Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Bu arada bir dipnot girelim, Ünal başkan'ın taraftarlara söylediği yalanların yarısıyla dünyada getiremeyeceği teknik adam yok. :)

Ünal AYsal'a hiç güvenim kalmadı. Merak ediyorum genel olarak taraftarımız ne düşünüyor. Bi anket açılmasını isterim bu konuda.

iyiki burada iyiki bizimle

Cok yasa Baskan hep bizimle ol.

Bence de çok yaşa ama çok bizimle olma. Yavaştan Adnan Öztürk'e bırak yerini.

adim gibi eminim, burda Adnan Ozturku savunanlarin cogu zamaninda Adnan Polatla yarisinca Polati desteklemisdir.

bazi atarftarlarimiz cok gunluk yasiyorlar.

düsüncen yanlis bence sahin, ozamanin sartlarinda polati destekledik tabiki, adnan öztürkü kim taniyorduki? polat hepimizin sevdigi isimdi ama kimse müneccim olmadigina göre neyapacaksin?

düsüncen yanlis bence sahin, ozamanin sartlarinda polati destekledik tabiki, adnan öztürkü kim taniyorduki? polat hepimizin sevdigi isimdi ama kimse müneccim olmadigina göre neyapacaksin?

Bende kendisine o soruyu sordum işte bizi eleştirdiğine göre kendisi ya Adnan Polat'ı desteklemedi yada hala Adnan Polat'ı seviyor.

O zaman neden bizi eleştiriyosun :) Bi hata yaptık destekledik :D

su an icin bu yonetimin bir hatasini goremiyorum, Hatta Polatin son sensi aklima geldiginde,100000000 defa sukur etmisimdir allaha.

Su an icin transferden dolayi Baskana ve yonetime sallayanlara tehammul edemiyorum, onun icin yazdim.

su an icin bu yonetimin bir hatasini goremiyorum, Hatta Polatin son sensi aklima geldiginde,100000000 defa sukur etmisimdir allaha.

Su an icin transferden dolayi Baskana ve yonetime sallayanlara tehammul edemiyorum, onun icin yazdim.

Tabiki Polat'tan çok daha iyi. Hatta kurumsal açıdan da çok başarılı. Ama Galatasaray başkanı karizması yok bana göre. Aslında vardı ama o imajı kendi zedeledi.Gönlümden geçen Adnan Öztürk başkan olmalı ,Ünal Aysal yönetimde bulunmalı idari işleri yönetmesi için ama o koltuğun tadını aldıktan sonra bunu kabul etmez biliyorum.

unal aysal zaten uzun sure baskanlık yapcak bırısı degıl en fazla bı daha secılecek..onun amacı galatasarayı ekonomık olarak kalkındırmak sureklı basarılar kazancak yapıya kavusturmak...kı bunu basırıyorda...aynı zamanda adnan ozturk baskanlıga hazırlanıyor..bu acıdan cok onemlıydı aysal ın baskanlıgı.

başkan nerelerdesin ya verdiğin tarihlerşaştığından beri göremiyoruz ekranlarda seni, özledik valla

Başkanım söz verdiğiniz tarihlerde transferler yetişmedi, sırf verdiğiniz tarihlere transferler yetişsin diye popilist davranmayıp Ülkemizin Katar olmadığını - Galatasaray'ı da bir petrol zengini arabın yönetmediğini göstermiş oluyorsunuz.

Sırf "BÜYÜK BAŞKAN" olmak adına ,transfer yapmadığınız için size olan güvenim 10 kat daha artmıştır.İyi ki varsınız, takımın gereken noktasına bütcemizin yettiği en iyi oyuncuları alacağınza şüphem yok.

Teşekkürler.

Başkanım söz verdiğiniz tarihlerde transferler yetişmedi, sırf verdiğiniz tarihlere transferler yetişsin diye popilist davranmayıp Ülkemizin Katar olmadığını - Galatasaray'ı da bir petrol zengini arabın yönetmediğini göstermiş oluyorsunuz.

Sırf "BÜYÜK BAŞKAN" olmak adına ,transfer yapmadığınız için size olan güvenim 10 kat daha artmıştır.İyi ki varsınız, takımın gereken noktasına bütcemizin yettiği en iyi oyuncuları alacağınza şüphem yok.

Teşekkürler.

[video=youtube;X2EOovX86XQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X2EOovX86XQ[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt