Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Tüküreyim sizin getireceğiniz yıldızlara.

Sana ve ekibine yazıklar olsun!

Yazıklar olsun ,ben tuttuğunu koparan başkan istiyorum. :mad:

Fair playınız batsın...

Ulan bugün trabzonlu arkadasim dalga gecti benle, renklerinizi belli ettiniz sari-lacivert diye :mad:

Bi yandan cakma Galatasaraylilar fenerlilerle poz veriyor, diger taraftan baskanimiz fb'yi savunuyor. PES.

Şike ile suçlanan, 19 maçta şike yaptığı belgelenmiş takımla ''Tek Yürek'' olmak da nedir? Fair-Play (Adil Oyun) bu mu? Galatasaray olayları uzaktan seyretmek yerine çamura bulaşmış bir kulübün yanında nasıl yer alır? Bugün, tüm Türkiye 'yi kandırmış, insanların hayallerini, emeklerini çalanları kucaklamak Galatasaraylıya yakışıyor mu? Üstelik ''Tek Yürek'' olduğumuz camia her fırsatta Galatasaray 'a saldırmayı kendine görev edinmiş bir camia.

Transfer konusunda açıklamalarınızla, davranışlarınızla Spor Kulübü yöneticiğinde acemi olduğunuzu göstermiştiniz. Zamanla medyayı ve taraftarı daha iyi yönetmeyi öğrenirsiniz bu problem değil. Ama şike konusunda yapacağınız yanlış acemilik olarak görülmez. Biz sadece adalet ile ''Tek Yürek'' olmalıyız.

Baskan "basari, basari, basari" dedin.. Bu serefsizlere gereken cevabi vermezsen, basari falan gelmeyecek.. Bunu aklina sokmalisin.. Drogba, Forlan, Fabiano üçlüsünü de getirsen, serefsizleri yine yenemezsin... Basariya giden yol, bu serefsizlerin yolununu kapatmaktan geçer..

Fenerbahçe yandaşı başkan istemiyoruz. Ortada şike var tepki göstermeli sessiz kalmamalı. Başlarım fair playine.

Oldu olacak adımızı Galatasaray Fair Play Klübü olarak değiştirelim.

Geleli 2-3 ay oldu yaptığı hataların haddi hesabı yok.

neden geldin Ünal Aysal?

Adnan Polati GS korumadigi icin istemiyorduk.Ünal aysalda ondan geri kalmiycak gibi.Adnan Polatin dediyi gibi 3-4 aya kacarsin.yalanci,kulübü korumayan baskan istemiyoruz.

Tek umudum Adnan Polat gibi koltuğa yapışmayacak olması. En kısa sürede bırakır umarım bu görevi.

Hayrey bişeysin Ünal Aysal! Biz seni suçlulara destek ver diye mi getirttik len oraya? Haddini aşıyorsun.. Zaten gözümde 5 paralık değerin kalmadı.. Her ne kadar 8.5 milyar avroluk adam olsanda.. Fazla zarar verme Galatasaraya.. Her lafın yalan dolan.. Rezil olmaktan başka bi işe yaradığın yok..

Hayrey bişeysin Ünal Aysal! Biz seni suçlulara destek ver diye mi getirttik len oraya? Haddini aşıyorsun.. Zaten gözümde 5 paralık değerin kalmadı.. Her ne kadar 8.5 milyar avroluk adam olsanda.. Fazla zarar verme Galatasaraya.. Her lafın yalan dolan.. Rezil olmaktan başka bi işe yaradığın yok..

Gözlerinden öperim.

enkaz edebiyati yapmaktan baska bir bildigi yok gelirken bilmiyomuydun kulubün mali durumunu en fb ye arka cikmasiyla benim gözümde bitmistir aysal oysa ne umutla secilmeni istemisti bir cogumuz

Adnan polatla çok takılma demiştim.

Adnan polatla çok takılma demiştim.

Çok yazık... Göz göre göre ağzımıza s.çılıyor. Adamlar her türlü şerefsizliği yapsın en ufak şeyde, biz onları savunalım. Bize Galatasaray'lı başkan lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt