Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Yaw dogruymus zamaninda adnan Polati destekledim, sonradan dedim ki, keske obür adnan kazansaydi. gelen gideni aratiyor ya, bu ne ya. Sonsuz hikaye gibi, hep ayni olay.

Yani belki burada bana ateş püsküreceksiniz renktaşlar ama benim için Ünal başkan tam bir hayal kırıklığıdır. İlk geldiğinden şu geçen süreç içerisinde bende bıraktığı izlenim Galatasaray'ımızın yıllarca beklediği haklarını savunan, söyledikleri tutarlı, bir duruşu olan bi başkan beklerdim. Ama bu işler "servet"le olmuyor maalesef. Geldiği ilk gün çıktığı programda duygularımla değil aklımla hareket ederim diyerek Fatih Terim hocamızla çalışmayacağımızı dile getiren başkanımız çok geçmeden takımı Fatih hocamıza emanet etti. Ardından hep taraftarı heyecanlandıran ve yerine getirilmeyen transfer sözleri. Dünyaca ünlü bir kaleciyle anlaştık bu hafta açıklayacağız lafından ne kadar süre geçti ve hala bir kaleci transfer edebilmiş değiliz. Adnan Polat döneminde en çok eleştirdiğimiz konu transferin sezon başlangıcına sarkmasıydı. İlk kez heveslenmiştik kamp öncesi transferlerimiz bitecek diye ama şimdilerde eski yönetimle paralel açıklamalar birbiri ardına geliyor"daha zamanımız var..." Geçmiş sezonlarda Adnan Sezginden o kadar çok çektik ki kurtulduk bu tarz adamlardan artık daha profesyonel olacağız derken yazılarını okumaya dahi tahammül edemediğim Türkiyenin en dandik spor gazetesinde köşe yazarlığı yapan Bülent Tulun başkanımızın akıl danışmanlığını yapmasına ne demek lazım bilemiyorum. Son olarak fenerbahçenin şike yaptığı gün gibi aşikarken hep fenerbahçenin yanında durma ezikliği, ceza almasın diye kulüpler birliğindeki çırpınmalar beni aşırı soğutmuştur kendisinden. Ne diyelim sanırım bir 3 sene daha bir an önce ve en zararsız bir şekilde bitsin diye bekleyeceğiz:(

Yok yok baskanın uçağı ve yatı var iyidir iyi... Adnan Polat gibi fakir mi olaydı.. Ehehehi yani ben baskanı gayette severim sayarım

Nazik olmayla kibar olmayla bu isler yurumez baskan burasi fransa yada isvicre degil burasi Turkiye Turkiye madem zenginsin paran var en azindan bir kac oyuncu getir yoksada cikar 50 milyon avro transfer yap takim basari elde edince parani geri al bankadan borc alacagimiza sen ver ! fenere iyi davranmayla herseye positif bakmayla hersey cok guzel olacak demeyle bu isler yurumez bu takima 4 oyuncu gerek en az daha

Gittin MAAydınların koluna sen yapıştın, gel başkan ol diye.. Al bak adam başımıza neler yapıyor? Transfer yok, icraat yok, Galatasaraylılık duruşu hiç yok. Kendine gel Efendiii :mad:

Sadece Fener'in yerinde biz olsaydık Fener'in ne yapacağını düşün ve ona göre hareket et.

Fenerin yerinde biz olsaydık şu an üçüncü ligde -10 puanla başlamıştık arkadaşlar. Kimse kimseyi kandırmasın çooook pasif kaldı yönetimimiz heeeer konuda...

Senden transferde istemiyorum yeterki hakkımızı adam gibi savun.

Bugün ki açıklamalardan sonra saygı duyuyorum sana Başkanım..

Helal olsun!

transfer falan istemiyoruz baskan. Seneye şampiyon olmasakta olur. Yeterki şerefsizlere ve yalakalara karşı bir duruşumuz olsun. Eğilip bükülmeyelim.

bugünkü açıklamayı şaşkınlıkla okudum. yürü başkan! bu olayın üstünü kapatamasınlar!

başkan gereken onurlu duruşumuzu sergile. Taraftarın her zaman arkanda olur. Hadlerini bildirin artık şunların.

yeri burası değil ama Türk futbol forumunda şikeyle ilgili tüm konular silinmiş kim yaptı bunu?

Ünal Aysal klüplerden çok kendi taraftarımızdan da bazı kesime çok ağır kapaklar yapmış.

Büyüksün başkan !

Bugünkü açıklama ile az da olsa gönlümüze su serptin.

Tuttuğunu kopar başkan,her türlü arkandayız gerekirse takımı ligden çek.

Onlar fenerleriyle şikeli liglerini oynasınlar.

Yazıklar olsun ,ben tuttuğunu koparan başkan istiyorum. :mad:

Fair playınız batsın...

Böyle kapak yap canımı ye başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt