Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar istiyor

Yabanci hoca
tek forvetli, Kanat futbolu

10 senedir basarisizlik getirmis bu formül ile, daha hic denenmemis gibi duvara cakilmamizi istiyorsunuz. 11. kez kafamiz ile duvara tosladigimizda, 12. kez yine aynisini isteyeceksiniz. Sonra da varsa yoksa ünal... Bunlar aysal baskankende olmadi, o olmayinca da tutmayacak elbet.

Kafaniz ile duvari kiramazsiniz. Kask giyelim bari artik.

Sorunu olayin sportif tarafinda arayacaginiza, person kültü icinde ariyorsunuz.

R0WkNn.png

Keske Terim´i sözlesmesini fesih ettikten sonra, arkasinda durabilecek karakteri olsaydi. Dün gibi hatirliyorum, piskin piskin oylama yapildi, yönetimin ortak karari, dedi... Galatasaray´a nasil bir kötülük yaptigini hissediyordu belki, yaptigi hinligin arkasinda bile duramadi.

''Bir bildiği vardır'' mış!:confused::38573:...Geçen birisi, benimle tartışırken öyle bir laf etmişti, Albayrak-Dürüst ikilisini bertaraf etmesi konusunda...Aymazlığın bu kadarına pes artık, sorsan olayları en objektif kendisinin değerlendirdiğini iddia eder; oysa 'biat' denilen şey tam da budur işte...

Efsanemiz Terim' den de pek hazzetmeyenlerden olduğum mesajlarımla sabittir. Aysal' ın Dürüst-Albayrak ikilisini uzaklaştırmasına üzülmüş olmakla birlikte, ''Madem onlarla rahat çalışamıyor, herhalde bir planı vardır'' diye olumlu düşünmeye çalışmıştım...

Ancak gelişen süreçte; oluşturduğu beş para etmez yönetim; Terim' in gidişine çanak tutuşu; takıma, ülkeye uygun olmasını gözetmeksizin, spontane popüler TD tercihleri; TD lerin görüşünü de almadan, kulübü (Herhalde) üçkağıtçı menajerlerin kucağına oturtması vs vs ile hiçbir planının olmadığını, niyetinin bildiğini okumak olduğunu (Futbola dair bi bok bilmediğini kendisi defaatle ifade etmiştir, öğrendiğini zannetmiş olmalı) anlayabildik...Anlamamakta diretenlerin durumunu iyi görmüyorum; türlü komplo teorileriyle biat edişlerini örtmeye çalışmaları nafile...

Mesajımın boldladığım kısmında kullandığım argümanlara cevaben;

-Son kurduğu Yönetim Kurulu gayet yeterliydi (Aklımda Candan Hanımdan başkası kalmamış!)

-Terim' in gidişine çanak filan tutmadı, kalması için elinden geleni yaptı,

-UEFA ya ağır FFP taahhütleri vermişken, 'transfer TD ü'' Mancini tercihi doğruydu (Prandelli, ya tutarsa kabilinden atılmış son kurşundu, tutmadı, bahsedilmese de olur),

-Mancini-Tugay ikilisinin, görüşlerinin alınmadığını söylediği, kulübü iyice içinden çıkılmaz duruma sokan fiyasko transferler çok doğru hamlelerdi (Artık nasıl izah edilebilirse?!)...

Gibi cevaplar verebilen varsa buyursun, tek tek konuşalım bu mevzuları. Adımın aslında Mustafa olmadığına bile -yeterli argüman sunulmak kaydıyla- ikna olabilecek biriyimdir. Öyle ezbere sözümona laf sokmakla olmuyor...

Dursun daha iyi bence en azından borç ödüyor

İşte tipik bir malum parti seçmeni gibi aynı kafada ki düşünce yapısı.

Gerçek Galatasaray taraftarı 50.000 kişidir derken, sizler hep dışardasınız işte. Sizler Adnan Polat'çı, Özhan Canaydın'cı kesimsiniz, kısaca malum parti kesimisiniz siz. Gerçek Galatasaray ile alakanız yok, 2000'li yılların başında ki Mahsun Kırmızıgüllü Galatasaray taraftarısınız siz.

Galatasaray´i Terim, Dürüst ve Albayrak´dan ali koymasi, sonra sadece bir sene sonra takim 4er 4er yerken, daha bir sene gecmemisken, kacip gitmesi, sabotaj degilse nedir ?

Trabzonspor´un sikeden sonra dagilmasi, Fenerbahce´nin oyuncularini kaybetmesi, felan filan derken, avantajli bir sekilde basladik o sezona. Bu bir frisatti... O firsattan dolayi uzun yillar yikilmayacak bir bina dikme sansimiz dogdu.
Ünal Aysal bu bina daha insaa edilirken binanin temel direklerini patlatti, sonra kendisi de kacti. Ihtiyari, yada gayri ihtiyari bu net olarak kötü niyetli bir eylemdir.

Dursun´da Aysal ile ticari cikari olan bir isimdir. Hepiniz burada aysal isaret etti diye dursunu istediniz baskan olarak. Aidatini yatirmadigi icin aysal yönetimine giremeyen su herifi. Ama aysalin otellerini alacak,/kiralayacak parasi vardi.

Ahmet Çakar takliti yapan sığırcım;

Aysal kaçmadı hala bunu anlayamadınız. Kaçırıldı. Nasıl ki bir yalı çocuğunun babası telefonda ağlatılıp tehdit edildi, bu Aysal'da tehdit edildi. O tehdite karşı gelecek güç Türkiye'de şuan yok.

Birden gelen yabancı sınırı birden gelen ekstra yabancı sınırı ve Aysal gidince kalkan yabancı sınırı.

2008'den sonra Türk futbolu bok çukurundan bile daha beter çukurda yüzüyor hepimiz mal mal hala izliyoruz işte ne diyim.

BJK'nın şu 2 senedir şampiyon olmasına temiz diyen varsa mesela defolup gitsin Norveç'de fln yaşasın.

İşte tipik bir malum parti seçmeni gibi aynı kafada ki düşünce yapısı.

Gerçek Galatasaray taraftarı 50.000 kişidir derken, sizler hep dışardasınız işte. Sizler Adnan Polat'çı, Özhan Canaydın'cı kesimsiniz, kısaca malum parti kesimisiniz siz. Gerçek Galatasaray ile alakanız yok, 2000'li yılların başında ki Mahsun Kırmızıgüllü Galatasaray taraftarısınız siz.
Sakin ol saykal

Dursun'u senin kadar ben de dövmek istiyorum

Aysal dönemi ile ilgili geniş ve uzun bir makale yazacağım yakın zamanda, ancak bunu sadece güveneceğim üyelere özel mesaj olarak atacağım.

Siyaset Türk futbolunu yıllık milyarlarca TL sömürdüğü için, bu forumun başının ağrımasını istemiyorum.

Aysal dönemi ile ilgili geniş ve uzun bir makale yazacağım yakın zamanda, ancak bunu sadece güveneceğim üyelere özel mesaj olarak atacağım.

Siyaset Türk futbolunu yıllık milyarlarca TL sömürdüğü için, bu forumun başının ağrımasını istemiyorum.

bana at adminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt