Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Bizim baskan secilmeden önce ne gibi projeleri vardi ve hangisini hayata geciridi bilen varmi?

Baskan takim avrupaya gidemeze ayrilirim konusa gelince, amac ne acaba? avrupaya katilamiyan bir takimin baskani olmak yakismaz mi bana demek istiyor?

Bu konu TFF yüzünden ceza yersek icin konusmustu Baskan, ama diyelim ceza yemedik ve takim genede avrupaya katilamadi genede takimi birakacak mi baskan?

Kimse dünkü sonuclara aladanmazin, birsekilde ceza gelmese ne uefadan ne tff den ozaman bu takim playofflarda ancak 3. olur baskan sagolsun, cünkü transfere gerek görmediler poker face lerini cikardilar ve insallah ceza gelir büyük takimlara da biz transfer yapmadan CL katiliriz diye.

Baskan suanlik benim icin malesef koca bir hayal kirikligi, ben futboldan anlamam bu is den anliyan prof. insanlar getirecegim dedi onu bile yapmadi.

Galatasarayin benim paraya ihtiyacagi yok dedi, ama gelir kaynakalarida öyle büyük bir sekilde artirmadi. En kötü ihtimal insan Galatasaraya faizsiz borc verirdi nasil olsa kimsenin parasi külübde kalmazdi.

Büyük Vizyon sahibi sandim kendisini ama malesef Adnan Polat gibi konusmak dan baska birsey yapmiyor.

Dogrusunu soylemek gerekirse, Fatih Terim'i teknik direktorumuz yapmaktan baska sozunu tutmadi ve tutacak gibide gorunmuyor, umarim hersey istedigimiz gibi olur.

başkan

bu transfer döneminde takıma kanat oyuncusu almayarak çok büyük bi kumar içine girdin

bence çok büyük bi strateji hatası yaptın

bu takıma gerçek bir kanat oyuncusu almak zorundaydın

çünkü elimizde 1 tane bile yok

çıkıp şampiyonlar ligine gidersek şöyle takım kurarız böyle takım kurarız diyosun ama

gidemezsek ne olacak

bence takım çekirge misali sıçramaya devam ediyo

playoffa kalırız o garanti

ama

derbilerde başarımız az

3.olup devre dışı kalırsak

1 numaralı suçlu sensin ve sana "sene sonu sözleşmesi biten oyuncuları alırız" diyen o herif...

Başkan biz nelerin hayalini kuruyoruz sen beleş oyuncudan bahsediyorsun.

Beleş oyuncudan hayır mı gelir takıma.

Futboldan eminim benden daha fazla anlayanlarınız vardır aranızda, fakat bir kısım var ki üzerine yeterince deneyimim olan insan ilişkileri.

Bir lider; mütevazı, tevazu çerçevesi içerisinde daima kendisinden beklenenin fazlasını veren kişidir. Şaşırtan, yaptıklarıyla saygı uyandıran kişidir. Unutmayalım, sözler o an gelip geçer fakat yapılanlar anlatılır. Bir lider yapabileceklerini asla anlatmamalı, bilakis yapmalıdır. Kazara yapamaması halinde geri dönüş yoktur ve insanların gözünde artık tam bir lider değildir, arkasından gidilmesine gerek yoktur. En azından insan piskolojisindeki yeri budur liderin konum olarak.

İzleyenleriniz olmuştur, Prestige diye bir film. Bilirsiniz kişisel gelişim seansları sonlarında izlenmesi gereken filmler okunması gereken kitaplar, öyle bir şey değil bu söyliyeceğim laf olsun diye konuşuyorum. Anlatılan birşey vardı o filmde ana tema olarak, İnsanları büyülemek, şov ile gerçekleşir. Fakat işin prestij kısmı (yani eylemi gerçekleştirilen sonuç kısmı) sadece insanlarda saygı uyandırır.

Saygınlık çok zor kazanılan fakat çok kolay kaybedilen birşeydir, kendimi yermeyi pek severim o yüzden kendimden örnek vereyim. Ben gibi bir taraftar çıkıp saygınlığının azalmasından bahsediyor ve bu fikri ortaya atıp diğer insanlarla paylaşıyorsa, artık böyle düşünen birileri var demektir. Bir Lider olarak kendisine inananlar arasındaki ince lehim ile tutan muhalif kişilere bu malzemeyi vermemek gerek.

Şakiri yi alamamış almış umrumda değil, şakir olmaz osman olur. Gerek yazbaşı Drogba demeçlerinde olsun, gerek diğer altın boncuk saçtığı röportajlarda olsun ağzından çıkan her kelime nin gerçekleşmeme ihtimali bir risk. O yüzden hangi kanalda Ünal Aysal Röportajı görsem değiştiriyorum inanmıyorum çünkü, sürekli kendinden emin bahşeden hitabet ile konuşan ses tonu itici geliyor zira. Kendisini izleyenlerin arasında enayi yerine konmaktan hoşlanmayanlarında bulunduğunu unuttuğu anlarda başlıyor her soruya çiçekler savurup papatyalar saçmaya, dürüst gözükme çabası içerisinde. Anladımki pek seviyor damardan girmeyi , taraftarı gezdirmeyi, teşekkür ediyorum bende kendisine. kalsın.

Shakiri gitti baskan ,eger kim ki bu ise tas koyduysa geregini yapman lazim artik.

Başkan sene sonu beleş adam alacaz dedi tepki veren olmadı.Demek çempiyins lig'de şampiyon yapacak bizi bu vizyonla.

Bu vizyonuyla Galatasaray 1 adım ileri gidemez.

Bu zamana kadar yaptığı en GÜZEL iş güzel insan Fatih Terim'i getirtmek oldu.O olmasa şuan neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.

Yazdan beri söylüyorum;

Sende Faruk Süren'i özletiyorsun. Efsanemizi özletenlerdensin.

en azından benim yaşadığım hayat boyunca gördüğüm en iyi gs başkanısın

Başkan iyide çevresindekileri çok dinliyo gibi.Bu arada cantona'nın belgeselinde fransızcayı türkçeden daha iyi konuşuyo sanki izleyenler farketmiştir

Gelenler:

25 Fernando MUSLERA

27 Emmanuel EBOUE

17 Tomas UJFALUSI

6 Ceyhun GÜLSELAM

8 Selçuk İNAN

10 Felipe MELO

11 Albert RIERA

21 Yiğit GÖKOĞLAN

50 Engin BAYTAR

77 Necati ATEŞ

90 Sercan YILDIRIM

9 Johan ELMANDER

Gidenler:

Arda Turan-A.Madrid

E.Culio-Orduspor

Zapata

Lorik Cana-Lazio

Barış Özbek-Trabzonspor

Kewell

Insua

Neill

Cem Sultan-Kayserispor

Pino-Saudi

Anıl Dilaver-Samsunspor

Mustafa Sarp-Samsunspor

Mehmet Batdal-Karabükspor

Musa Çağıran-Bursaspor

Diğer branşları yazmadım ama basketbolda hayal bile edemeyeceğiniz yerlerdeyiz,mali olarak çok iyi bir yoldayız ve daha 1 sene bile olmadı,eleştirirken biraz vicdanlı olun öyle bilgisayar başına oturup o gelsin bu gitsin bu işler böyle olmaz demeyle falan olmaz,biraz mantık biraz akıl.

bugün açıklamalarınla yine değerli azizeyi :happynew: başkanım,büyüksün :tiphat:

Şu on yılıık süreçte bir taraftar olarak şunu anladım.

Galatasarayda başkan olmak,yönetici olmak o kadar kolay ki.Yemin ederim istediğin konuda istediğin hatayı yap,transfer,klübün haklarını savunamama hiç farkertmez bir şekilde gerçeklerden bi haber taraftarlar bunları doğal olarak göremeyip hiç tepki vermez.Birde futbol takımı iyi gidiyormu kralsın.Zaten o yüzdende senelerdir şikeci şerefsizler meydanı boş bulup türk futbolunun ağzına sçtılar.

Galatasaray hala aradığı başkan ve yönetimi bulamamıştır.Bu açık ve net.

Galatasarayda başkan olmak,yönetici olmak o kadar kolay ki.Yemin ederim istediğin konuda istediğin hatayı yap,transfer,klübün haklarını savunamama hiç farkertmez bir şekilde gerçeklerden bi haber taraftarlar bunları doğal olarak göremeyip hiç tepki vermez.Birde futbol takımı iyi gidiyormu kralsın.Zaten o yüzdende senelerdir şikeci şerefsizler meydanı boş bulup türk futbolunun ağzına sçtılar.

Söyle yorumlar insani forumdan sogutuyor anasini satiyim.

Bu başkan ve bu yönetim gitsin tekrar bir kaos üstüne yeni bir yönetim gelsin o zaman rahatlarsın belki..

Söyle yorumlar insani forumdan sogutuyor anasini satiyim.

Bende senelerdir sizin gibi gerçeklerden bi haber taraftarları gördükçe sinir hastası oldum.

Hayır bu konuda hiçbirşey bilmiyorsanda o zaman yorum yapmazsın.Yorum yapacaksanda mantıklı bir yorum yapda görelim.

Bu başkan ve bu yönetim gitsin tekrar bir kaos üstüne yeni bir yönetim gelsin o zaman rahatlarsın belki..

.Yönetim istifa söylemi yok sanırım orada.

Galatasaray aradığı başkan ve yönetimi bulacaksa hiç farketmez hemen istifa edebilirler.Öyle kaos falanda olmaz.Hatta hiçbirşey olmaz.

Tabiki şu dönemde öyle birşey olmayacağı için bir taraftar olarak her zaman desteğimi veririm.Ama başarısız buluyorum.Ve banada hiç umut vermiyorlar.Bu olay bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt