Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adnan polati sevmiyorsunuz ama eger

-futbol as ,sportif as nin bunyesine polat doneminde katilamasaydi , aysalin doneminde elde edilen tum gelirlerden karpayi adi altinda hissedarlara tonla para cikisi olacakti
-polat doneminde dogru veya yanlis , satilan arda, meira, keita, misimovic gibi adamlar olmasaydi 2011 deki transfer hamlesi hangi parayla yapilacakti
-canaydin doneminde stop eden stat insaatini polat devraldiginda gec erken , iyi kotu ,acmasaydi aysal donemindeki tribun geliri mi olabilecekti
-polat doneminde protokolden cikarilarak adeta "kurtarilan" store cadiri arazisi olmasaydi bugun dursun oraya otel mi insa edebilirdi ? (evet tapulu arazimiz olan o 2 donumluk yer dahi canaydin zamaninda devlete iade edilmisti)

bu kadar yapisal sorunla ugrasan ve sadece sportif anlamda basarisiz oldugu icin ibra edilmemeyle karsi karsiya birakilan polat rezil , ama bir nevi onun mirasini alarak katma deger katan fakat sonrasindaki hamleleri ile kendi mirasini da yiyip bitiren aysal ise uber baskan .. boyle adalet olmaz

diger yandan , dursun donemi bu iki baskanin da donemini mumla aratiyor o da baska mesele

Keitayı bir sezon önce aldığı paraya sattı misimovic kiralıktı meira da hakeza

Götünden güzel atıyorsun sayın zat

insanlarin algisinda , baskan oldugu donemde alinan veya alinamayan sportif basarinin etkisi kalmasi normal ,bu yuzden omur boyunca suren ve aysal en iyi iki baskan olarak anilacaklar

bir ust jenerasyon da alp yalmani cok begenir mesela .. ama suna hic bakilmaz , baskanliklari doneminin oncesinde ileriye sirayet edebilecek ne miras aldilar ve ne devrettiler

fatih altaylinin son programindaki bir cumle cok guzeldi

aysal klubu fiyakali sekilde batirdi , dursun ise alaturka batiriyor gibi bir sey soyledi , son derece katiliyorum . 1 sene evvel sorsan baska konusurdum ama su an dursun mali anlamda zarar vermede aysali 2 ye katladi cunku harcadiklari benzer ,fakat gelir anlaminda da kuruttu dursun

yani aysal in elde ettigi gelirler de yaptigi harcamalar karsilanamiyordu dogru ama dursun ile harcamana ragmen gelirin yok denecek seviyeye indi , tam cokus
Genel olarak katılmakla birlikte, Yalman ile Süren-Aysal' ı aynı kefeye koyman olmamış. Belki yaşından dolayı hatırlayamadın, mazur görürüm...

Hatta Yalman ile Süren-Aysal tam zıt yapıda iki ayrı profildir. Yalman dönemi sportif başarı açısından hiç de parlak değildir zaten. Şimdi hala benim gibi sevip sayanlarının olmasının sebebi, ciddi boçla devraldığı kulübü, kasasında nakitle devretmiş olmasıdır; bunu ciddi bir mali planlama ve dsiplinle başarmıştır. Onun oluşturduğu sağlam mali yapının meyveleri Süren döneminde toplanmıştır...Düzeltmiş olayım...

Çıkarın bakalım sermayeden gelen paraları ne kadar borç oluyor. Koyulan hipoteklere girmeyelim zaten hiç.

koskoca eski ekonomiden sorumlu devlet bakanı ışın çelebi yalan söylüyor.sus ta oku lütfen..

Ünal Aysal Galatasaray'ı batırdı!

20 Eylül 2014 19:44
Galatasaray'ın eski yöneticisi Işın Çelebi, Ünal Aysal için "Biz düzlüğe çıkardık. Onlar batırdı. Hani 100 milyon dolar hibe?" dedi.Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulübün eski yöneticisi Işın Çelebi'den çok ağır laflar yedi. Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Işın Çelebi, "Biz düzlüğe çıkardık. Onlar batırdı. Hani 100 milyon dolar hibe?" dedi.Galatasaray'da 'kaos' sürerken eski yöneticilerden Işın Çelebi, Ünal Aysal'ı ve yönetimini adeta topa tuttu. TT Arena'nın yapımında büyük emeği olan Çelebi, "Biz kulübü UEFA kriterlerine uygun hale getirdik. Para akışını normale soktuk. Stadı bitirdik. Tam düzlüğe çıktık, onlar geldi. Hani 100 milyon dolar hibe edecekti? Bırakın hibeyi, kulübü batağa sürüklediler" dedi. Adnan Polat döneminde 2. başkanlık yapan Çelebi şöyle devam etti:
300 milyon TL ödeme!
"Ünal Aysal geldiğinden beri uzun vadeli borçlar arttı, kısa vadeli borçlar inanılmaz noktalara ulaştı. Kulüp kötüye gidiyor. Önümüzdeki günlerde ödenmesi gereken 300 milyon lira borç var." Prensip kararı aldığını ve yeni yönetimde aday olmayacağını belirten Işın Çelebi, "Ünal Aysal gelirken, '3 yıl buradayım' dedi. Her yıl seçime gidiyor. Kendi seçtiği yöneticilerle ters düşüyor. Yönetemiyor ve G.Saray'ı yönetmeye kalkıyor. Tüm suç yöneticilerde mi, yoksa sende mi?" diye konuştu.
Kıraç aday bulmasın!

Yönetim değişikliği yaşandığı dönemde İnan Kıraç'ın aktif bir rol üstlendiğini belirten Işın Çelebi, sözlerini şöyle tamamladı: "İnan Kıraç da benim gibi bir üye ve 1 oyu var. Ünal Aysal'ı da İnan Kıraç getirdi. Şimdi başkan adayı arıyormuş. Aman hiç aramasın, Galatasaray bulur. Galatasaray büyük bir camiadır. Değerli evlatları vardır. Yanlış yapılan transferler Galatasaray kulübünü bu durumlara getirdi. Sağ beke 4, sol beke 4 futbolcu alırsan, sonuç da doğal olarak böyle olur."
Çok güzel örnekler vermişsin. Lafı bırak. borcu ne kadarken aldı ne kadar bıraktı? zaten başka örnek veremezsiniz ancak tarık hayrovic.. sanki her takım transferde %100 başarı yakalıyor ya. peki Aysalın sattıklarından ne kadar kazandın? 45 milyon euro! Sinan da satılırsa 48milyon euro. Muslerayı da satmaya kalksan 58 milyon euro! şahit gösterdiğin adnan polatın bıraktığı kadrodan ne kadar kazandın? alt yapı çıkışlı Ardayı saymazsan koca bir 0!!!

adnan polati sevmiyorsunuz ama eger

-futbol as ,sportif as nin bunyesine polat doneminde katilamasaydi , aysalin doneminde elde edilen tum gelirlerden karpayi adi altinda hissedarlara tonla para cikisi olacakti
-polat doneminde dogru veya yanlis , satilan arda, meira, keita, misimovic gibi adamlar olmasaydi 2011 deki transfer hamlesi hangi parayla yapilacakti
-canaydin doneminde stop eden stat insaatini polat devraldiginda gec erken , iyi kotu ,acmasaydi aysal donemindeki tribun geliri mi olabilecekti
-polat doneminde protokolden cikarilarak adeta "kurtarilan" store cadiri arazisi olmasaydi bugun dursun oraya otel mi insa edebilirdi ? (evet tapulu arazimiz olan o 2 donumluk yer dahi canaydin zamaninda devlete iade edilmisti)

bu kadar yapisal sorunla ugrasan ve sadece sportif anlamda basarisiz oldugu icin ibra edilmemeyle karsi karsiya birakilan polat rezil , ama bir nevi onun mirasini alarak katma deger katan fakat sonrasindaki hamleleri ile kendi mirasini da yiyip bitiren aysal ise uber baskan .. boyle adalet olmaz

diger yandan , dursun donemi bu iki baskanin da donemini mumla aratiyor o da baska mesele

YouTube

koskoca eski ekonomiden sorumlu devlet bakanı ışın çelebi yalan söylüyor.sus ta oku lütfen..

Ünal Aysal Galatasaray'ı batırdı!

20 Eylül 2014 19:44
Galatasaray'ın eski yöneticisi Işın Çelebi, Ünal Aysal için "Biz düzlüğe çıkardık. Onlar batırdı. Hani 100 milyon dolar hibe?" dedi.Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulübün eski yöneticisi Işın Çelebi'den çok ağır laflar yedi. Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Işın Çelebi, "Biz düzlüğe çıkardık. Onlar batırdı. Hani 100 milyon dolar hibe?" dedi.Galatasaray'da 'kaos' sürerken eski yöneticilerden Işın Çelebi, Ünal Aysal'ı ve yönetimini adeta topa tuttu. TT Arena'nın yapımında büyük emeği olan Çelebi, "Biz kulübü UEFA kriterlerine uygun hale getirdik. Para akışını normale soktuk. Stadı bitirdik. Tam düzlüğe çıktık, onlar geldi. Hani 100 milyon dolar hibe edecekti? Bırakın hibeyi, kulübü batağa sürüklediler" dedi. Adnan Polat döneminde 2. başkanlık yapan Çelebi şöyle devam etti:
300 milyon TL ödeme!
"Ünal Aysal geldiğinden beri uzun vadeli borçlar arttı, kısa vadeli borçlar inanılmaz noktalara ulaştı. Kulüp kötüye gidiyor. Önümüzdeki günlerde ödenmesi gereken 300 milyon lira borç var." Prensip kararı aldığını ve yeni yönetimde aday olmayacağını belirten Işın Çelebi, "Ünal Aysal gelirken, '3 yıl buradayım' dedi. Her yıl seçime gidiyor. Kendi seçtiği yöneticilerle ters düşüyor. Yönetemiyor ve G.Saray'ı yönetmeye kalkıyor. Tüm suç yöneticilerde mi, yoksa sende mi?" diye konuştu.
Kıraç aday bulmasın!

Yönetim değişikliği yaşandığı dönemde İnan Kıraç'ın aktif bir rol üstlendiğini belirten Işın Çelebi, sözlerini şöyle tamamladı: "İnan Kıraç da benim gibi bir üye ve 1 oyu var. Ünal Aysal'ı da İnan Kıraç getirdi. Şimdi başkan adayı arıyormuş. Aman hiç aramasın, Galatasaray bulur. Galatasaray büyük bir camiadır. Değerli evlatları vardır. Yanlış yapılan transferler Galatasaray kulübünü bu durumlara getirdi. Sağ beke 4, sol beke 4 futbolcu alırsan, sonuç da doğal olarak böyle olur."
eski ibra edilmeyen yönetimden örnekler veriyorsun ya pes..
328 milyon dolar olan borcu ta 339da bıraktı. 328 milyon dolar borcun devası faizi de yanında hediyesi. 328 milyon dolara çıkardığı borcun yanında tamamen 0 takım.sen de gelip hala masallar anlatıyorsun. onun bunun yorumlarına güveneceğine aç bilançoları filan araştır.daha kendin fikrin yorumun bile yok.

Adnan Polat: "Ünal Aysal ve İnan Kıraç’a Galatasaray’ı uluslararası bir denetleme kuruluna denetletelim. Birer tane emsilci koyalım. Bunun parasını da ben vereyim. Bir röntgen çekilsin ve ne olduğu ortaya çıksın. Ayrıca eğer isterlerse yüreği yetiyorsa İnan Kıraç istediği kanala yanına da Ünal Aysal ve danışmanlarını da alsın ben tek çıkacağım ve hesaplaşalım."

Buna "he" deselerdi keske.

Ucuz makarna yemeyin.

Kaliteli durum buğdayı irmiği kullanmıyorlar, ekmeklerde kullanılan kalitesiz unla karıştırıyorlar. Maddi imkanınız varsa direkt İtalyadan ithal makarnaları tercih edin, orta gelirliyseniz haftada 1-2 kere yemek için Türkiye'de üretilen barrilla'ları tercih edebilirsiniz, fakirseniz yemeyin diyeceğim ama ne yiyeceksiniz amk mecbur yiyeceksiniz o yüzden o konuda yorum yapmamayı tercih etmeye karar verdim.

İyi forumlar.

ışın çelebi kimdir bakalım

28 haziran 2006'da özhan canaydın ile mehmet ali şahin, kemal unakıtan, erdoğan bayraktar ve kadir topbaş tarafından imzalanan protokol ile stadın 49 yıllık kullanım hakkı bedelsiz olarak g.saray'a ait olarak tescillenmişti.

*20 nisan 2007'de yine özhan canaydın, mehmet atalay ve mehmet ali şahin tarafından imzalanan ek bir protokolle sadece ek olarak bilet hasılat bedellerinin yüzde 7'sinin ‘federasyonlar fon hesabına' kesilmesi şartı eklenmişti.

3 mayıs 2011 de ışın çelebi ve ali haşhaş'ın G.Saray adına faruk özak ve yunus akgül'ün imzası ile ek olarak aşağıdaki şartlar eklendi.

- gsgm'ye 3 adet loca

- 300 adet protokol koltuğu

- 2 adet vip salonu

- 100 kişi için yemek

- 300 adet vip koltuk

- 100 araçlık otopark yeri

- iç ve dış reklam gelirlerinin yüzde 10'u

- 1 milyon 500 bin tl yıllık kira

- stad isim hakkı sponsorluğunun yüzde 25'i.

kendisi muhteşem bir anlaşmaya imza atmış!!

Genel olarak katılmakla birlikte, Yalman ile Süren-Aysal' ı aynı kefeye koyman olmamış. Belki yaşından dolayı hatırlayamadın, mazur görürüm...

Hatta Yalman ile Süren-Aysal tam zıt yapıda iki ayrı profildir. Yalman dönemi sportif başarı açısından hiç de parlak değildir zaten. Şimdi hala benim gibi sevip sayanlarının olmasının sebebi, ciddi boçla devraldığı kulübü, kasasında nakitle devretmiş olmasıdır; bunu ciddi bir mali planlama ve dsiplinle başarmıştır. Onun oluşturduğu sağlam mali yapının meyveleri Süren döneminde toplanmıştır...Düzeltmiş olayım...

Evet ama ben sevilme sebebi olarak aysal-surenle ayni oldugunu soylemedim

Bizden bir ust jenerasyon da aynen bu senin soyledigin sebeplerden dolayi yalmana sicak bakarlar ,hatta yarsuvat genc uyelerin albayrak ruzgariyla oy toplayip baskan oldu denir hep 3 sene evvelki kongre icin

onu kast etmistim

borsa konusuna gelince . sermaye arttirimi degil de sirketlerin birlesmesini kast etmistim , polat doneminde qvt fonu ile ilgili iliskiler cagri yapilmasi nakit girdi-cikti hesabina hic girmedim

oncelikle spk dan politik olarak o onayi alabilmek onemliydi , cunku futbol as surekli yatirimcisina kazandiriyordu, bugun olsa ne aysal yapabilir bunu ne dursun , hatta izin verilmeli miydi o da tartisilir , "bana ne sen yanlis modelle acildin" da diyebilirlerdi

bu isleri halletmesi kendisinden sonraya buyuk ferahlik getirmisti

Ucuz makarna yemeyin.

Kaliteli durum buğdayı irmiği kullanmıyorlar, ekmeklerde kullanılan kalitesiz unla karıştırıyorlar. Maddi imkanınız varsa direkt İtalyadan ithal makarnaları tercih edin, orta gelirliyseniz haftada 1-2 kere yemek için Türkiye'de üretilen barrilla'ları tercih edebilirsiniz, fakirseniz yemeyin diyeceğim ama ne yiyeceksiniz amk mecbur yiyeceksiniz o yüzden o konuda yorum yapmamayı tercih etmeye karar verdim.

İyi forumlar.

Sade yenmedikten sonra tam tahıllı makarna gereksiz bence, zaten sos ile zenginleştiriyorsun makarnayı bir kaç dokunuşla lezzetten ödün vermeden lif eklenebilir.

ondan koymadim, yabanci marka ,italyadan alinma diye gorgusuzluk ve hava atma odakliydi , ev sarkuteri ve pahali urunlerle dolu diyerekten

ondan koymadim, yabanci marka ,italyadan alinma diye gorgusuzluk ve hava atma odakliydi , ev sarkuteri ve pahali urunlerle dolu diyerekten

Onun gayet farkındayım.

Görgüsüzün önde gidenisin, parayı sindirememişsin. Emin ol burada senden çok daha zengin insanlar var ama belli etmiyorlar, edep/adap ve görgü bunu gerektirir zira. Neyse işte görgüsüzlüğüyle gurur duyan bir insan olduğun için önemsememiştim işin bu boyutunu, bir dönem iyi makarna pişirmeye çok zaman harcadığım için konusu açılmışken fikrimi beyan ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt