Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal: "Yıldız oyuncuların yanında yatırım amaçlı Bruma, Telles, Sinan, Yasin, Amrabat, Koray ve Ontivero gibi genç isimleri almıştık."
Ünal Aysal: "1-2 isim hariç bu transferler başarılı oldu. Satılan tecrübeli oyuncularımızdan Burak Yılmaz ve Melo bize para kazandırdı."
Ünal Aysal: "Bruma'nın yanı sıra bazı genç oyuncular da gelecek vaat ediyor. Hedefi tutturduğumuz için son derece mutluyum." (AMK Spor)

amrabat 8milyon euro aysal başganımın kazığıymış demekki.

amrabat 8milyon euro aysal başganımın kazığıymış demekki.

amrabat ve dany fatih terim'in isteğiyle alındı.imPARAtor sneijder'ın yerine kaka'yı istiyordu birde!!! kaka'yı da bir tarafımıza çakacaktı imparator neyse ki ünal başgan araya girdide sneijder'ı takımımıza kazandırdı.

amrabat ve dany fatih terim'in isteğiyle alındı.imPARAtor sneijder'ın yerine kaka'yı istiyordu birde!!! kaka'yı da bir tarafımıza çakacaktı imparator neyse ki ünal başgan araya girdide sneijder'ı takımımıza kazandırdı.

aynen arif aynen

Üzüldüm yine resmini gördüğümde
Nedendir bu ayrılık söylesene
Ağlıyorum sensiz geçen her güne
Lanet olsun kahpe kadere..

Yasin'in nesi gençti geldiğinde 27 yaşındaydı adam.

2d1ec0cc1c78618d70627ca7271b16e7_400x400.jpeg

geri dönüş süreci başlamış gibi sanki.

Daha önce hep başkan olacak mısınız diye sorulunca hali hazırda seçilmiş bir başkan varken benim birşey demem yanlış olur diye geçiştirirdi. Şimdi daha olumlu o kutsal göreve gelmeyi çok isterim filan gibi şeyler söyledi
Adam gerçekten inanılmaz vizyonlu biz gelirken 3 yıllığına gelmiştik dedi 3 yıl sonunda yetki verilmeyince bıraktı gitti ama bir sözü vardı elbet yeniden dönücem Galatasaray'ı en iyi 10 klüp arasına girdiricem diye yavaş yavaş dönüş sinyalleri alıyorum
VİZYON BEY DİYECEKSİNİZ !!!
unal_aysal_galatasaray_baskan.jpg

Adamı Parator için harcadılar lan eğerki gerçekten arazileri satmamız lazımsa bu adama verilsin yetki bu adam satsın arazileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt