Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kulüp bazılarının düşündüğü gibi sadece futboldan ibaret değil. Hadi sadece futbolda başarılı olmuş olsak amenna, ama bir bakın bakalım amatör branşlara son 2 senede nereden nereye geldi. Bugün bütün branşlarda kulübümüz Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor, bunları da mı Fatih Terim yaptı? Açın gözünüzü de bakın, burası koskoca bir spor kulübü.. Futbol kulübü değil.

Neyse ki genel kurullarda bizim cahil taraftarlar oy kullanmiyor. Yoksa kebapcilari baskan yaparlardi. Herkes gider Unal Baskan kalir. Yasasin liseli oligarşi.

Bu kulüp bazılarının düşündüğü gibi sadece futboldan ibaret değil. Hadi sadece futbolda başarılı olmuş olsak amenna, ama bir bakın bakalım amatör branşlara son 2 senede nereden nereye geldi. Bugün bütün branşlarda kulübümüz Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor, bunları da mı Fatih Terim yaptı? Açın gözünüzü de bakın, burası koskoca bir spor kulübü.. Futbol kulübü değil.

Bravo!

hala sallıyorsun boş beleş tıpkı fatih hocaya salladıgın gibi.bu klup futbolda başarısız olursa kimse kalmaz.şikeciler tozu dumana kattı amatör branşlarda ne hallere düştüler.sen hiç kahvede pinpon izleyen GS taraftarı gördun mu

hala sallıyorsun boş beleş tıpkı fatih hocaya salladıgın gibi.bu klup futbolda başarısız olursa kimse kalmaz.şikeciler tozu dumana kattı amatör branşlarda ne hallere düştüler.sen hiç kahvede pinpon izleyen GS taraftarı gördun mu

Arkadaş rica ediyorum git biat mı ediyorsun napıyorsan yap, bana bulaşmayı da bırak. Kimin boş beleş şeyler yazdığı belli, o yüzden benden bir daha alıntı yapma, ne bugün ne de başka bir gün. Kendi halinde takılmaya devam et.

Albayrak ve terim hamlesi baya mantıklıydı.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

aysal gitmez,ama fenerlilerden nefret ettiğim kadar nefret ediyorum artık şu ünal aysala laf edenlere.böyle avrupai bi takımın hala köylü kafasında taraftarı var.

I :love_heart: başgan.

Şuana kadar benim için yaptığı tek yanlış, Hocayı Arenaya çağırıp hocam seninle yolları ayırıyoruz dememesi.

saygılı ol bak.herkesin görüşü bir olmaz.yaşın ufak böyle şeyleri bu yaşta öğrenirsin.belki kral evladısındır ama adamlıkta lazım tamam mı abisi.başkalarının görüşüne saygı göster.köylüyüde küçümseme bir nevi ırkçılıktır yaptığın.

saygılı ol bak.herkesin görüşü bir olmaz.yaşın ufak böyle şeyleri bu yaşta öğrenirsin.belki kral evladısındır ama adamlıkta lazım tamam mı abisi.başkalarının görüşüne saygı göster.köylüyüde küçümseme bir nevi ırkçılıktır yaptığın.

Irkçılık çok farklı bir şey ama köylü insanları küçümsemekte ayıptır arkadaşlar yapmayın böyle benzetmeler lütfen be ne köylü insanlar tanıyorum o şehirdekilerden daha görgülü saygılı sıcak kalpli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt