Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

2 soru sorup 2 cevap veriyorum.

Bu adam çok mu başarılı?

-Hayır.

Biz çok çabuk mu gaza geliyoruz?

-Kesinlikle evet.

Bu sene basarili olan 2 insan var gözüm de.

Biri Fatih Terim digeri Adnan Öztürk.

Fatih Terim bu takimi kanatsiz ve kismen forvetsiz olarak sampiyon yapmistir. Adnan Öztürk de sike süreci olsun, baska konular olsun her zaman bir Galatasaray`li yöneticinin nasil davaranacagini örnek bir sekil de göstermistir.

Futbolcu da tabiki basarilidir onlari ayri tutuyorum.

Adnan Öztürk harici yönetim degisecek deseler hic karsi cikmam.

Ünal Başkan çarşamba kamp başlıyor ve söylenen sözlerin hiç biri yerine getirilmemesi sizi rahatsız etmiyor mu??

Ben taraftar olarak görevimi yaptı isem aynı şekilde Başkanımdan da aynı somut adımların adılmasını beklerim.

Şu ana kadar bekledik,eleştirmedik ama amacınızın ne olduğunu hala anlamış değilim.

Şunu bilmek gerekir ki bu taraftar her şeyin farkında ciddi bir başarısızlıkta Fatih Terim'in değil bi bakmışsınız sizin kelleniz gitmiş.

Geçen sene transferlerimiz de gerçekten şanslıydık,ancak çekirge 1 zıplar 2 zıplar...

Ayrıca eleştirilerim sadece transfer değil rakibimizin şikesinin tescillendiği bir gün geçmiş olsun mesajı göndermek ve bu sürecin bir daha yaşanmamasını dilemek te neyin nesidir??Açıklama yapmayın daha iyi.Herhalde rakibimiz ancak böyle bir Başkan isterlerdi.

Şimdi mali açıdan adımlar atılmış olabilir ancak zaten geçen sezon bile transferde kasadan fazla para çıkmadı Arda sayesinde ayrıca mali durum düzeldiyse sizin kadar bizim de katkımız var.

Stad konusuna girmiyorum,girersem ceza alırım zaten.

Artık masaya yumruğunu vurduğunda inleten,ağzından çıkan söze güvenilecek bir Başkan istemek Galatasaray taraftarının hakkıdır.

Şimdi arkadaşlar ben transfer taraftarı filan değilim.15 yaşından beri maçlara giderim yaklaşık 8 tane kombine her sene 2-3 forma ve Gsstore alışverişi yapan ve bir şeyler istemek için vermek gerektiğini de bilen bir taraftarım.Ancak artık bazı somut adımlar görmek istiyorum ve bir sene de sıkıntı yaşamamak için çatır çatır bir takım istiyorum ki elimizde bu fırsatlar varken en büyük hakkımın olduğunu düşünüyorum.

Transfer olmasa da gidip destekleyeceğim takımımı ama Başkanına güvenmeyen bir taraftar topluluğunu hazmedemiyorum...

Allah başımızdan eksik etmesin. Çok hoş bir insan. Şu ana kadar benim gördüğüm en iyi başkan.

NOT: 71. sayfadayız ve Ünal Aysal 71 yaşında. Allah daha uzun ömürler versin başkanımıza...

Bi kaç gündür hiç yalan söylemedi. Şaşırtıyor beni.

tek bir gercek var taraftar ile arasında bağ kuramadı,sinerji yaratamadı.eğer biraz dikkatli olsaydı efsane olurdu.

Adam gencliginde transfer beklememis ki, simdi taraftarin halinden anlasin. :asd:

Başkan giderek tecrübe kazanıyor son dönemlerde pek röportaj vermiyor doğrusuda bu transfer konusunda konuşmayacaksınız arkadaş , pat pat Dany'de olduğu gibi açıklayacaksınız.Söz vermeseydi başkan şu tarih diye biz yine eleştirmezdik.

şahsen benim görüşüm en başlarda olumluydu ama şimdilerde verilen vaatler yerini tutmayan sözler canımızı çok sıktı gözden düştü bence inşallah yanıltır bizi ama sanmıyorum adnan öztürk 100 gömlek daha üstündür aysal'dan her konuda...başkanlık sana göre değil aysal :mad:

Şu 2 sayfada yapılan yorumlar bile Başkan'ın açıklamalarına dikkat etmesi gerektiğini gösteriyor...

Bana göre başarılıdır idari açıdan ancak şu açıklamalar da olmasa

transfer konusunda 0 hatta -0 çektin başkan

Başkan başarılı mı değil mi kıyaslamasını yapmaya gerek yok, bunu bulmanın kolay bir yolu var.

Bu sene takımın başında Fatih hoca değil de başka biri olsaydı şampiyon olabilir miydik?

Başkan başarılı mı değil mi kıyaslamasını yapmaya gerek yok, bunu bulmanın kolay bir yolu var.

Bu sene takımın başında Fatih hoca değil de başka biri olsaydı şampiyon olabilir miydik?

Ben de farklı bir soru sorayım. Ünal Aysal olmasaydı Fatih Terim takımın başına gelir miydi gelmez miydi? Ben yanıtını biliyorum.

Ben de farklı bir soru sorayım. Ünal Aysal olmasaydı Fatih Terim takımın başına gelir miydi gelmez miydi? Ben yanıtını biliyorum.

Farketmiyor ki olay gene Fatih hoca da bitiyor ve gene benim soruma geliyoruz..

Adamı huzurlu bir ortam da çalışacağına, istediği transferleri yapacağına ikna ederek getiriyorsun. Ne transfer ne de huzur.. (Tulun molozu)

Geçen sene basın toplantısında hocanın transfer isyanı gözümün önünden gitmiyor, Fatih Terim gibi bir adam fenerde olsa dünyalar serilir önüne, biz de ise kıymeti bilinmiyor.

he işte ben de bunu yazmaktan sıkıldım :D mesela adnan polat döneminde gelmedi :)

Adnan polat sene ortasında, felaket içinde bir takıma çağırdı fatih hocayı.. Daha da doğrusu ateşe atmak istedi.

Adnan'ın amacı taraftarların sevdiği birini getirerek kendisine yöneltilen tepkiyi azaltmaktı. Hagi de ve Bülent Korkmaz da tam olarak yaptığı buydu ama Fatih Hoca yılların kurdu, yemedi bu numarayı..

Yani anlayacağın berat, Fatih Hoca Ünayl bey'in kara kaşına kara gözüne hayran gelmedi bu takıma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt