Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkdasin sabri ile sikintisini anladim, ama emre c. ile sorununu anliyamadim. Her GS macinda sabriyi gördügümde, yüregimi bir hancer saplaniyor, aci ve degisik duygular ile izliyorum maci, ama katlaniyoruz iste... yenilelim bu maci gibi, seytan dürtmeleri ile, az savasmadim, icimdeki karanliklarda.

paralı-köpek-lütfen_1061093.jpg

Acar Kıvılcım mısın nesin. İstanbul 'da yaşıyorsan senle tanışmak isterim. Varsa tabi. :)

Arkdasin sabri ile sikintisini anladim, ama emre c. ile sorununu anliyamadim. Her GS macinda sabriyi gördügümde, yüregimi bir hancer saplaniyor, aci ve degisik duygular ile izliyorum maci, ama katlaniyoruz iste... yenilelim bu maci gibi, seytan dürtmeleri ile, az savasmadim, icimdeki karanliklarda.
Sen adem humanistlerin kralı
Bir sabride dayanamıyorsun ve türlü türlü Michael Myers fantezilere kapılıyorsun belkide.
Sabri neymiş arkadaş ya ,vay be:(

Tarzlar benzedigi icin, karistirmisim ozaman.

En iyi sezonunda bile hucumda x katki yaptiysa savunmada 4x, 5x zarar veren bir oyuncunun Galatasarayin oyuncusu olmadigini tartismaya gerek yok. Galatasarayin oyuncusu zaten degil. Hic bir zaman GS seviyesinde bir oyuncu olmadi.

Böyle bir mantik olur mu? Selcuka 4 milyon euro veriyoruz diye Carole gibi oyunculara da verelim o zaman. Sabriye bu dünyada 500 bin euro bile verecek takim yok.

İyi niyet derken, calisti, cabaladi, özel hoca tuttu, eksiklerini giderdi falan mi demek istiyorsun? Sabri gecen yil geriye bile dönmüyordu. Biz bu yüzden maclarda kaybettik. Fb maci gibi.

Futbolda vefa olmaz. Bu dünyada herhangi bir takimin cocugu var mi? Realin Bayernin İnterin cocugu var mi? Sembol oyunculari var. Fakat o oyuncular, takima katkilariyla sembol oyuncular oldular.

Bu arada 1dkdir düsünüyorum, Sabrinin nasil sembol oldugunu cözmüs degilim.

Fbde cikmayan kartlar,verilmeyen penaltilar bizde verilir.Bu yüzden X katki yaparsa, 5Xde zarari olur. Zira bu sezon Fb maclarinin yarisini izledim. Egemenin yaptigi ve verilmeyen en az 10 penalti vardi.

Evet baya benziyorlar gerçekten.

guardiola milan dusmani zaten bugun bacca konusunda iskillenmistim

Tribüne cagiriyorsun. 50 kisi 1 kisiye dalacaksiniz tabi degil mi.

Dursun Özbek gibi bir rezili bile istifaya davet edecek cesareti olmayanlar gelip burada taraftarlık taslamasın. Galatasaray, ne fosillerden oluşmuş liselilerin ne de tam bağımlı polarlıların değil; onu karşılıksız seven Galatasaraylılarındır!

Dursun Özbek gibi bir rezili bile istifaya davet edecek cesareti olmayanlar gelip burada taraftarlık taslamasın. Galatasaray, ne fosillerden oluşmuş liselilerin ne de tam bağımlı polarlıların değil; onu karşılıksız seven Galatasaraylılarındır!

Merhaba klavye taraftarı. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Modlar yokmu yahu?
İkisinide cezayı yapıştırın vallahi. Bu nebicim davranış iki saattir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt