Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Tez gönderilsin başkan..

durun laaan vurmayın şaka yaptım :( :asd::asd:

Çok güzel açıklamaları var.

1 ay önce şöyle pozitif şeyler söylemişti: "Yabancı kaleci gelecek. Herhalde önümüzdeki günlerde ilk haberlerden birisi o olacak."

Bir hafta falan önce de şöyle bir şey söyledi: "Drogba gündemimizde yoktu, ancak taraftar istedi diye gündemimize aldık."

Tebrik ediyorum kendisini.

Başkanım umarım Arenayı Beşiktaşla paylaşmak gibi bir hata yapmazsınız.

Ne Ünal başkan ne de yönetim hiç biri Türkiyede oluşturulan yanlı taraflarla uğraşıcak güçte değller.Geldiklerinde havayı değiştirecekmiş gibi konuşmalar yaptılar ama hepsi fos çıktı. Galatasarayın her zaman ki gibi tek gücü Florya. Oradaki eski düzen yeniden sağlanırsa bu düzene karşı başımız eğilmez. Ünal başkan çok acemi gibi bi yol olmaz.

Geldiğinde de demiştim şimdi de diyorum Senden başkan olmaz bu takımın daha tecrübeli ve eli açık kişilere ihtiyacı var...

Gidip emekliliğin tadını çıkarsaydın keşke

Senden kimse söz beklemedi sen millete söz verdin ve uçurdun havaya

Gidip getireceğin kalecinin kalitesi ortada...

Kaleci iyi kötü tartışmam ama sen bu taraftara sözler verdin ve neredeyse hepsini yedin

Hayri Kozak bir kez daha haklı çıktı

Lafın Özü : Gelmemeliydi Tez zamanda gider umarım

Ben baskana güveniyorum. Gerekli yildiz transferlerinide yapacaktır. Sonunda burada lafını yiyen çok olacak.

Profeyonelliği ile fark yaratacağı izlemini verdi yaptığı açıklamalar ile.Aynı şekilde transferler için büyük beklenti yaratacak çok amatörce açıklamalar yaptı.Real durumun farkına vardığında da artık hepsini söylemişti.Önce tam profesyonelliğe geçişi erteledi.Transferde de o kadar büyük beklenti oluşturdu ki alınan oyuncular çok sıradan gelicek gibi bir hava da oluştu.İnşallah yanılırım da herşey planlandığı düzene oturur.

Yok abi bunlar kulübün başına geldi neden peki Polat yönetiminden bir farkı yok gibi hissediyorum ? Profesyonel ekip belli olur. Biz aynı tas aynı hahamız benden söylemesi. Henüz yıldız almadı diye söylemiyorum bunu (tabi iş bitirememesi ayrı konu ama) yönetimin her telinden farklı ses çıkması + söylenenlerin yutulması vs. Beşiktaş'ın stad'ı resmen işgale kalkması vs. Bilemiyorum. HOŞNUT DEĞİLİM. Birde bu kaleci çıktı sindi..

Baskanın Secim vaadlerinde dedikleriyle yaptıkları arasında cok keskin zıtlıklar var.

Yönetim icinde cok baslılık var ic cekişme var buda hayra alamet degil Allah sonumuzu Hayır etsin

Bol laf ve vaat, sıfır icraat.

Bir yerden tanıdık geldi mi?..

Nerde profesyoneller?

Soyle baskan?

Kurth, Kenyon felan nerde baskan?

Dunyaca unlu kaleci nerde baskan?

Soyle baskan?

Nerde profesyoneller?

Soyle baskan?

Kurth, Kenyon felan nerde baskan?

Dunyaca unlu kaleci nerde baskan?

Soyle baskan?

Abdurrahim Albayrak

Ali Dürüst

Bülent Tulun

Neyine yetmiyor? Profesyonelliğin gölgesinde ki amatör ruh. Zaten bizim ihtiyacımız 21. y.y'da 2011 yılında ''ruh'' değil mi? :p

Profesyonelliğe ve iyi futbolcuya gerek yok. ''ruh'' lazım ''ruh''

Ve Adnan Polat'dan bir sözle son vereyim;

''Şampiyonu Galatasaray belirler''

gelen gideni aratiyor adnan polat canaydini aratmisti aysal da adnan polata aratacak gibi umarim aratmaz ama gidisat o yönde

Temmuz'a geldik tek gorduğum takımda yada felsefede zerre kadar bir değişiklik yok. Battı balık yan going olacağa benziyor.

Ünal Aysal'a güveniyorum. Daha transferler bitmeden, atıp tutmak doğru değil..

Adnan Polat 'tan kötü olma ihtimali olmadığından her şekilde kardayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt