Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Elestirilecek tek yonun.. ben fazla goz onunde olmam diyip.. 2-3 gune bi bazen hatta hergun bi aciklama yapman Baskanim..

madem aciklama yapiyorsun.. az ve oz olsun, TFFsini Ligtvsini titret restini cek tavrini koy.. sen 2-3 gune bi aciklama yaparsan kimse seni ciddiye almaz.. heleki secilirken ben fazla goz onunde olmiyacagim dedikten sonra..

takimi bu noktaya tasiyan F.Terim'dir yonetim gereken destegi vermedi ,adam hatta ayrilmayi bile dusundu bir ara bunlar unutulmasin.Kanatsiz bir takim var ve fazla sakatlik da yasanmadi ,devre arasinda takviye yapmayarak baskan sampiyonlugu atese atmistir bu cok net.

net soyluyorum Rijkaard donemindeki sakatliklar (darbeye bagli) bu sene olsaydi... takim domino taslari gibi yerlere savrulurdu..

Baskanin sansi Fatih Terimdir buda ayri bi tez konusu..

takimi bu noktaya tasiyan F.Terim'dir yonetim gereken destegi vermedi ,adam hatta ayrilmayi bile dusundu bir ara bunlar unutulmasin.Kanatsiz bir takim var ve fazla sakatlik da yasanmadi ,devre arasinda takviye yapmayarak baskan sampiyonlugu atese atmistir bu cok net.

mourinho'da transfer istiyordu. "bana santrafor lazım" deyince valdano, benzema'yı kastederek "yanında oturuyor" dedi. bu iş dünyanın en büyük takımlarında da aynıdır. yönetim ve fatih terim bu sene yapılabilecek en başarılı işlere imza atmıştır bence. sene başında biz bu adamları alıcaz bu aldığımız adamlarda şöyle başarılı olacak deselerdi bugün böyle söyleyen taraftar o gün istifaya davet ederdi yönetimi.

Aysal benim için transferde hayal kırıklığı tek şansı f.terim yoksa bu kadro buralara gelemezdi.Sezon başı necati engin emre ve semihi kim 11 de düşünüyordu?

Aysal benim için transferde hayal kırıklığı tek şansı f.terim yoksa bu kadro buralara gelemezdi.Sezon başı necati engin emre ve semihi kim 11 de düşünüyordu?

Yahu geçen seneden bu takımda sadece Hakan oynuyor, kolay mı öyle bir senede 10 kişi eklediğin takıma 5 kişi daha eklemek, bazılarımız bahsedilen paraların miktarlarını tam tahlil edemiyor sanırım, başkan istemez mi şu takım 4 4lük olsun, ne çıkarı var adamın? Cebinden mi gidicek sanki o da bilir har vurup harman savurmayı, Beşiktaş örneği gözümüzün önünde işte, bu takıma takviye gerektiği aşikar ama öyle bir senede yapılacak iş değil bu

Aslında bakarsanız çokta başarısız sayılmaz.Fakat Shakiri transferinde taraftara çok umut verdi.Shakiri Galatasaray'a yakın,Galatasaray'da Shakiri'ye yakın.Böyle bir açıklama yapması çok gereksizdi.Boş yere taraftara umut verdiler.Drogba transferi,Podolski,Reyes,Forlan.Çok hata yaptılar çok.Umarım bu transfer döneminde böyle hatalar olmaz.Parayı bastırıp istediğimiz oyuncuyu alırız.

Yahu geçen seneden bu takımda sadece Hakan oynuyor, kolay mı öyle bir senede 10 kişi eklediğin takıma 5 kişi daha eklemek, bazılarımız bahsedilen paraların miktarlarını tam tahlil edemiyor sanırım, başkan istemez mi şu takım 4 4lük olsun, ne çıkarı var adamın? Cebinden mi gidicek sanki o da bilir har vurup harman savurmayı, Beşiktaş örneği gözümüzün önünde işte, bu takıma takviye gerektiği aşikar ama öyle bir senede yapılacak iş değil bu

Ucuz yoldan mantıklı hamleler yapılabilirdi devre arası yiğit yerine olcan alınabilirdi yada riera yerine keita gibi forvete devre arası mevlüt erdinç alınabilirdi az bir miktarla başka takıma transfer oldu.

Ucuz yoldan mantıklı hamleler yapılabilirdi devre arası yiğit yerine olcan alınabilirdi yada riera yerine keita gibi forvete devre arsı mevlüt erdinç alınabilirdi az bir miktarla başka takıma transfer oldu.

Riera bize gelmeden önce performansı ortada, Yiğit bize gelmeden önce performansı ortada, Olcan konusunda haklısın, Mevlüt gelmemeyi tercih etti suçlu değiller..

Yani boşuna sallamayın şu anda kimseye, "Tanrılar kurban istiyor!" moduna da girmeyin, bu sene şampiyonluk bile gitse takım, yönetim, teknik ekip ellerinden gelen en iyisini yapmışlardır benim vicdanım rahat..

Ucuz yoldan mantıklı hamleler yapılabilirdi devre arası yiğit yerine olcan alınabilirdi yada riera yerine keita gibi forvete devre arası mevlüt erdinç alınabilirdi az bir miktarla başka takıma transfer oldu.

Yigit + Sercan + Riera = 10 milyon euro.. + maaslari.. 4-5 milyon euro..

15 milyon euro heba oldu.. bizim paramiz cidden bukadar cokmu?

Riera bize gelmeden önce performansı ortada, Yiğit bize gelmeden önce performansı ortada, Olcan konusunda haklısın, Mevlüt gelmemeyi tercih etti suçlu değiller..

Yani boşuna sallamayın şu anda kimseye, "Tanrılar kurban istiyor!" moduna da girmeyin, bu sene şampiyonluk bile gitse takım, yönetim, teknik ekip ellerinden gelen en iyisini yapmışlardır benim vicdanım rahat..

birak ya Riera gelmeden ben burda yazdim.. ve bi cok kisi yazdi... Rieranin aradigimiz tipte oyuncu olmadigini..

Riera bu wauuwww liverpoolda oynadi wauuwwwwww.. Ispanya milli takiminda oynadi..

o zaman keske Dos Santosu alsaydik.. Wauwww Ronaldinho ile beraber oynamisti, adam Barcada oynadi.... saka bi yana Dos Santos > Riera

birak ya Riera gelmeden ben burda yazdim.. ve bi cok kisi yazdi... Rieranin aradigimiz tipte oyuncu olmadigini..

Riera bu wauuwww liverpoolda oynadi wauuwwwwww.. Ispanya milli takiminda oynadi..

o zaman keske Dos Santosu alsaydik.. Wauwww Ronaldinho ile beraber oynamisti, adam Barcada oynadi.... saka bi yana Dos Santos > Riera

Dos Santos'da geldi be abi bu lige, ezildi resmen Çolak'tan beter oldu, bu transfer işi kumar yani, tutarsa kral olursun tutmazsa yerin dibine sokarlar, o yüzden çok da kafaya takmamak gerek

Muslera, Eboue, Ujfalusi, Selçuk, Melo, Elmander gibi harika işler de yapıldı transferde bu kadar oyuncu alıp da %100 başarı elde etmek imkansız zaten. Geçen sezonu 8.bitiren takım bu sezon ligi 9 puan önde tamamladı yönetim gayet başarılı.

bu kadar çabuk çözülen taraftar resmen tez konusu olur.

son dakikaya kadar şampiyonluk için destek olacağınıza şu konuşulanlara bak.

tamburacıdan hıncaldan farkımız yok yemin ederim.

medyada yaratılmak istenen "şampiyonluk galatasaraydan gitti fener şampiyon oldu" havasına güzel kapılmışsınız.

Muslera, Eboue, Ujfalusi, Selçuk, Melo, Elmander gibi harika işler de yapıldı transferde bu kadar oyuncu alıp da %100 başarı elde etmek imkansız zaten. Geçen sezonu 8.bitiren takım bu sezon ligi 9 puan önde tamamladı yönetim gayet başarılı.

Yönetim başarılı olsaydı TFF'nin Play Off kararını zamanında engellerdi.

Ayrıca TFF seçimlerinde de daha aktif rol alabilirdi.

Bu başarı Fatih Terim'in başarısıdır. Yönetim hikaye.

Ulan Federasyon , şikeci kulüper ve siyasiler kafa kafaya vermiş Galatasaray ne yapsın, takım ne yapsın taraftar ne yapsın Ünal Başkan ne yapsın ?

Nereye kadar onurunla sahada mücadele edebilirsin ki ?, bu takım uzun lig maratonunu mücadelesiyle azmiyle şampiyon bitirmiştir bu tip turnuvalarda başarılı olmak için de ayrıca takviyeye ihtiyacı vardır.Ülkenin futbol geleceği meçhulken ligin ne olacağı belli değilken transfer yapmak namuslu adam işi değildir.Harcanacak parada temiz para değildir.Kimse sow transferini düşünüp yönetime giydirmesin.bu takım şampiyondur.Şampiyon kalacaktır.

Bu arada bu kadar pislig içinde hala yönetime veya takımdan her hangibi birisine giydirmeye çalışanın niyetinden şüphe edilir.

Bizden puan çalan dünkü trabzon fenere en az 3 atmalı, beşiktaş bakalım ne yapacak ? ayrıca dünkü hakemi kemse yabana atmasın nabza göre şerbet verdi, galatasarayın gol atması muhtemel pozisyonlarında faullerini vermedi ayrıca selçuğa yapılan hareket sarı mı kırmızı mıydı iyi bakın ?

Galatasaray taraftarı hakkına bi belgesel çekmeyi düşünüyoum günün birinde, dünyada böyle bir taraftar gurubu daha yok her anlamda herşeyi en uçta yaşayan..

Yönetim başarılı olsaydı TFF'nin Play Off kararını zamanında engellerdi.

Ayrıca TFF seçimlerinde de daha aktif rol alabilirdi.

Bu başarı Fatih Terim'in başarısıdır. Yönetim hikaye.

TFF de ağzımızın içine bakıyordu zaten.

Fatih Terim'i de bu yönetim getirmedi mi? Şampiyon olamazsak da suç Fatih Terim'in o zaman yönetim falan hikaye.

Baskan dun neden Sadri bey'in yaninda yer almadi anlamis degilim. Ya HER MAC boyle yaparsin ya da her mac baskanlarin yaninda yerini alirsin. Bi oyle bi boyle, olmuyor...

Şampiyon olalım,olmayalım Fenerbahçe düşecek diye transfer yapmayan,''beleş oyunculara yöneleceğiz'' gibisinden açıklamalar yapan,kanatsız,forvetsiz,defanssız lige başlayan,Necati'yi alıp hedefimiz ''çempiyins lig kupası'' diyen adamdan başarı falan beklemek hayalcilik,polyanacılık olur.

Fazla kasmadan ne sen uğraş ne biz uğraşalım.

Bırak git bu kulübü.

Abdurrahim Albayrak denen adamın tahsis edeceği otobüse doluşun gidin ne olur. [Adnan Öztürk reyiz hariç tabi :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt