Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

hadi bakalım ünal başkan 3 yıldır sabır bizim dostumuz oldu bekliyoruz ne olacak ama çok ağırız.

Her geçen gün sadece transferlerde değil,federasyona karşı tutumuyla falan ümidim kırılıyor..

Artık Galatasaray doğru yönetilmeyi haketmektedir..

Şı dönem için kadro kurulurken cebinden para vereceksin..Bunun başka bir açıklaması yok..Yok Galatasaray çok büyük bir potansiyel benim parama ihtiyaç yok gibi söylemler palavradır..

Bir taraftar olarak benim için her zaman Galatasaray menfeatleri önde gelir..

O yüzden taraftarın çoğunluğu gibi olaylara polayana yaklaşımıyla bakmam.

Evet yeni yönetimi destekledik faka körü körünede Adnan Polatta olduğu gibi körü körüne peşinden gidilmemeli..

Ünal Aysal'ın neden kongreye çağırdığını bi araştırıp,öğrenmeni tavsiye ederim.

Bende size diyorum ki 2 sene dayanmayacak ....

Zaten kendisi ne dedi ? Bana karşı laf söylenmeye başladı mı çeker giderim dedi....

Şimdiye kadarki haline bakıyorum ama ben umutlu değilim.... Ha siz umutluysanız saygı gösteririm inşallah sizin arzu ettiğiniz gibi olur...

Açıkcası bir ışık görmüyorum...

Bu arada şunu da ekleyeyim... Geldiği günden beri medyanın gazıyla hemen azize ile buluşması bence hoş şeyler değil... siz normal diyebilirsiniz ama hoş değil...

Herkes biliyorki Türkiye futbolunu azize yönetiyor...

Madem görüşeceksin diğer başkanlarla birlikte görüşürsün...

Eleştirmek için hala erken. Transferler yapılmıyor diye taraftar biraz karamsar oldu ama ben başarılı olacağına inanıyorum Başkanın.

Bende size diyorum ki 2 sene dayanmayacak ....

Zaten kendisi ne dedi ? Bana karşı laf söylenmeye başladı mı çeker giderim dedi....

Şimdiye kadarki haline bakıyorum ama ben umutlu değilim.... Ha siz umutluysanız saygı gösteririm inşallah sizin arzu ettiğiniz gibi olur...

Açıkcası bir ışık görmüyorum...

Bu arada şunu da ekleyeyim... Geldiği günden beri medyanın gazıyla hemen azize ile buluşması bence hoş şeyler değil... siz normal diyebilirsiniz ama hoş değil...

Herkes biliyorki Türkiye futbolunu azize yönetiyor...

Madem görüşeceksin diğer başkanlarla birlikte görüşürsün...

Yukarıdaki yazdıklarınızın bununla alakası yok.

Daha bismillah demeden olağanüstü kongreyi toplantıya çağırmayı çalışması içler acısı çok vahim bir durum..

Bu cümleyi edebilmek için ne için çağırdığını bilmeniz gerekir. Ama anladım ki gelişigüzel söylenmiş bir laf.Tekrardan sebebini araştırmanızı öneriyorum.Araştırdıkdan sonra bu cümlenin ne kadar anlamsızca ve bilgisizlikle söylendiğinin farkına varacaksınız.

Sayın başkan,

Galatasarayın yakın geçmişindeki büyük başarılara bakacak olursak o başarılaın oluştuğu ortam bu gün yeniden oluşmuştur, Kaos,Maddi kriz,Anti Medya

artıki bizim başarılı olmamız için bir engel kalmamıştır.Tek yapmanız gereken bunları iyi yönetmek :)

Bence yeni baskan nerde bonservisi olmayan, biraz sivrilmis adam varsa ona bakiyor, yani ucuza ariyor, yeni Polat yonetiminin yolundan gidiyor. maddi gorunum buna zorluyor olabilir ama taraftara bu kadar umit verildikten sonra boyle olmasi kotu.

Neyse ki Avrupa yok bu sene de sezon gec acilsa da olur ama iyi oyuncular sona kalir mi o belirsiz.

Bikaç tane oyuncuya bonservis vermeden aldık. Bu da demek oluyor ki o ödenmeyen bonservis ücretleri yıldız bir isime harcanacak.

yahu baskan mezar mi götürecen o kadaran parayi

cikar 200 mio euro harca

Kimse uefa kriteri falan demesin..Yok Galatasarayda kişiler para vermezmiş bunların hepsi palavra..Şu anda şayet ciddi bir para sıkıntısı varise ve bunu Ünal Aysalda halledemiyorsa diğer başkan adaylarından hiç farkı yok..Kimse masal anlatmasın Ünal Aysal parası ve serveti dolayısıyla başkan seçildi..ancak böyle bir güçlü kişilik azizle ,medyayla,yanlı federasyonla başa çıkabilir düşüncesindeydi..

Demirören ,aziz nasıl verdiyse ve veriyorsa sende vereceksin..Bunun başka bir açıklaması yok.Zaten sürekli verecek halin yok..Şu zor zamanda vereceksin.ondan sonra zaten yakalanan başarılarla var olan projelerle paranı geri alacaksın..Aziz yıldırım daha stad bile yokken ortada,gelirleri bu kadar değilken basıyor parayı alıyordu..Ondan sonra hiç klübü zor duruma sokmadan geri aldı paralarını..Bunun yolu bir şekilde bulunur.

O yüzden bu takıma,klübüne olan bağ ile alakalı.Malesef Ünal Aysalda ne kadar beyefendide olsa aziz gibi,demirören gibi klübüne bağlı,klübünü en az taraftarı kadar seven bir başkan profili yok..

Ama ilk başta oluşturulan yönetim listesi,federasyon ve medyaya karşı hala devam eden sessiz yapı ve aksine anlayamadığım şekilde fair play söylemleri(fair playden bahsedecek en son klübüz,artık yeter.),transferlerde oluşan hatalar ve olumsuz yapı beni kahrediyor..

Yukarıdaki yazdıklarınızın bununla alakası yok.

Bu cümleyi edebilmek için ne için çağırdığını bilmeniz gerekir. Ama anladım ki gelişigüzel söylenmiş bir laf.Tekrardan sebebini araştırmanızı öneriyorum.Araştırdıkdan sonra bu cümlenin ne kadar anlamsızca ve bilgisizlikle söylendiğinin farkına varacaksınız.

Erkenden eleştirmek için yazmamıştım...

Yanlış bir durum varsa dile getirmeliyiz...

ben kendi hatamı gördüm..

Şu en son açıklanan durumlardan dolayı erkenden genel kurul çağrısını doğru buluyorum..

Revize bütçesi ve 350 milyon dolarlık borç için 750 milyon dolarlık teminat gösterilmesi gibi ..

Ama En İyisi Beklemek... İnşallah En İyisi Olur..

Kimse uefa kriteri falan demesin..Yok Galatasarayda kişiler para vermezmiş bunların hepsi palavra..Şu anda şayet ciddi bir para sıkıntısı varise ve bunu Ünal Aysalda halledemiyorsa diğer başkan adaylarından hiç farkı yok..Kimse masal anlatmasın Ünal Aysal parası ve serveti dolayısıyla başkan seçildi..ancak böyle bir güçlü kişilik azizle ,medyayla,yanlı federasyonla başa çıkabilir düşüncesindeydi..

Demirören ,aziz nasıl verdiyse ve veriyorsa sende vereceksin..Bunun başka bir açıklaması yok.Zaten sürekli verecek halin yok..Şu zor zamanda vereceksin.ondan sonra zaten yakalanan başarılarla var olan projelerle paranı geri alacaksın..Aziz yıldırım daha stad bile yokken ortada,gelirleri bu kadar değilken basıyor parayı alıyordu..Ondan sonra hiç klübü zor duruma sokmadan geri aldı paralarını..Bunun yolu bir şekilde bulunur.

O yüzden bu takıma,klübüne olan bağ ile alakalı.Malesef Ünal Aysalda ne kadar beyefendide olsa aziz gibi,demirören gibi klübüne bağlı,klübünü en az taraftarı kadar seven bir başkan profili yok..

Ama ilk başta oluşturulan yönetim listesi,federasyon ve medyaya karşı hala devam eden sessiz yapı ve aksine anlayamadığım şekilde fair play söylemleri(fair playden bahsedecek en son klübüz,artık yeter.),transferlerde oluşan hatalar ve olumsuz yapı beni kahrediyor..

Uefa Kriterleri biraz sıkmasyon. Daha öncelerde bir yerde görmüştüm ben o kriterleri, Adnan Polat çok ciddiye aldı ama yok öyle ciddi birşey. 9 aşama var para cezası, seyircisiz maç oynama gibi hafif şeylerden başlıyor, en son çare olarak küme düşme, transfer yasağı gibi şeyler geliyor, ki oraya gelene kadar bayağı ceza ve uyarı almak gerekiyor :)

başkan transfer döneminde acemice davranıyo

şöyle yıldızlar alıcam böyle yıldızlar alıcam diyip beklentiyi niye tavana çekti anlayamıyorum

bu işleri kimseye duyurmadan sessizce halletmeleri lazımdı

şu ana kadar yapımış elle tutulur bir transfer yok denilebilir

selçuk inan var ama onun da sözü önceden alınmış zaten

başkan transfer döneminde acemice davranıyo

şöyle yıldızlar alıcam böyle yıldızlar alıcam diyip beklentiyi niye tavana çekti anlayamıyorum

bu işleri kimseye duyurmadan sessizce halletmeleri lazımdı

şu ana kadar yapımış elle tutulur bir transfer yok denilebilir

selçuk inan var ama onun da sözü önceden alınmış zaten
Çok haklısın.Birde üstüne profosyonel kadro kurucam demişti o da yalan olmuş gibi görünüyo.Şu ana kadar eksileri artılarının üstünde.Sürekli vaat vermeye devam ediyo.

bisakin olun fatıh hoca umarım bu duruma sınırlenmıyordur

Galatasaray başkanının işi gerçekten zor. Bu Ünal Aysal gibi daha önce kulüpte görev almamış ve Türkiye'de fazla yaşamamış biri ise işi daha zor. Çünkü Türkiye'deki medyayı fazla tanımıyor. Taraftar profilini fazla tanımıyor. Şu an zaten medyayı takip ediyorsanız medyanın her zamanki oyununu oynadığını net görürsünüz. Nedir bu oyun açıklayayım. İlk başta bir başkan ya da yeni transferi öve öve göğe çıkarır beklentiyi çok yükseltir sonra bir hatasını bekler ve o hatayı bulduktan sonra yerin dibine sokmaya çalışır. Ki bunda da çok başarılıdır. Hatırlayın bu medya yüzünden kaç tane oyuncumuzu yuhladık gönderdik. Arda olayını hatırlayın. Nasıl bu duruma düştüğünü. İlk başta medya sürekli övdüğü Arda'yı sakat olduğu bu yıl nasıl taraftarın önüne attı. Adamın yaptığı ya da yapmadığı herşey manşetlerden verildi. Tabi bu o kadar planlı ki ilk başta sahip taraftar medyayı eleştirdi ama sonra medyayla aynı dili konuştu. Galatasaray'ın başarılı olabilmesi için taraftarımızın klasik tabirle başkandan teknik ekibine, futbolcusundan malzemecisine kadar desteklemesi tek yumruk olması gerekmektedir. Ama basının dediği herşeye 2 günde inanarak kendi içimizde ayrılıklara düşüyoruz ve birlik olamıyoruz. Bu da gücümüzü azaltıyor.

Şimdi burda bazı arkadaşlar şimdiden başkana sallamaya başlamış. Bazıları çok fazla kalmaz başkan gider bile demiş. Çok değil geçen haftaya bakalım. Adnan Polat başkan 3 ay içinde kaçar dedi diye Adnan Polat'a sövenler şimdi onun dediğinin doğruluğuna kendini inandırmış. Taraftar olarak bazılarımızda balık hafızası var galiba. Şu an medya taraftarı yönlendirmeye çalışıyor. Bunun üzerine yönetimde baskı oluşup hata yapmalarını bekleyecek. Burda hem yönetim hem taraftar bir nevi sınava tabi tutuluyor. Taraftar bakalım ne kadar yeni yönetime destek olacak, yönetimde baskı oluşturacak mı?. Yönetim açısından sınav da bu baskıya dayanıp doğru adımları atacak mı?

Son olarakta başkandan her taraftar yıldız ve ses getirecek oyuncular ister(Futbol, basketbol, voleybol vs.). Ama kendimize soracağımız soru da şu olmalı: Biz bu kulübe ne kadar katkı yaptık? Forma aldık mı? GSMobile aldık mı? GS Bonus aldık mı? Kombine aldık mı? Eğer taraftarın çoğu bu sorulara evet cevabı verdiği zaman zaten bu kulüpten içeri en büyük yıldızlar girer UEFA kriterleri de dert olmaz. Yıldırım Demirören gibi kulübü kendisine borçlandırarak başkanlık koltuğundan inmeyen başkanlarımız da olmaz.

Bu yüzden bu sene en büyük transferimizin taraftarımızın olması dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt