Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Başkanım söz verdiğiniz tarihlerde transferler yetişmedi, sırf verdiğiniz tarihlere transferler yetişsin diye popilist davranmayıp Ülkemizin Katar olmadığını - Galatasaray'ı da bir petrol zengini arabın yönetmediğini göstermiş oluyorsunuz.

Sırf "BÜYÜK BAŞKAN" olmak adına ,transfer yapmadığınız için size olan güvenim 10 kat daha artmıştır.İyi ki varsınız, takımın gereken noktasına bütcemizin yettiği en iyi oyuncuları alacağınza şüphem yok.

Teşekkürler.

Tamam başkanı sevebiliriz, takdir edebiliriz bunun için bahane bulmamıza gerek yok. Bu adamı destekliyorsak iyisini de, kötüsünü de uzatmaya gerek yok. Arkadaşlar ama verdiği sözü tutamadı, tutmadı ya da bizi kandırdığı için (ilerleyen günlerde anlaşılır) kimseye teşekkür etmem ve kimseye hiçbirşey göstermiş ya da ispatlamış değildir şu durumda. Ama şöyle der " Kimleri gördü şu Galatasaray bu adam hiç olmazsa efendi bir adam, düzgün bir iş adamı" destek oluruz o anlaşır. Bir insana sözünü tutmadı diye "Büyük Başkan helal olsun nasıl söz verdi de transferi yapmadı, iyi ki yapmamış transferi oh be, sağol başkan seninle gurur duyuyorum sayende transfer diye günlerdir bekliyorum oh be ne güzel be! " diye methiye düzmek yersiz olmuş. Yani forumda böyle Orhan babadan bir teselli tadında, kör gözün parmağı yazılar gördükçe artık yeter moduna geçiyorum. Teşekkürler...

Başkanlık sadece takımın transferine bakan en üst kişi değildir.

Bu adam kulübümüzün borçlarını azalttıkça azaltıyor. Kulübün gelişmesinde çok yararlı olacak görüceksiniz.

Sadece futbol bilgisi yeterli olmadığı için etrafında ki adamlardan ( Bülent Tulun ) yararlanmak istiyor fakat yalnış yararlandığını bilmiyor.

Transfer taraftarları ağız değiştirmeye başlar

izledigi politika muthis.uzun zamandir galatasaray bu kadar iyi yonetilmemisti.

O kadar çok hatası varki,şampiyon olmamız en büyük şansı.

Ünal Aysalın da, Adnan Polatta olduğu gibi Galatasaraylılığına güvenmiyorum.

hemen adama sallayin :asd: vallah ben seviyorum. kurnaz adam bizi kandiriyor fln ama ne yapsin iste oda hisselerin fiyatlarini cogaltmak derdinde.

Zaten bu kadar tepki varken, yeni bir bedelli açıklanması hiç hoş olmadı, basamakları 3'er 5'er çıkmaya çalışmak tehlikeli.

Karismasinlar Baskana. Camiada zaten 90 yasindakiler söz sahibi acikcasi. Yanlis anlasilmasin. Ama öyleler. Yenilige karsilar.

Baskani rahat biraksinlar.

Yıllardır aradığımız başkan, şu anda Adnan Polat sendromunu atlatamadığımız için herkesin görmesi mümkün değil yaptıklarını ama yıllar sonra eminim ki sevgiyle hatırlayacağız.

Aziz Yıldırım'a bakınca, böyle bir başkana can feda...

Engin olayı dahil 2 aydır, ne anamız kaldı ne babamız...

Böyle mi savunacaksın sen bizi sayın Aysal?

Birisi çıkıp Türkiye'yi Galatasaray rezil ediyor gibi iddialı bir laf edecek, birisi Engin'e 11 maç ceza verirken ''artık her cezamız üst düzey olacak'' diye açıklama yapıp, her cezayı en alt sınırdan verecek.

Yeter yahu şamaroğlanı mısınız? Şamaroğlanı mıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt