Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF'nin ilk tuzağına Terim düştü ve kendi ipini çekti, şimdi ikinci tuzağına da taraftar düşüp "Yönetim İstifa" nidalarına başlarlarsa misyonunu tamamlamış olacaklar :) Aferim aynen devam.

Burada Ünal Aysal'a saydıranlara neremle gülsem acaba..O kadar transfer bütçesi verilmesine rağmen takımın beklenen futbolu oynayamamasında kimin sorumluluğu vardı..Dany,Hamit,Burak,Amrabat ile geçen sezon 24 maçın 12'sinde puan kaybettik..Devre arasında Drogba ve Sneijderi almasa şampiyonluk bile gidebilirdi..

Terim'in en büyük şansı Aykut Kocaman'dır..Son 2 sezon resmen rakipsizdik..O kimi isterse bu yönetim aldı ancak her kötü sonucun ardından aba altından yönetime salladı durdu..Sonra buradaki arkadaşlar FT gönderildi diye vefadan söz ediyor..Utanmadan başkanın telefonuna bile cevap vermeyecek kadar egosu olan FT'min vefası nerede peki..2 gün önce salladığın Demirören sana teklif götürünce tıpış tıpış evine kadar gitmesini biliyorsun..Hocalık teklifini kabul etmezsen gidersin..Bu kadar basit..

Hoca madem Galatasaray'ın değerlerine aykırı davranıyordu ne diye sözleşme öneriyorsun? Sen değil misin bu sabah hocayla görüşeceğiz 48 saat içinde diyen. Görüşmeden, hoca antrenmandayken kovmak adamlık mıdır?

O hocan senın tff ıle anlaşma ımzaladı agzımızı actırmayın yeter artık

Geçiniz bahaneleri Aysal'ın Terim ile çalışmak istemediğini hepimiz biliyoruz bahanelerin arkasına sığınmasınlar fırsatını buldular gönderdiler..

Çalışmak istemediğin biri varsa şampiyon olsa da göndereceksin fırsatını kollayıp takımı zor duruma sokmayacaksın.. Sezon başında Aysal deseydi ki Terim ile çalışma koşullarımız uymuyor bu yüzden ayrıldık.. Yine yanlış karar olduğunu söylerdim ama hayırlısı olsun der geçerdim.. 6 hafta geçmiş ve sen fırsatını bulduğun ilk anda kovmuşsun müthiş vizyon!!!

Hoca madem Galatasaray'ın değerlerine aykırı davranıyordu ne diye sözleşme öneriyorsun? Sen değil misin bu sabah hocayla görüşeceğiz 48 saat içinde diyen. Görüşmeden, hoca antrenmandayken kovmak adamlık mıdır?

Hangi değerlerine? 40 yıldır bize öyle veya hizmet vermiş, kongre üyesi olan bir adamı antremandayken habersizce kovmak Galatasaray değerleriyle uyuşuyor mu diye sormazlar mı sayın Aysal'a.. Kaldı ki beni sinirlendiren gitmesinden çok gönderilme şekli..

Başkan daha kulübe üye değilken hoca Galatasaray'a 30 senesini vermişti. Ne günlere kaldık. Yazıklar olsun.

İstifa dediysek o sattığı hisseleri geri almadan hiçbir yere gidemez. Onun da hesabını verecek.

rok ve oğuz altay gibi adamları ciddiye alıp kulüp sözcüleriymiş gibi bilgi veren başkan hey yavrum hey

Burada Ünal Aysal'a saydıranlara neremle gülsem acaba..O kadar transfer bütçesi verilmesine rağmen takımın beklenen futbolu oynayamamasında kimin sorumluluğu vardı..Dany,Hamit,Burak,Amrabat ile geçen sezon 24 maçın 12'sinde puan kaybettik..Devre arasında Drogba ve Sneijderi almasa şampiyonluk bile gidebilirdi..

Terim'in en büyük şansı Aykut Kocaman'dır..Son 2 sezon resmen rakipsizdik..O kimi isterse bu yönetim aldı ancak her kötü sonucun ardından aba altından yönetime salladı durdu..Sonra buradaki arkadaşlar FT gönderildi diye vefadan söz ediyor..Utanmadan başkanın telefonuna bile cevap vermeyecek kadar egosu olan FT'min vefası nerede peki..2 gün önce salladığın Demirören sana teklif götürünce tıpış tıpış evine kadar gitmesini biliyorsun..Hocalık teklifini kabul etmezsen gidersin..Bu kadar basit..

Fenerbahçe'nin son 3 yıllık transfer bütçesinin bizden fazla olduğunu bilmiyorsun muhtemelen.

Ultraslan bayagi olay cikartacak gibi hocanin evine ve floryaya yigilmaya baslamislar

Tapatalk mesajidir

Hangi değerlerine? 40 yıldır bize öyle veya hizmet vermiş, kongre üyesi olan bir adamı antremandayken habersizce kovmak Galatasaray değerleriyle uyuşuyor mu diye sormazlar mı sayın Aysal'a.. Kaldı ki beni sinirlendiren gitmesinden çok gönderilme şekli..

Galatasaray tarihinin en büyük terbiyesizliği.

Fatih Terim, halen hayattaki Galatasaray'a en çok hizmeti dokunan insandır. Herkesin 30 senesi bir değil.

haklısın tamam da uzatma şu an en çok zarar veren de oydu doğru bir hamle oldu.

geçmiş mazide kalır kredi oluşturur. emin ol fatih terim yerinde başkası olsa geçen sene yollanmıştı

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt