bayern forumu var. Hamit ayrildiginda biz bayram ettik. Cogu üyenin Hamiti elestirmesinin nedeni, kanat icin cok agir olmasiydi. Zaten en iyi maclarini CMde oynadi.

Manciniyi tartismaya bile gerek. Bayerndeki ispanyol ajani 1, Mancini 2. Acik ara dünyanin en kötüleri. Mükemmel bir takimi bile mahvederler. Manciniye 105 puan alabilecegi bir takimi verirsin, Mancini 80 puanla zar zor sampiyon olur. İspanyol ajani da A.Madrid macinda görelim. Utandirsin beni. Yüzde 99.9 Bayern elenecek.

Aysal'in biraktigi takimla Avrupa'dan men edildik, more like

başarıları asla unutumaz. ama bolca harcamalar komisyoncular. taraftarın ahı çıkıp 80 milyonluk yatı yanmıştı. ben genede seviyorum ünal reisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt