Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

ben başkanımı çok seviyom tezahürat uydurcam bi tene

çok yakında zamanda tükürdüklerini yalar. o kapsite var çünkü. şaka gibi ya tek bir projesi yok adamın. sırf orada fantezi olsun diye var.

aysal başımıza felaket olacak. bu tarihe not olarak kalsın. inşallah pişman olacağım.

Temmuzun son haftası forvet hariç transfer bitecekti yine yalan oldu.Başkan bi sus konuşma bundan sonra.

güvenlik kamerası görse konuşucak başkan :Z6:

Sexy kulübüz ama sexy oyuncular transfer edilmiyor Mr. Aysal ? :Z6:

derhal istifası lazım. ama futboldaki şampiyonluk bir çok şeyin üstünü örttü. hala polat döneminin meyvelerini yiyor. bu adam bu kulübü kesinlikle yönetmiyor. yanındakiler arkasındakiler yönetiyor.

B.kunu cikartmakta uzerimize yok masallah. Insanlar kendilerini serefsiz bile ilan etti forumda transfer yuzunden. Şaka gibi :)):banghead::banghead:

HTC ONE X

Eksileri, artılarından çok daha fazla olan pasif insan.

TAM BİR REİS. BAYILIYOM YA. transfer politikasına gelince ....

sezon başı: transferlere bak yönetim istifa

sezon sonu: abi melo çok iyi, elmander tam bir cimbomlu !!

Transfer yok diye başarısız sayılmaz baskan,ölü bir takıma baskan oldu ve sampiyon olduk.

Daha ilk başkanlık yıllında şampiyonluk gördüğü için suana kadar gayet başarılı.

90n35.jpg

sanırım nargile tutkusu var başkanın.

Başkan'ın dili hem transfer politikasına hem de ona duyulan güvene zarar veriyor gibi. Transferlerin geç veya erken olması umrumda değil fakat sözünü tutmalı ki güvenimiz sarsılmasın. Ya da söz vermemeli ki istediğimiz oyuncuların klüpleri bizi mecburmuşuz gibi sanmasın.

Bu taraftarın onu sevmesi için böyle sözlere ihtiyaç yok.

Kral adam, büyük başkan.Kaliteli ve örnek bir insan.Transferkolikler tarafından eleştirilsede, bizi utandıracağından eminim.

Yemişim transferini, transfer hiç olmasa da umrumda olmaz. Ama koskoca başkan konuşurken ağzından çıkan lafa dikkat edecek.

Hem iş adamı, hem bilmem kaç yaşında, hem de başkan olmuş. Kendisini severim ve tarzını da beğeniyorum. Ama şu laflarını dikkatli seçmeli cümlesini yazmak bile bana hadsizlik gelirken bu adamın bu konuda kendisini hiç düzeltmemesi çok trajik bir durum..

Başkan'dan ne yıldız istiyorum ne de büyük çaplı projeler.. Sadece konuşmalarına dikkat etsin, yapamayacağı sözler vermesin. Sanırım bunların da yüksek maliyeti yoktur ve yapılabilecek bir şeydir. Kredibilitesini, karizmasını, ağırlığını aşağı düşürmesin, yukarda tutsun.

Galatasaray başkanının imajına bak.

Yarın şu oyuncuyu alacağız dese taraftarın en az yarısı inanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt